Borbély Róbert Létrehozva: Február 14, 2024 Megosztás Létrehozva: Február 14, 2024 (módosított) OOC RÉSZ Hogy hívnak? < Borbely Robert > Mikor születtél? < 2004 > Mondj pár szót magadról(hobbid, sport, stb), az aktivitásodról! < Hat a kedvenc hobbim a biciklizes meg a telefonozas. A kedvenc sportom a foci. > Voltál-e már frakcióban /akár más szerveren/? Ha igen, melyikben? < Igen voltam mar frakcioban mas szerveren, voltam mentos es PD-be is > Miért ezt a frakciót választottad? < Azert ezt a frakciot valasztom mert szeretem es szeretek csapatban dolgozni > Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és működő mikrofonnal? (igen vagy nem?) < nem > Csatolj képet az UCP-dről! (AJ-k, banjaid, játszott perceid) < nemreg kezdtem a jatekot Nincs semmien Jailom es 400 percem van a jatekban> IC Rész Jelentkező neve: < Viktor Wilson > Jelentkező születési helye, ideje: < Los Santos 1997.08.28> Jelentkező anyjának leánykori neve: < Anna Watson > Jelentkező apjának neve: < Viktor Wilson > Előző munkahelye(i): < Farmer > Rendelkezel jogosítvánnyal? < Igen > Mit gondol az együttműködésről a kollégák között, milyen szerepe van? (3-4 mondat) < Hat az eggyutmukodes az a legfontosabb egy csapatban mert ha az nincs akkor nem er semmit az egesz es az eggyutmukodes ha megvan akkor sokkal konnyeb megcsinalni PL: bankrablast meg ilyeneket! > Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat) < Viktor Wilson vagyok 1997.08.28-an szuletett Los Santosi korhazban szuletett. Edesanya Anna Wilson es edesapja Viktor Wilson volt egy. Az apjanak volt egy kicsi farmja ahol tehenek es lovak volta. Miutan felnott a kicsi Viktorka akkor besegitett az apjanak a farmjaban. Mikor a gyermek betoltotte a 18 evet a szulei elutaztak 1 hetre addig a fiura es az egyik ismeroseire hagytak a farmot. Mikor lejart az 1 het es jottek hazafele a szulok mar majdnem haza ertek volna mikor egyszer hivjak a fiut hogy a szulei meghaltak autobalesetben. Ezutan a fiu nagyon elkeseredett es sirni kezdett a temetes utan hazament es talalt egy levelet a apja fiokjaban amiben az alt hogy "fiam ha meghalok rad hagyom a farmot es arra kerlek hogy folytasd amit elkezdtem" miutan elolvasta sirni kezdett es megfogadta hogy folytatni foglya amit az apja elkezdett. Par ev mulva a fiu hires farmot csinalt a csaladi farmbol. > Edited Február 15, 2024 by Borbély Róbert Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
GameAdmin 3 Gergi Hozzászólva: Február 19, 2024 GameAdmin 3 Megosztás Hozzászólva: Február 19, 2024 Kedves jelentkező! A lapja sajnos nem nyerte el a vezetőség tetszését, így azt elutasítottuk. Indoklás, megjegyzés: Ékezetek hiánya, UCP kép hiánya 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések