LactozeL Létrehozva: Július 10 Megosztás Létrehozva: Július 10 OOC-bemutatkozás Az én becses nevem Márk László Levente. 2008.02.25.-én születtem Kovászna városban Erdélyben, most 16 éves vagyok. Erdélyben egy kicsi faluban élek Barátoson ami Kovásznától 9,7 kilóméterre található. A tanulmányaimat itt Barátoson a Bibó József Általános Iskolában végeztem egészen 7.-ik osztályig mer a 8.-ik osztály már Sepsiszentgyörgyön a Plugor Sándor Művészeti Liceumban folytattam és itt is szeretném kijárni a 12.-ik osztályt is. Itt Barátoson a tanulmányaim nem voltak a legfényesebbek mer mindig akadt egy olyan tanár aki vagy utált egyedül engem vagy mindenkit is az osztályban. Ez 8.-ikban változott egy nagyot mer bekerültem városra és ez volt életem legjobb döntése, a tanárok jófejek, az osztálytársak megértőek és még sorolhatnám. Az RP-t én ezen a szerveren kezdtem 2020.01.24.-én pontosan 13:21 perckor ami előre nehézkesen ment nekem de most hogy már 4 éve RP-zek nagyon könnyű kezdett lenni. Voltam már sok szerveren admin, pontosan nem tudom a szerver nevét de voltam Fő-admin is egy helyen. Ha éppen nem RP-zek akkor szabadidőmben gitározgatok, Klarinétozok, zongorázok, motorozok és néha horgászni is szoktam menni édesapámmal. A karakteremről, illetve sikereiről A karakterem neve Carlo Carciotto, aki 1979.05.14.-én született Firenzében. A szüleit sajnos soha nem ismerte mer árvaházban volt már csecsemő kora óta, ez a tett mély sebet hagyott a szívében, abban a tudatban kellett felnőjön hogy őt a szülei eldobták. Hét évesen az árvaházba megjelent két fiatal aki szülő akart lenni és ahogyan meglátták Carlot tudták már az elejétől hogy ő lesz az egyetlen kisfiuk. Igy hát örökbe is fogadták a kis Carlot aki akkor a világ legboldogabb gyereke volt, a mostoha apját Mayson Hemyltonnak nevezték és a mostoha anyját Betty Hemyltonnak nevezték. Az elején nem tudta a kicsi Carlo hogy igazából élete legrosszabb évei várnak rá mer kiderült hogy apja egy maffiózó és rendszeresen megverte szegény Carlot. Ez a tett amit apja csinált nagyon megmaradt benne és ezért amikor betöltötte a 18.-ik életévét eldöntötte hogy ő rendőr akar lenni ami össze is jött neki. Minden erejével megpróbálta megállítani a bűnözést de sajnos ez nem sikerült neki. Már majdnem 10 évet volt az ORFK-nál és akkor gondolta hogy itt az idő hogy lépjen, el is bocsájtották Carlot az ORFK-ból. Ekkor elkezdett szimatolni ő is az illegális életbe amit még mindig folytat sajnos. Annyi pénzt összekapart Carlo hogy tudott venni egy házat a Groove Street Binco mellett ahol most is él jelenleg. Carlo egy igazi motoros három fajta motorral rendelkezik egy Ducati Desmosedici RR-el, egy Kawasaki Ninja ZX 10-el és egy Sanchez-al is. UCP-m https://imgur.com/izMI7xR Egy Adminisztrátor feladata Szerintem egy adminisztrátor feladata az hogy a szerveren végbemenő RP-ket elősegítse és a játékosok élvezhessék a szerveren töltött időjüket. Fontos az hogy az adminisztrátor türelmes legyen a játékosokkal és egyenlő döntéseket hozzon a játékosokkal szemben. Amikor az adminisztrátor szolgálaton kívül tartózkodik akkor is olyan példamutatást kell tegyen mind amikor szolgálatban van tehát ha ezt egy kezdő játékos látja akkor ne a komolytalanságot lássa hanem a komolyságot. Aktivitásom Én egész héten jelen vagyok most hogy igy vakáció van tehát ha kell hétköznap tudok 3-4 órát is fent lenni hétvégén pedig ha nem megyek motorozni akkor 4-5 órát is tudok csinálni Véleményem a csapatmunkáról A csapatmunka véleményem szerint az egyik legfontosabb része ahoz hogy egy csapat az csapat legyen. A csapatmunka az egymás közti együttműködést, kommunikációt erősíti meg valamint a tagok képességei kiegészítik egymást. Ez által lehet bármely csapat sikeres. Miért pont engem válasszatok Szerintem elég jó csapattárs vagyok minden esetben. Nagyon szeretek emberekkel dolgozni azért a célért hogy egy közösség jobb legyen. Magamat szabálykövetőnek tartom, ami az RP-ben sokszor jól jön (látszik is az UCP-en) és admin ügy kezelésben is. Mivel ez volt az első szerver ahol kezdtem pályafutásom ezért gondoltam hogy segíteném az adminisztrátori csapatot. Szerintem RP során sem esett rám panasz amióta a szerveren játszom. Miért jelentkezek adminisztrátornak Azért jelentkezek erre a feladatra mer az imént említettem hogy szeretek csapatban dolgozni, egyaránt foglalkozni az emberekkel. Engem nagyon sok ember motivált arra hogy jelentkezzek sokak már nem adminok a szerveren sajnos pedig nagyon jó fejek voltak. Az adminok akik motiváltak engem mind nagyon a lelkemhez fűződtek és azt akarok elérni hogy rám is igy nézzenek mind ahogy én néztem akkor rájuk. Hogyan magyaráznám el az RP-t és a szerver alapjait Elsőnek elmondanám hogy mire kell odafigyelni a szerveren és megtanítanám az alap RP szabályokat (/me, /do használata) Megmutatom előre az illetőnek hogy hogyan is kell használni és kipróbáltatom vele hogy megye vagy sem, ha nem megy akkor részletesen elmagyarázom neki hogy megértse előre nekem is nehezemre vált az RP de pár nap alatt megtanultam. Elmagyaráznám hogy a szerveren milyen lehetőségei akadnak és ha netán már annyira érti az RP-t hogy frakcióba csatlakozna akkor mit hogy csináljon. Majd ha annyira megy az RP akkor vissza kérdezem tőle a dolgokat amiket tanítottam neki. Pozitív tulajdonságok: Megértő Kitartó Kedves Megbízható Negatív tulajdonságok: Néha Lusta vagyok Sokat szoktak beszélni fölöslegesen Néha van hogy fölidegesítnek de hamar lenyugszom Néha visszapofázok ha rossz a kedvem Utóirat Köszönöm hogy végig olvastátok a lapomat, remélem elnyeri a vezetőség tetszését, aki szeretne írhat véleményt a lapomra nem haragszom meg akár mit írtok Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Szuperadmin Terciusz Hozzászólva: Július 16 Szuperadmin Megosztás Hozzászólva: Július 16 Kedves Jelentkező! A lapja elnyerte a vezetőség tetszését, így elfogadásra került! Keress fel meghallgatás időpont egyeztetésre. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések