Jump to content
🔥Új Projekt: indul a BindzsiRP🔥 ×

Johanna Rice a szöszi szerelő

Petruska02

Ajánlott bejegyzések

Los Santos Autómentő Vállalat - Jelentkezési űrlap

OOC RÉSZ

Mi a neved?
- Zájer Szabolcs -
Hány éves vagy?
- 20 -
Napi hány órát tudnál fent lenni a szerveren és hány órát tudnál a frakcióra szánni?
- 3-4-

Jelenlegi játszott perceid száma:

- 922 -

Voltál-e már admin jailben és voltál-e már bannolva a szerverről? Csatolj képet az UCPdről!

- https://imgur.com/a/jhzx0pK -
Voltál-e már frakcióban? Ha igen melyikben?
- Nem -

Miért ezt a frakciót választanád? (Minimum 2 mondatban fejtsd ki)

- Nagyon érdekel az autószerelés és szeretnék egy jó csapat tagja lenni.  -
Rendelkezel-e Discord fiókkal, vagy TeamSpeak 3 klienssel és mikrofoonnal?
- Discord -
Mesélj magadról pár mondatban! ( Minimum 6-7 kerek magyar mondat. )
- Vidéki gyerek vagyok már egész kiskorom óta érdekelnek az autók és az autós sportok. Leginkább a rally de a driftben is otthon érzem magam. Jelenleg is autómechanotrikai technikusnak tanulok. De majd szeretném tovább folytatni a tanulmányaimat járműmérnök ként vagy Debrecenben vagy Nyíregyházán. Egyéb hobbim még a foci. Giga Real Madrid fanatikus vagyok már egész kicsi korom óta. Valamint nagyon szeretek videojátékokon játszani. 

IC Rész

Jelentkező neve:
- Johanna Rice -
 Jelentkező születési helye, ideje:
- Los Santos, 1999 -
 Jelentkező édesanyjának leánykori neve:
- Johanna Gareth -
 Jelentkező édesapjának neve:
- Jonas Rice -
 Előző munkahelye(i):
- Olajfinomitó -
 Mi a véleménye a csapatmunkáról? (3-4 mondat)
- Jó magam is jobban szeretek csapatban dolgozni. Az ember társas lény és a munka is jobban megy ha csapatban dolgoznak. Könnyebben lehet a problémákat is megoldani hiszen több szem többet lát. 
 Önéletrajz (Minimum 5-6 egybefüggő és kerek, magyar mondat)
- Vidéki kis városból jómódú családból származom. Édesapám egy szervizt vezetett ez is annak az oka hogy ennyire rajongok az autókért és az autószerelésért. Édesanyám általános iskolai tanár és szerette volna ha én is ilyen pályát követek de én inkább mindig azt szeretem volna csinálni amit apukám csinált. Jól dolgozok csapatban és adok mások szavára ha segíteni próbálnak. Az előző munkámbol kiindulva az autó vezetésben már van sok gyakorlatom így nem vagyok olyan mint a többi női sofőr. Erős is vagyok és nem félek attól ha össze kell koszolnom magam.

• Matteo locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.