Jump to content

Dominic Westbrook ---> Panasz Don-ra.

Dominic Westbrook

Ajánlott bejegyzések

Megbeszélni geteltelek oda csak, ha már rögtön elmentél a Hi-Fi felvétele után, ami RP nélkül történt. :)

Szankciót dutyba szoktam osztani, amit meg is teszek.

Sokszor elnéztem, azt amit ti RP-nek hívtok. 

Pl: az orosz hq előtt az egyenesbe elég gyorsan jött az egyik Cravis, ti meg rátolattok aminek a következménye az természetesen, hogy ütköztök. Ti lazán elintézitek azzal, hogy "beveri a fejét", "megremeg" stb...

Amit most küldtél nagyon bosszú PK szaga van, mert a barátodat be AJ-ztem azért, mert úgy próbáltok meg rabolni, hogy a pizzást a motorról a kocsival rendesen "le ütitek". 

Eddig eléggé korrekt voltam veletek, mikor raboltátok azt a Pete gyereket vagy mikor a parton amikor a Martint csesztettétek, én elnéztem azt az elütést, mert hogy véletlen volt állítólag. Mondom jó oké, mondtam is hogy mehet tovább az RP.

Eléggé merésznek tartom, hogy még így is mersz írni ide pluszba még egy PK-t.

Ha te is már szólsz minden aprócska dologért, akkor engedd meg hogy kövesselek ebben téged. :)

Köszönöm szépen még egyszer, hogy szóltál!

Mért lenne szaga?És mi az,hogy azt az esetet  (2019.8.25 22:33-kor) kapom meg érte a jailt?Most nem azért,de neked bántja a szivedet szerintem,hogy jogos PK-val jövünk feléd...Ezt te is jól tudod...Figyel nem velem tolsz ki most avval a 60perces jaillal.Ja és mifelénk úgy osztják a szabálysértésért az ajt AKKOR AMIKOR ELKÖVETEM nem utánna rá 3-4 órával késöbb.

Hát mikor 200-al belétek mennek az orosz hq előtt pl, olyankor nem ilyen RP-t kéne írni.

Mikor csak egy villanyoszlopot törtök ki akkor elfogadható az-az RP amit te írtál, de egy ilyen súlyos ütközésnél ne legyetek már lusták írni egy néhány soros RP-t, főleg ha direkt rátolattok hogy megállítsátok.

Okés...Amúgy visszanéztem az egész napilogom,és amikor ez történt érdekes módon több RP-t is írtam az ütközésnél...Mahad alatt vágod a fát avval is,hogy csak rá 4-órára adod meg a böntetést arra,amit el se követtem...Az a bajod,hogy nem tudsz mással visszavágni,csak avval,hogy NEM VÁLASZOLSZ JÁTÉKON BELÜL.Amúgyis Friendzone is ajánlotta,hogy menjünk TS,és ne itt beszéljük meg,de ha te itt akarod ezt akkor itt...Te is tudod jól,hogy JOGOS a PK-m,de neked ez esik jól,hogy ok nélkül beraksz,akkor nyugodtan.60percre beraktál most nagyon megbántottál,ráadásul "hanyag Rp"-ért.Te is tudod,és szerintem el is lett mondva,hogy kevesebb jail időket szavjatok,ahogy láttam a jailezésekböl.De ha téged ez boldogít,hogy ok nélkül raksz be,de legalább egy képet felmutathattál volna vagy valamit,hogy nem RP-ztünk,de semmi,csak most hogy megyek egyszer beraknak aj-ba.Csak gratulálni tudok ahoz hogy rá 4-órára raksz be olyanért,amit el se követtem.De tudodmit legyen boldog a lelked,evvel,hogy "kibaszhattál" velem...Tovább szép estét...(By:DoMaAh)

"Most nem azért,de neked bántja a szivedet szerintem,hogy jogos PK-val jövünk feléd...Ezt te is jól tudod..." 

Senkinek nem fáj a szíve, és én hol írtam olyat, hogy a PK nem jogos? Teljesen egyet értettem veletek a PK-val kapcsolatba, de nektek ez nem volt elég, inkább írsz még egy PK-t, hogy még jobban próbáljatok engem mocskolni. Én ezt teljesen megértem és aranyos gesztus, de ha te mindenért, de tényleg mindenért már PK-ra raksz, mint most, akkor ne csodálkozz már azért, ha megkapod az eddig meg nem kapott büntetéseid.

Megint felraktál PK-ra, érdekes az után miután lementem. Te arról nem szeretnél beszélni, hogy miért nem pont azután kaptam a PK-t miután történt az eset? A PK-d bő tartalmát elnézve, kb 5 perc alatt össze írtad ezt a panaszt, és még te jössz azzal, hogy későn adom meg a jailt.

Játékon belül alapból minek válaszoljak, mikor itt meg marad az egész beszélgetés, + ezt nem lehet hamisítani, max szerkeszteni, de lehet látni hogy mi volt alapból a szerkesztett szöveg helyére írva.

Te meg még be mered írni azt, hogy "Az a bajod,hogy nem tudsz mással visszavágni,csak avval,hogy NEM VÁLASZOLSZ JÁTÉKON BELÜL", most ne haragudj tényleg, de ez mi?

Én miért vágnám magam alatt a fát? Be ismertem az előző PK-ban a hibám, te pedig nem bírod ki, hogy valamivel még ne vágj vissza nekem...

Ezzel inkább magad alatt vágod a fát, ha nem vennéd észre.

Nem bántásból, és nem rossz szándékból, ahogyan a mai emberek mondják a másikra, szóval ne is vedd úgy, de szeretném megkérdezni, hogy te autista vagy?

Úgy látom nem fogod fel pedig le írtam az első szövegbe, hogy mik voltak a bűneid, képet nem csináltam, mert alapjáraton akkor én be se akartalak tenni ezért nem is készítettem, és te nem az hogy most megköszönöd.. inkább még harcolsz valami leheletnyi igazadért, hogy a földbe döngölhess, ezt szánalmasnak tartom hogy így próbálsz mások előtt rossz színben feltüntetni.

Valóban lehetne az amit írtál: "Szerintem el is lett mondva, hogy kevesebb jail időket szabjatok, ahogy láttam a jailezésekből. (Ha valami eltérést látsz a mondatban az azért van mert kijavítottam neked a mondatod, de azért meg hagytam úgy, hogy minden szóról szóra úgy legyen ahogyan te írtad, ne hogy ezért is felrakj PK-ra, hogy hamisítom a szöveged! :) )

Adhattam volna kevesebb jailt, de miért? Megérdemled, azért meg ahol csak találsz ott megpróbálsz hátba szúrni? Adhattam volna több időt is ilyen OOC stílusra, és ilyen cselekedetekre amiket végbe vittél, de nem vagyok olyan mint te.

Írj Peternek, vagy Stevennek, hogy te sokkal alkalmasabb vagy a posztom betöltésére és engem mihamarabb cseréljenek le.

Köszönöm szépen a gratulációt, és szép álmokat kívánok. Remélem jól fogsz aludni az éjszaka! :) 

• Köszi 3

• Peter locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.