JankóHenrik Létrehozva: Január 6 Megosztás Létrehozva: Január 6 IC/InGame neved: < Lorenzo Donato > A ban időpontja: < válasz 2021/07/23> A ban oka: < Jailek sokasága > A ban időtartama: < 2036/07/23> Admin neve, aki bannolt: < Terciusz> Miért szeretnéd az unbant? < Régen voltam már fent a szerveren sok idő eltelt vissza szeretnék menni a régi kedvenc szerveremre! Azóta sok idő eltelt benőtt a fejem lágya!> Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Szuperadmin Terciusz Hozzászólva: Január 6 Szuperadmin Megosztás Hozzászólva: Január 6 Szia! Igazából a ban indokba is leírtam, hogy nem fogsz UB-t kapni, de reménykedem benne, hogy 2 év után sikerült változni. Viszont továbbra is rengeteg a jail/ban az UCP-be, így nagyon komoly feltételekkel kapsz UB-t. Feltétel: - Amennyiben egy kisebb NonRP, vagy nagyobb szabályszegés történik, a ban azonnal visszakerül! - Választhatsz, hogy leülsz 800 perc sima jailt, vagy 400 perc tanító jailt, az UB fejében. Várom a válaszod! 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
JankóHenrik Hozzászólva: Január 6 Author Megosztás Hozzászólva: Január 6 Rendben nagyon szépen köszönöm hálás vagyok Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Szuperadmin Terciusz Hozzászólva: Január 6 Szuperadmin Megosztás Hozzászólva: Január 6 Edit: Ameddig nem vagy hajlandó elsőre a fórum accountra UB-t kérni, addig a szeró UB-t felejtsük el. Egy barátod által kérhetsz UB-t a fórum accountodra. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések