Jump to content
🔥Új Projekt: indul a BindzsiRP🔥 ×

ORFK jelentkezes

Ajánlott bejegyzések

OOC RÉSZ

Hogy hívnak?
< Borbely Robert >
Mikor születtél?
< 2004 >
Mondj pár szót magadról(hobbid, sport, stb), az aktivitásodról!
< Hat a kedvenc hobbim a biciklizes meg a telefonozas. A kedvenc sportom a foci.  >

Voltál-e már frakcióban /akár más szerveren/? Ha igen, melyikben?
< Igen voltam mar frakcioban mas szerveren, voltam mentos es PD-be is   >

Miért ezt a frakciót választottad?

< Azert ezt a frakciot valasztom mert szeretem es szeretek csapatban dolgozni  >
Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és működő mikrofonnal?

(igen vagy nem?)
< nem >

Csatolj képet az UCP-dről!

(AJ-k, banjaid, játszott perceid)

<  nemreg kezdtem a jatekot

Nincs semmien Jailom es 400 percem van a jatekban>

IC Rész

Jelentkező neve:
< Viktor Wilson >
 Jelentkező születési helye, ideje:
< Los Santos 1997.08.28>
 Jelentkező anyjának leánykori neve:
< Anna Watson  >
 Jelentkező apjának neve:
< Viktor Wilson >
 Előző munkahelye(i):

< Farmer >

Rendelkezel jogosítvánnyal?
< Igen >
 Mit gondol az együttműködésről a kollégák között, milyen szerepe van? (3-4 mondat)
< Hat az eggyutmukodes az a legfontosabb egy csapatban mert ha az nincs akkor nem er semmit az egesz es az eggyutmukodes ha megvan akkor sokkal konnyeb megcsinalni PL: bankrablast meg ilyeneket! >
 Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat)
< Viktor Wilson vagyok 1997.08.28-an szuletett Los Santosi korhazban szuletett. Edesanya Anna Wilson es edesapja Viktor Wilson volt egy. Az apjanak volt egy kicsi farmja ahol tehenek es lovak volta. Miutan felnott a kicsi Viktorka akkor besegitett az apjanak a farmjaban. Mikor a gyermek betoltotte a 18 evet a szulei elutaztak 1 hetre addig a fiura es az egyik ismeroseire hagytak a farmot. Mikor lejart az 1 het es jottek hazafele a szulok mar majdnem haza ertek volna mikor egyszer hivjak a fiut hogy a szulei meghaltak autobalesetben. Ezutan a fiu nagyon elkeseredett es sirni kezdett a temetes utan hazament es talalt egy levelet a apja fiokjaban amiben az alt hogy "fiam ha meghalok rad hagyom a farmot es arra kerlek hogy folytasd amit elkezdtem" miutan elolvasta sirni kezdett es megfogadta hogy folytatni foglya amit az apja elkezdett. Par ev mulva a fiu hires farmot csinalt a csaladi farmbol. >

Edited by Borbély Róbert

• Matteo locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.