Jump to content

autoszerlő jelentkezési lapom

Doug D Tomson

Ajánlott bejegyzések

OOC RÉSZ

Mi a neved?
- Gönczöl Zsombor -
Hány éves vagy?
- 12 -
Napi hány órát tudnál fent lenni a szerveren és hány órát tudnál a frakcióra szánni?
- 2-4 ora -
Voltál-e már frakcióban /akár más szerveren/? Ha igen melyikben?
< Mentos social gamingon >

Miért ezt a frakciót választanád?

< azert mert szeretem az autokat es szeretek csapatban es szerelo szeretnek lenni felnotkoromba >
Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és mikrofonnal?
< igen >
Mesélj magadról pár mondatban! ( MINIMUM 5-6 kerek magyar mondat. )
< Sziasztok engem Gönczöl Zsombornak hívnak és Miskolcon lakom.Nagyon szeretek játszani az mtaval már lassan 3éve játszok nagyon jól tudok rpzni.Sokat szoktam a barátaimmal játszani mint a gépen mint az utcán.A barátaim azt mondják hogy kitartó vagyok nem ragelek  játékokon es hogy én vagyok a leg barátságosabb.Kosarazni szoktam azt szoktam űzni de focizok is. >

IC Rész

Jelentkező neve:
- Doug D Thomson -
 Jelentkező születési helye, ideje:
- Los Angeles -
 Jelentkező anyjának leánykori neve:
-Amanda Morrelo-
 Jelentkező apjának neve:
- Doug D Santos -
 Előző munkahelye(i):
-olajszállitó-
 Mi a véleménye a csapat munkáról? (3-4 mondat)
- Szerintem a csapat munka mindenhova kell,mert hogyha már beilleszkedtél akkor már egy jó közösségben vagy.Meg a munkatársak már egy csapatmunka -
 Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat)
-1989.08.15 Los angelesben szuledtem meg.Kilyárdtam az általános iskolát  majd a közép iskolát.Aztán elkezdtem a jogosítványt és leraktam elsőre.Los Santosban költöztem a tesommal és azért jöttünk ide hogy normális éledtet kezdjünk.És hogy legyen egy szép feleségem és egészséges gyerekeim és hogy eltartsam őket.Az az álmom hogy legyen majd egy nagy válalkozásom. nagyon szeretem az autokat ezért jelentkezem erre a munkára.Sajnos Anyukám elhagyot mikor 13éves lettem.Apukám autoszerelő volt és nagyon sokat tanultam tőle,és erre mai napig büszke vagyok.-

Edited by Doug D Tomson

• Peter locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.