Jump to content

Eastmilan Adminisztrátornak jelentkezik

Raymond West

Ajánlott bejegyzések

image.png

TDMA Adminisztrátori jelentkezés

Mesélj magadról pár mondatot:

Sokan-sokan ismernek a szerveren hisz N.G.H. vagyok, de be is mutatkoznék.

Bíró Milánnak hívnak egy 14 éves srác vagyok, februárban töltöm be életem 15. évét.

Magyarországon belül Szabolcs Szatmár Bereg megyében élek,

de mostanában elég sokat vagyok Romániában Hargita megyében Parajdon.

Tanulmányaim Biológia, Matematika, Fizika, Kérmia és Földrajz terén fejlettek, ebből kifolyólag sokan

eltalálhattátok, orvosnak és kertészmérnöknek tanulok. Hobbim általában az hogy szabad időmben (ami nem sok van)

bringázok, bulizni járok haveraimmal, és számítógépezek. Édesanyámról szeretném örökölni egészségügyi tudásom,

ugyanis ő egy osztályvezető főorvosnő, és az Országos Mentőszolgálatnál városunk mentőállomás vezetője, és

az ügyeletosztály igazgatónője. Nem mondom büszke vagyok anyámra, és nem is keveset keres.

Mentőszolgálattal foglalkozik még édesapám ápoló rangban, ugyanilyen szakmán és rangon a lassan 65 éves nagyapám.

Apám emellett rokonommal egy nagy céget pontosabban mezőgazdasági céget vezet.

Nagyapám pedig mamámmal akivel egyidős tehát ő is 65 lassan egy 500 kaptár és család között mozgó méhészetet vezetnek, melyben szívesen segédkezek. Innen lekerekíthető az, hogy miért is nem szoktam olyan sokszor online ember lenni, de ennek ellenére is jelentkezek. Ezekből a szakmákból és munkákból, megvan a napi kenyerünk.

Az előéleted (Jailek, bannok, némítások):

Még nem volt egyik sem. (Kaptam róla megerősítést)

Mit gondolsz mi egy adminisztrátor feladata?

Minden szerveren egy adminisztrátor feladata a játék koordinálása, tehát hogy fent tartsa

a szerveren a játékélményt, segítse társait és a játékosokat.

Ha valami balhé történik ők próbálják minél okosabban megoldani az adott helyzetet illetve

ha találkoznak olyan emberrel aki úgy gondolja hogy csal a TDMA szerverén (cheat) akkor ők intézkednek

ellene hogy ne vegye el más élményét. Ezek mellett kisebb/nagyobb kérdéseket is ők válaszolnak meg.

Aktivitási idő:

Általában hétköznap ritkábban vagyok viszont hétvégén tudom tolni a szerveren

a szabadidőm alatt. Haverokkal sokat szoktunk TDMA-ni gyakorolni tüzelni, szóval ezzel nem lesz próbléma.

Mi a véleményed a csapatmunkáról?

A csapatmunka rendkívül fontos főleg az adminisztrátorok körében, hogy meglegyen

az összhang, összefogás, együtt találjanak mindenre megoldást. Csapatmunka RP szervereken is fontos

a frakciók és adminsegédek körében is. Sokkal jobb a precizitás és a csapatban dolgozás, mint hogy mindent

magában csináljon az ember, hisz sokmindent valaki nem tud, amit lehet a másik illetékes tud.

Miért pont téged válasszunk?

Nos, elég régóta ismer az NG vezetőség, így tudják milyen a stílusom, hogy kezelek dolgokat.

Úgy gondoltam hogy segíteném a TDMA csapatot lélekjelenlétemmel, a szerveren meg átlagos adminsegéd vagyok.

Szoktunk TDMA-ni haverjaimmal tudjuk a szabályokat stb.

Miért jelentkeztél adminisztrátornak?

Mint ahogy az fentebbi pontokban is említettem szeretném segíteni a TDMA csapatot,

illetve tudom a szabályokat és szoktam is haverjaimmal mostanában elég sokat játszani, és sok olyan

emberbe botlunk bele akinek a stílusa nem éppen a legmegfelelőbb.

Pozitív tulajdonságok:

-Gyors

-Segítőkész

-Tisztelettudó

-Kedves

Negatív tulajdonságok:

-Nem szeretem azokat az embereket akik nem tisztelettudóan viselkednek

-Elvárom hogy ha megadom a tiszteletet más is adja meg

-Néha felszoktam húzni magam ilyen olyan dolgokon

-Nem szeretem a hazug embereket

Elért eredményeim:

N.G.H Adminsegéd

Országos Mentőszolgálat-----Kórházigazgató(Leader)

Los Santos Taxitársaság-----Tanuló sofőr

Los Santos Autómentő Vállalat-----Próbaidős vontatós

Országos Rendőrfőkapitányság-----Törzsőrmester

Nemzeti Adó- és Vámhivatal-----Törzsőrmester

Készítette: Eastmilan 2023.12.15

((Bármilyen ötletetek, vagy kritikátok van a lappal kapcsolatban, szívesen fogadom.))

Edited by Dr Thomas Febel

• Raymond West changed the title to Eastmilan Adminisztrátornak jelentkezik
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.