Kazuomi Akimitsu/Balázs Létrehozva: Augusztus 26, 2019 Megosztás Létrehozva: Augusztus 26, 2019 Panasztevő játékos IC neve: -Lewis Austins- Panaszra tett játékos IC neve -Carlos Drew- Panasz oka: -Non rp-s kirángatás- Bizonyíték (videó, kép, log): -- Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
GameAdmin 5 KR3MX Hozzászólva: Augusztus 26, 2019 GameAdmin 5 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 26, 2019 Sziasztok!Én fogom bírálni ezt az ügyet várom. Várom a panaszt elkövető játékos válaszát 24 órán belűl! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Kazuomi Akimitsu/Balázs Hozzászólva: Augusztus 26, 2019 Author Megosztás Hozzászólva: Augusztus 26, 2019 Az Illető további nonozásba kezdett Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
GameAdmin 5 KR3MX Hozzászólva: Augusztus 28, 2019 GameAdmin 5 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 28, 2019 Itt a második képen, pontosan mi történt? Mivel azt látom, hogy egy ütővel ment neked, csak volt-e valami IC indoka arra, hogy megüsse a kocsidat? Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Kazuomi Akimitsu/Balázs Hozzászólva: Augusztus 28, 2019 Author Megosztás Hozzászólva: Augusztus 28, 2019 Nem volt semmi, éppen intéztem valamit ooc, tehát le asztaloztam ugye. Erre értem vissza, hogy üti a kocsimat. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
GameAdmin 5 KR3MX Hozzászólva: Augusztus 28, 2019 GameAdmin 5 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 28, 2019 Értem, de ott volt valami ICzés ez nem tartozik az esethez? Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Kazuomi Akimitsu/Balázs Hozzászólva: Augusztus 28, 2019 Author Megosztás Hozzászólva: Augusztus 28, 2019 Kapcsolódik az esethez, de nem olyan stílus történt, ami azt követelné, hogy elkezdje ütni a kocsit egy baseball ütővel. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
GameAdmin 5 KR3MX Hozzászólva: Augusztus 28, 2019 GameAdmin 5 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 28, 2019 Rendben, mivel a Panaszt tevő játékos nem reagált a PK-ra, illetve a bizonyítékok megvizsgálásával, arra a döntésre kell, hogy jussak ,hogy a PK jogos! Azaz 120 percet fog kapni olyan indokkal, hogy: NONRP+NONRP-s /kiszed. Zárom,helyezem és osztom! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések