Laci14L Létrehozva: Augusztus 5, 2024 Megosztás Létrehozva: Augusztus 5, 2024 Hogy hívnak? Lenkes László Mikor születtél? 2009 dec 31 Mondj pár szót magadról(hobbid, sport, stb), az aktivitásodról! A hobbim Foci horgászás aktiv vagyok és energikus néha eléggé kocka de aktív Voltál-e már frakcióban /akár más szerveren/? Ha igen, melyikben? Voltam maffiozo más más szerveren egyszer voltam rendör ami nagyon tetszet Ezért ujra megszeretném probálni magam benne Miért ezt a frakciót [Mert már voltam és nagyon tetszett ezért szeretnék az lenni] Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és működő mikrofonnal? (igen, vagy nem?) Igen Csatolj képet az UCP-dről! https://kepkuldes.com/image/T7QSy5 (AJ-k, banjaid, játszott perceid) Jatszot perc:341 Admin jailba illetve bannolva nem lettem IC Rész Jelentkező neve: George Smithi Jelentkező születési helye, ideje: Next gaming korház 1990 dec 31 Jelentkező anyjának leánykori neve: Addison Dasy Jelentkező apjának neve: Escobar Smithi Előző munkahelye(i): Szállito rendör postás pizzás Rendelkezel jogosítvánnyal? már igen Mit gondol az együttműködésről a kollégák között, milyen szerepe van? (3-4 mondat) [Szerintem hasznos hogy ha az ember tud beszélni példaul egy kolegaval mert fontos a kommumikácio] Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat) szegényes csalásbol származo gyerek Hogy ne kerüljön olyan helyzetbe mint családja ezért elkezdte tanulmányait 8 általános utánn össze szedte a pénzt pizzás ként hogy eltudjon menni középiskolába rendőrnek tanult tovabb és a Nextgaming városban folytata relytélyes kalandját ahol rendőré vállás lett a fő célja. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
GameAdmin 3 Gergi Hozzászólva: Augusztus 5, 2024 GameAdmin 3 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 5, 2024 Kedves jelentkező! A lapja sajnos nem nyerte el a vezetőség tetszését, így azt elutasítottuk. Indoklás, megjegyzés: Minta hiánya, nem megfelelő UCP kép Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések