jocoo16 Létrehozva: Január 9 Megosztás Létrehozva: Január 9 (módosított) IC/InGame neved: < Nicolas Locker > A ban időpontja: <2024-01-06 18:03:28> A ban oka: < Folyamatos NonRP, MG, jailek sokasága, és közösségrombolás. > A ban időtartama: < 2039-01-06 18:03:28 > Admin neve, aki bannolt: < Matteo > Miért szeretnéd az unbant? <Mert beláttam hogy butaságot csináltam és romboltam a közösség játékélményét. Szeretnék kérni egy új esélyt, mert megkedveltem ezt a szervert és ha komolyan veszem, akkor jó tagja tudok lenni a szerver játékosainak. Ha új esélyt kapok, nem játszom el és meg fogom becsülni > Edited Január 9 by Matteo Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
GameAdmin 5 Matteo Hozzászólva: Január 12 GameAdmin 5 Megosztás Hozzászólva: Január 12 (módosított) Szia! Úgy döntöttem, hogy elfogadom a kérelmedet, megkapod az unbant. A feltételek a következők: 1.- Ha én, vagy bármely más admin újra azt látja, hogy megismétled, amit eddig is csináltál, akkor ismét visszakerül rád a ban. 2.- Erősen javaslom a szerverszabályzat, illetve a wiki áttanulmányozását, alaposan. Hidd el, sokat segít majd. 3.- Az unbant 90 perc tanító adminjail fejében kapod meg. Ennek az indoka az, hogy megmutassam, hogy ez egy komoly dolog, és nem csak viccből adok UB-t. Szeretettel várunk vissza, kellemes időtöltést a szerveren. A témát zárom, helyezem. Edited Január 12 by Matteo Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések