Jump to content

George Smith önélet rajza

Ajánlott bejegyzések

14056ccb9b0b30c9a69b38a7ded7e230.png

OOC RÉSZ

Hogy hívnak?

<Lenkes Laszló >

Mikor születtél?

< 2009.12.31 >

Mondj pár szót magadról(hobbid, sport, stb), az aktivitásodról!

< Hobbijaim a biciklizés és a horgászat szeretek még a haverokkal videójátékokkal játszani,

mikor nem játszok akkor a szüleimnek segítek az itthoni munkákban.

Az Aktivitásom nagyon zavaros, de igazából hétvégente vagyok elérhető meg a sulis szünetekben.(pl: nyári szünet, stb)>

Voltál-e már frakcióban /akár más szerveren/? Ha igen, melyikben?

< Frakciók amikben voltam: Rendörség fő kapitányság , >

Miért ezt a frakciót választottad?

< Eddig mindig is illegális voltam a frakciók terén, és kiszeretném magam próbálni a legál részen is.

Jó sofőrnek és lövésznek tartom magam. Úgy érzem, hogy megtudnám állni a helyem mint ORFK tag. >

Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és működő mikrofonnal?

(igen, vagy nem?)

< ha jol tudom igen. >

Csatolj képet az UCP-dről!

(AJ-k, banjaid, játszott perceid)

< https://kepkuldes.com/image/T7979d>

IC Rész

Jelentkező neve:

< George Smithi>

Jelentkező születési helye, ideje:

< Los Santos, 1990.12.31>

Jelentkező anyjának leánykori neve:

< Addison Hicks >

Jelentkező apjának neve:

< Escobar Smithi  >

Előző munkahelye(i):

< olaj szállito olaj szivatyuzó >

Rendelkezel jogosítvánnyal?

< Igen, Persze. >

Mit gondol az együttműködésről a kollégák között, milyen szerepe van? (3-4 mondat)

< Véleményem szerint, a rendőrségnél fontos, hogy egy akciónál együtt mozogjanak a résztvevők. Fontos, hogy mindenki megadja a tiszteletet.>

Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat)

A nevem George Smithi  , Los Santosban születtem, 1990. December 31-én. Jelenleg ugyan úgy Los Santosban élek egyedül.

Fő célőm rendőrnek lenni családott alapitani és tovább fejleszteni a kis életemet szegény családi körülmények közt nevelkedtem és szükösen juttot iskolára is de elvégeztem a 8 általánost és közép iskolában tanulok tovább rendőrnek és meg lett a szakmám leraktam a jogosítványt és most adtam be a jelentkezésem.köszönöm a figyelmüket.

• Főadmin

Szia, minta használata kötelező ezen a topicban, emiatt és spamelés miatt fórum szankcióban foglak részesíteni! Legközelebb 1 hónap múlva nyithatsz jelentkezést, különben automatikusan elutasításra fog kerülni!

• Engi locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.