KRisz..vok Létrehozva: Február 3 Megosztás Létrehozva: Február 3 OOC RÉSZ Hogy hívnak? < John Kolompar > Mikor születtél? < 1998> Mondj pár szót magadról(hobbid, sport, stb), az aktivitásodról! < szeretek dolgozni meg nincs hobbim. > Voltál-e már frakcióban /akár más szerveren/? Ha igen, melyikben? < meg nem voltam frakcióban mas szervereken se. > Miért ezt a frakciót választottad? < tetszik és szeretnek itt dolgozni egy kis pénzt szerezni. > Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és működő mikrofonnal? (igen, vagy nem?) < TeamSpeak-om nincs de mikrofonom van > Csatolj képet az UCP-dről! (AJ-k, banjaid, játszott perceid) < nincs bannom meg se AJ em > IC Rész Jelentkező neve: < Kiss Krisztofer Zoltán > Jelentkező születési helye, ideje: < 2012.05.21 Miskolc > Jelentkező anyjának leánykori neve: < Petőfi Ágnes > Jelentkező apjának neve: < Kiss Zoltán > Előző munkahelye(i): < nem volt > Rendelkezel jogosítvánnyal? < Játékba nem és IRL be se > Mit gondol az együttműködésről a kollégák között, milyen szerepe van? (3-4 mondat) < Szerintem nagyon jó kollégák lesznek. Nagyon jó lesz szerintem az együtt működés.És Én nagyon szeretnek be jutni. Biztos jó a közönség. > Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat) < Kiss Krisztofer Zoltánnak hívnak engem. Focizok és kajak kenuzok a hobbim a horgászat. sokat játszok pl:Fortnite,FyreMC,Call of Duty Warzone,Rocket League.Napi 5-6 órát játszok sokat leszek fent rp-n és Szerintem enyi. > Utóírat:Kiss Krisztofer Zoltán Játék név:John Kolompar Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Szuperadmin Terciusz Hozzászólva: Február 4 Szuperadmin Megosztás Hozzászólva: Február 4 Kedves jelentkező! A lapja sajnos nem nyerte el a vezetőség tetszését, így azt elutasítottuk. Indoklás, megjegyzés: Jelenleg nem üzemel a Taxi. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések