Bence098358 Létrehozva: Február 4 Megosztás Létrehozva: Február 4 IC/InGame neved: < válasz >Locker Michel/Michel locker A ban időpontja: < válasz >2024-01-06 18:03:22 A ban oka: < válasz >Folyamatos NonRP, MG, jailek sokasága, és közösségrombolás. A ban időtartama: < válasz >2039-01-06 18:03:22 Admin neve, aki bannolt: < válasz >Matteo Miért szeretnéd az unbant? < válasz >Sziasztok tudom nem kelletet volna ilyet csináljak mertert beláttam hogy butaságot csináltam és romboltam a közösség játékélményét. Szeretnék kérni egy új esélyt, mert megkedveltem ezt a szervert és ha komolyan veszem, akkor jó tagja tudok lenni a szerver játékosainak. Ha új esélyt kapok, nem játszom el és meg fogom becsülni Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
GameAdmin 5 Matteo Hozzászólva: Február 4 GameAdmin 5 Megosztás Hozzászólva: Február 4 Szia! Ezt a kérelmedet is el fogom utasítani. Többször kértelek, hogy ne másolj más lapjából. De ahogy látom, ez sokadszorra sem sikerült. Ráadásul még csak meg sem próbálod elrejteni. Szerintem ezt inkább hanyagoljuk egy darabig. A témát zárom, helyezem. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések