WilliamHar. Létrehozva: Január 22 Megosztás Létrehozva: Január 22 (módosított) Országos Mentőszolgálat - Jelentkezési űrlap IC név: William Har OOC név: Hegyi Zalán Mikor születtél, hány éves vagy? 2007.11.12 UCP-ről kép [jailek, bannok, játszott percek]: Játszott perc: 41893 Admin neve: Indok: Perc: Időpont: Terciusz Kulcsokkal keress fel. #Taxi 99999 perc 2023-10-30 Terciusz RP folyt. #PD #Rock 9999 perc 2023-03-22 Mesélj magadról pár mondatban [érdeklődési kör, tanulmányok, stb.]: Jelenleg Mezőgazdász és gépszerelő szakon tanulok ami 3 éves és a 2. évben járok szeretem a repülőket,állatokat,természetet amikor végzek a mostani szakmámal akkor még elszeretnék végezni egy nehéz gép kezelőt Miért döntöttél az OMSZ mellett? Mert szeretnék segíten az emberek Aktivitásodról írj pár szót! [mennyi időt leszel elérhető, stb.] 2 hetent 4-5 órát hétvégén akkár többet is Rendelkezel TeamSpeak 3 klienssel és mikrofonnal? sajnos nem és a mikrofonom is fül vérző hangokat ad ki és nem érteni belőle semmit Egyéb, amit szeretnél közölni: A Servere 1 éve regisztráltam itt keztem el az rp-t játszani elötte 6 éven keresztül csak videókat néztem. Edited Január 22 by WilliamHar. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Robert Jager Hozzászólva: Január 23 Megosztás Hozzászólva: Január 23 Tisztelt jelentkező! Megkaptuk a jelentkezését, és a döntésünk a következő: Jelentkezését elfogadjuk! ((Kérlek keress fel privát üzenet formájában, és egyeztetünk a továbbiakról! Megtalálsz Discordon vagy itt forumon.) Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
GameAdmin 5 Matteo Hozzászólva: Január 23 GameAdmin 5 Megosztás Hozzászólva: Január 23 ((A témát kérésre zárom, helyezem. Gratula a felvételhez.)) Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések