Jonas Taylor Létrehozva: Február 20 Megosztás Létrehozva: Február 20 (módosított) IC/InGame neved: < Jonas Taylor > A ban időpontja: <nem tudom meg nézni mert még a MTA n se enged fel a szervere de szerintem 2022 be > A ban oka: < szerver szídás > A ban időtartama: < 2038 > Admin neve, aki bannolt: < KRMX vagy ki volt nem is emlékszem > Miért szeretnéd az unbant? < hát nagyon sajnálom amit tetem 0RP tudásom volt semmit nm tudtam de most visza tértem úgy hogy jó RP zek.......szeretnék nagyon sokat RP zni a szerveren meg sok embert hívni és sokat játszani a szerveren szeretnék nagyon nagyon sokat játszani a szerverel > Edited Február 20 by Jonas Taylor Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
GameAdmin 5 KR3MX Hozzászólva: Február 20 GameAdmin 5 Megosztás Hozzászólva: Február 20 (módosított) Szia, az IG neved nem egyezik, hiszen "Jasper Morales" néven játszottál. A kitiltásod 2023. októberi, ami alig pár hónappal ezelőtt volt. A kitiltásod indoklása eléggé konkrét volt, ezért nem tudok most még UB-t adni neked. (UCP-n egyébként annak ellenére, hogy nem enged fel a szerver meg tudod nézni mind az IG nevedet, mind a kitiltásod indoklását is) Edited Február 20 by KR3MX Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések