Borbély Róbert Létrehozva: Február 21, 2024 Megosztás Létrehozva: Február 21, 2024 IC név: <Viktor Wilson > OOC név: <Borbély Róbert > Mikor születtél, hány éves vagy? <2004.08.28, 19 éves vagyok > UCP-ről kép [jailek, bannok, játszott percek]: <Nincs jailom és bannom sem és 350 percem van a játékban > Mesélj magadról pár mondatban [érdeklődési kör, tanulmányok, stb.]: <Borbély Róbertnek hívnak 19veves vagyok Romániában élek egy kis faluban. A kedvenc sportoma a foci még a biciklizés és a számító gépezés. Tavak végeztem a szak iskolával asztalos szakot végeztem!> Miért döntöttél az OMSZ mellett? <Hát szeretek rpzni és voltam már olyan szerveren hogy mentős voltam csak azabaj nem tudtam sokat mentős lenni ott mert bezárt a szerver S gondoltam hogy itt megpróbálkozom újból mentősi életet kezdeni!> Aktivitásodról írj pár szót! [mennyi időt leszel elérhető, stb.] <Hát minden nap tudnék lenni igaz csak estefelé de akkor is 2 órát tudok lenni nem mindig de legtöbbször tudok 2 vagy 3 órát is fent lenni a szerveren > Rendelkezel TeamSpeak 3 klienssel és mikrofonnal? <Sajnos nem rendelkezem TeamSpeak 3 kliensel és mikrofonnal sem de DC vél rendelkeznek igaz nem tudom hogy az számít e!> Egyéb, amit szeretnél közölni: <Hát az aktivitással annyi hogy meg lehet olyan is lesz hogy napközben is elérhető tudok lenni 1 órát de leginkább este és van hogy magán ügy miatt nem tudok elérhető lenni de erről szólni fogok a leadernek!!> Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Noah Christian Hozzászólva: Február 22, 2024 Megosztás Hozzászólva: Február 22, 2024 (módosított) Kedves jelentkező! A vezetőség megkapta a lapját(önéletrajzát) és áttekíntette és a döntése a következő.: A lapját örömmel tudatjuk, hogy ELFOGADJUK! ((Keress fel elérhetőségeim eggyikén a továbbiak eggyeztetéséről. Meg találsz itt fórumon vagy Discordon.)) Z/H Edited Február 22, 2024 by Noah Christian Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések