Erwin Klaus Létrehozva: December 19, 2023 Megosztás Létrehozva: December 19, 2023 Los Santos Autómentő Vállalat - Jelentkezési űrlap OOC RÉSZ Mi a neved? - Bita Ádám - Hány éves vagy? - 14 - Napi hány órát tudnál fent lenni a szerveren és hány órát tudnál a frakcióra szánni? - 3 óra - Jelenlegi játszott perceid száma: - 61517 - Voltál-e már admin jailben és voltál-e már bannolva a szerverről? Csatolj képet az UCPdről! - https://imgur.com/krff5AT https://imgur.com/SIWRmlT- Voltál-e már frakcióban? Ha igen melyikben? -Igen, Cartel De Sinaloa, Sibenik Croatien Maffia,Rollin Harlem 30s Crips, 16th Street Bloods, ORFK - Miért ezt a frakciót választanád? (Minimum 2 mondatban fejtsd ki) - Kiakarom próbálni magam szerelőként is. Azt hallottam, hogy egy összetartó közösség, és szívesen dolgoznék egy ilyen csapatban. - Rendelkezel-e Discord fiókkal illetve TeamSpeak 3 klienssel? - Discord igen és mikrofonnal. - Mesélj magadról pár mondatban! ( Minimum 5-6 kerek magyar mondat. ) - Szabad időmben focizok vagy videójátékkal játszok. Zalaegerszeg mellet lakóm egy kis faluban. Zalaegerszegre járók iskolába, 8.-dik osztályba járok, jövőre viszont Sopronba szeretnék tovább tanulni az erdésztechnikusin. Amikor ráérek akkor hétvégén el szoktam menni vadhajtásra. Szeretem a természetet ezért is készülők ebbe az iskolába. Sok barátom van az iskolába, remélem ott is sok lesz. Van egy Labrador kutyám akit minden nap elviszek sétálni. - IC Rész Jelentkező neve: -Erwin Klaus - Jelentkező születési helye, ideje: - Los Santos kórház, 1995 - Jelentkező anyjának leánykori neve: - Elom Lorian - Jelentkező apjának neve: - Erwin Aaron - Előző munkahelye(i): - buszsofőr - Mi a véleménye a csapatmunkáról? (3-4 mondat) - Én úgy gondolom hogy egy jó munka helyen elengedhetetlen a csapatmunka. Ahoz jól együtt tudjunk működni egy csapatmunkába meg kell értenünk egymást, össze kell tartani. Szerintem a csapatmunkát komolyan kell venni! - Önéletrajz (Minimum 5-6 egybefüggő és kerek, magyar mondat) - Gyerekkoromat egy tanyán töltöttem ahol szüleim vállalkozása volt. Nyolc éves voltam amikor csődbe ment a vállalkozásuk. Ezért a családommal elköltöztünk Los Santosba ahol anyukám és apukám új munkahelyet kapott. Egy kis házat tudtak venni, mert szüleimnek nem maradt sok pénzük. Miután leérettségiztem a közelben buszsofőrként tudtam dolgozni.- Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
GameAdmin 5 Matteo Hozzászólva: December 19, 2023 GameAdmin 5 Megosztás Hozzászólva: December 19, 2023 Kedves jelentkező! Megkaptuk a jelentkezését, és a döntésünk a következő: Jelentkezését elfogadjuk! Kérlek, hogy privát üzenetben keress fel, és a munkapozíciót írd meg nekem (másodállás, főállás (utóbbi esetén az egyeztetés csak azután lehetséges, hogy az előző frakciódból kiléptél)). Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések