Jump to content
🔥Új Projekt: indul a BindzsiRP🔥 ×

Felician Michael jelentkezése

rodrigez1

Ajánlott bejegyzések

14056ccb9b0b30c9a69b38a7ded7e230.png

OOC RÉSZ

Hogy hívnak?
< Kristóf >
Mikor születtél?
< 2008.12.19 >
Mondj pár szót magadról(hobbid, sport, stb), az aktivitásodról!
< motorozok, sok időt töltök haverokkal és nemrég kezdtem el játszani NextGamingen de mar sok szerón voltam>
Voltál-e már frakcióban /akár más szerveren/? Ha igen, melyikben?
< nem voltam még >

Miért ezt a frakciót választottad?

< Haverok mondták hogy probáljam ki és meg is tetszett mert ők is rendőrők >
Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és működő mikrofonnal?

(igen, vagy nem?)
< igen>

Csatolj képet az UCP-dről!

(AJ-k, banjaid, játszott perceid)

< https://streamable.com/g35w6q >

IC Rész

Jelentkező neve:
< Felician Michael >
 Jelentkező születési helye, ideje:
<1965.01.23. Los Santos>
 Jelentkező anyjának leánykori neve:
< Felicia Michael>
 Jelentkező apjának neve:
< Felicio Michael>
 Előző munkahelye(i):

< buszsofőr >

Rendelkezel jogosítvánnyal?
< igen >
 Mit gondol az együttműködésről a kollégák között, milyen szerepe van? (3-4 mondat)
< Fontos a kollégák együttműködése,mert ha nincs egyutt mukodés akkor nem járnak szivesen dolgoni akár még le is mondhatnak. Ha megtalálják az összhangot akkor semmi gond nincs mert könnyebben megy a munka és nem zavarják egymást. Én szerencsére jóba vagyok 2 rendőrrel ugyhogy szerintem nem lesz baj.>
 Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat)
< Sziasztok Felician Michael vagyok. 59 éves buszsofőr rendelkezek jogositvánnyal. Los Santosban születtem. Los Santosban élek egy barátomnál. Elég jól tudom Los Santos szűk utcáit,ezért ha valaki menekülne akkor nem lennék elveszve. Igazábol nagyon szeretem a rendőrőket és ki is jövök velük  eddig még nem volt olyan helyzet hogy megbűntettek volna mert szót értek velük. Meg hát azért is lenne jó a rendőrség mert már eléggé unalmas hogy egyedül megyek a busszal alig-alig fel száll 2-3 utas és egy utón megyek egész nap.    Nem vagyok pénzes ember mivel nem fizet jól a buszos munka. Nem a pénzért jelentkezek ne értsenek félre. Nagyon sok barátom van a rendőrségnél ezért is akarok csatlakozni kőzéjük. Meg hát ki is akarom probálni milyen rendőrnek lenni és remélem meg is marad ez a munkám ha felvesznek.  >

Edited Február 5, 2022 by Terciusz

Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.