Laci14L Létrehozva: Augusztus 5 Megosztás Létrehozva: Augusztus 5 14056ccb9b0b30c9a69b38a7ded7e230.png OOC RÉSZ Hogy hívnak? <Lenkes Laszló > Mikor születtél? < 2009.12.31 > Mondj pár szót magadról(hobbid, sport, stb), az aktivitásodról! < Hobbijaim a biciklizés és a horgászat szeretek még a haverokkal videójátékokkal játszani, mikor nem játszok akkor a szüleimnek segítek az itthoni munkákban. Az Aktivitásom nagyon zavaros, de igazából hétvégente vagyok elérhető meg a sulis szünetekben.(pl: nyári szünet, stb)> Voltál-e már frakcióban /akár más szerveren/? Ha igen, melyikben? < Frakciók amikben voltam: Rendörség fő kapitányság , > Miért ezt a frakciót választottad? < Eddig mindig is illegális voltam a frakciók terén, és kiszeretném magam próbálni a legál részen is. Jó sofőrnek és lövésznek tartom magam. Úgy érzem, hogy megtudnám állni a helyem mint ORFK tag. > Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és működő mikrofonnal? (igen, vagy nem?) < ha jol tudom igen. > Csatolj képet az UCP-dről! (AJ-k, banjaid, játszott perceid) < https://kepkuldes.com/image/T7979d> IC Rész Jelentkező neve: < George Smithi> Jelentkező születési helye, ideje: < Los Santos, 1990.12.31> Jelentkező anyjának leánykori neve: < Addison Hicks > Jelentkező apjának neve: < Escobar Smithi > Előző munkahelye(i): < olaj szállito olaj szivatyuzó > Rendelkezel jogosítvánnyal? < Igen, Persze. > Mit gondol az együttműködésről a kollégák között, milyen szerepe van? (3-4 mondat) < Véleményem szerint, a rendőrségnél fontos, hogy egy akciónál együtt mozogjanak a résztvevők. Fontos, hogy mindenki megadja a tiszteletet.> Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat) < A nevem George Smithi , Los Santosban születtem, 1990. December 31-én. Jelenleg ugyan úgy Los Santosban élek egyedül. Fő célőm rendőrnek lenni családott alapitani és tovább fejleszteni a kis életemet szegény családi körülmények közt nevelkedtem és szükösen juttot iskolára is de elvégeztem a 8 általánost és közép iskolában tanulok tovább rendőrnek és meg lett a szakmám leraktam a jogosítványt és most adtam be a jelentkezésem.köszönöm a figyelmüket. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Főadmin Engi Hozzászólva: Augusztus 5 Főadmin Megosztás Hozzászólva: Augusztus 5 Szia, minta használata kötelező ezen a topicban, emiatt és spamelés miatt fórum szankcióban foglak részesíteni! Legközelebb 1 hónap múlva nyithatsz jelentkezést, különben automatikusan elutasításra fog kerülni! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések