Notdogo Létrehozva: Január 2 Megosztás Létrehozva: Január 2 (módosított) Panaszkönyv játékosra -Michel Lockers- Panaszt benyújtó játékos(ok) IC neve: -Sebastiano Gonzales- Panaszra tett játékos(ok) IC neve: -Michel Locker- Panasz indoklása (röviden, pár szóban): - Jogtalannak tartom ezt az egészet.- Panasz kifejtése: -A játékost videón lehet látni hogy NON RP-vel szált be a kocsimba, majd ezt követően elütött.- Bizonyíték (videó, kép, log): -https://medal.tv/games/gta-sa/clips/1MPKu9b0HfdMIM/d13372zL6I8m?invite=cr-MSxWeDcsMjEwNjcwODgxLA- Edited Január 2 by Notdogo Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
GameAdmin 5 Matteo Hozzászólva: Január 2 GameAdmin 5 Megosztás Hozzászólva: Január 2 Adminisztrátori megjegyzés: A panaszra tett játékos nevét átírtam, ugyanis helytelenül lett írva. (Michael Lockers ---> Michel Locker) 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Notdogo Hozzászólva: Január 2 Author Megosztás Hozzászólva: Január 2 Köszi szépen! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
GameAdmin 5 KR3MX Hozzászólva: Január 2 GameAdmin 5 Megosztás Hozzászólva: Január 2 Sziasztok! Én fogom bírálni ezt a Panaszt. Várom az érintett válaszát 24 órán belül! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
GameAdmin 5 KR3MX Hozzászólva: Január 3 GameAdmin 5 Megosztás Hozzászólva: Január 3 Fórumon Michel Locker nem válaszolt 24 órán belül, viszont a szerveren mindkét érintettel sikerült megbeszélnünk a történteket. Michel Locker-re tett panasz JOGOS, hiszen NEM VOLT RP-s amit Michel az adott szituációban tett. Szankció: Szóbeli figyelmeztetésben részesítettem Michel-t, és felszólítottam, hogyha valamit véletlenül csinál akkor azt jelezze OOC-ban. Ezzel egyúttal Zárom/Helyezem a topicot. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések