Laci14L Létrehozva: Augusztus 5 Megosztás Létrehozva: Augusztus 5 Hogy hívnak? Lenkes László Mikor születtél? 2009 dec 31 Mondj pár szót magadról(hobbid, sport, stb), az aktivitásodról! A hobbim Foci horgászás aktiv vagyok és energikus Voltál-e már frakcióban /akár más szerveren/? Ha igen, melyikben? Rendör voltam (AstraMTA) Miért ezt a frakciót választottad? Szeretnék rendör lenni és jobb lenni Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és működő mikrofonnal? (igen, vagy nem?) Igen Csatolj képet az UCP-dről! https://ucp.nextgamingrp.com/dash (AJ-k, banjaid, játszott perceid) IC Rész Jelentkező neve: George Smithi Jelentkező születési helye, ideje: Next gaming korház 1990 dec 31 Jelentkező anyjának leánykori neve: Kitti Jelentkező apjának neve: Zoli Előző munkahelye(i): Szállito rendör postás pizzás Rendelkezel jogosítvánnyal? Még nem Mit gondol az együttműködésről a kollégák között, milyen szerepe van? (3-4 mondat) Szerintem hasznos hogy ha az ember tud beszélni példaul egy kolegaval mert fontos a kommumikácio Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat) George Smith egy szegény kis fiu álma hogy rendör legyen. Nagyon sokat szenvedett mert apja anyja meghalt magányos éveiben kis gyereként dolgozni kezdett majd mikor ossze szedte magat lett egy kis háza és elválalt sok munkat miután lerakta a Rendor sulit probal jelentkezni az ORFK hoz Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
GameAdmin 3 Gergi Hozzászólva: Augusztus 5 GameAdmin 3 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 5 Kedves jelentkező! A lapja sajnos nem nyerte el a vezetőség tetszését, így azt elutasítottuk. Indoklás, megjegyzés: Minta hiánya, UCP kép hiánya Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések