Jump to content
🔥Új Projekt: indul a BindzsiRP🔥 ×

OMSZ jelentkezés

Ajánlott bejegyzések

IC név:

<Viktor Wilson >

OOC név:

<Borbély Róbert >

Mikor születtél, hány éves vagy?

<2004.08.28, 19 éves vagyok >

UCP-ről kép [jailek, bannok, játszott percek]:

<Nincs jailom és bannom sem és 350 percem van a játékban >

Mesélj magadról pár mondatban [érdeklődési kör, tanulmányok, stb.]:

<Borbély Róbertnek hívnak 19veves vagyok Romániában élek egy kis faluban. A kedvenc sportoma a foci még a biciklizés és a számító gépezés. Tavak végeztem a szak iskolával asztalos szakot végeztem!>

Miért döntöttél az OMSZ mellett?

<Hát szeretek rpzni és voltam már olyan szerveren hogy mentős voltam csak azabaj nem tudtam sokat mentős lenni ott mert bezárt a szerver S gondoltam hogy itt megpróbálkozom újból mentősi életet kezdeni!>

Aktivitásodról írj pár szót! [mennyi időt leszel elérhető, stb.]

<Hát minden nap tudnék lenni igaz csak estefelé de akkor is 2 órát tudok lenni nem mindig de legtöbbször tudok 2 vagy 3 órát is fent lenni a szerveren >

Rendelkezel TeamSpeak 3 klienssel és mikrofonnal?

<Sajnos nem rendelkezem TeamSpeak 3 kliensel és mikrofonnal sem de DC vél rendelkeznek igaz nem tudom hogy az számít e!>

Egyéb, amit szeretnél közölni:

<Hát az aktivitással annyi hogy meg lehet olyan is lesz hogy napközben is elérhető tudok lenni 1 órát de leginkább este és van hogy magán ügy miatt nem tudok elérhető lenni de erről szólni fogok a leadernek!!>

Kedves jelentkező!

A vezetőség megkapta a lapját(önéletrajzát) és áttekíntette és a döntése a következő.: 

A lapját örömmel tudatjuk, hogy 

ELFOGADJUK!

((Keress fel elérhetőségeim eggyikén a továbbiak eggyeztetéséről. Meg találsz itt fórumon vagy Discordon.))

Z/H

Edited by Noah Christian

• Matteo locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.