Joja Létrehozva: Február 5, 2024 Megosztás Létrehozva: Február 5, 2024 (módosított) SzuperAdmin segítségkérés Neved: Ozcan Tekin Account ID, serial, felhasználónév (elég csak az egyik): 3472 Probléma, amiben a SzuperAdmin segítségét kéred: Nézegettem a paintjobokat és véletlen megvettem az eggyiket amit nem szerettem volna. A paintjobot szeretném leszedni, és a PP-met visszakapni. Bizonyíték: (ha szükséges) Sajnos nem tudok a paintjob előtti egyenlegemről képet adni. Egyéb megjegyzés: - Edited Február 5, 2024 by Joja Link to comment
Tulajdonos Peter Hozzászólva: Február 5, 2024 Tulajdonos Megosztás Hozzászólva: Február 5, 2024 Szia, kocsi ID? Link to comment
Szuperadmin Terciusz Hozzászólva: Február 5, 2024 Szuperadmin Megosztás Hozzászólva: Február 5, 2024 Szia! Mivel nem tudod bizonyítékkal alátámasztani, így megvárjuk @Peterválaszát. Link to comment
Joja Hozzászólva: Február 5, 2024 Author Megosztás Hozzászólva: Február 5, 2024 Kocsi ID:11151 Link to comment
Szuperadmin Terciusz Hozzászólva: Február 5, 2024 Szuperadmin Megosztás Hozzászólva: Február 5, 2024 Szerveren intézve. Z/H 1 Link to comment
Ajánlott bejegyzések