Rob sanchez Létrehozva: Augusztus 28, 2019 Megosztás Létrehozva: Augusztus 28, 2019 Panasztevő játékos IC neve: Rob Sanchez Panaszra tett adminisztrátor neve: KR3MX Panasz oka: véletlen nagy betűvel irtam pm és ki kickelt ezért Bizonyíték (videó, kép, log): [PM - Tőled] KR3MX (26): 7000$ elbasztál kösszi [PM - Tőled] KR3MX (26): KR3MX hozzád teleportált. [OOC]KR3MX: (( mi baj? )) KR3MX megváltoztatta a járműved állapotát. (1000) [OOC]Rob Sanchez: (( 7000 $ elüszot miatad )) [OOC]KR3MX: (( okés )) [Segítség] KR3MX (26): Nem az én problémám, nem az én hibáb, több PM ezzel kapcsolatban ne jöjjön 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
GameAdmin 5 KR3MX Hozzászólva: Augusztus 28, 2019 GameAdmin 5 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 28, 2019 Szia, nem értem mi a problémád, nem tértél ki rá... Várom a válaszodat! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Rob sanchez Hozzászólva: Augusztus 28, 2019 Author Megosztás Hozzászólva: Augusztus 28, 2019 7 perce, palika said: az a baj hogy épp adtam le a munkát és várom a pénzt és ki kick eltél ez a baj Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
GameAdmin 5 KR3MX Hozzászólva: Augusztus 28, 2019 GameAdmin 5 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 28, 2019 Nekem nincs több hozzáfűzni valóm! Várom a vezetőség döntését! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Tulajdonos Peter Hozzászólva: Augusztus 28, 2019 Tulajdonos Megosztás Hozzászólva: Augusztus 28, 2019 Sziasztok, az ügyet én fogom bírálni. Idézet [PM - Tőled] KR3MX (26): 7000$ elbasztál kösszi Először is, mi ez az OOC stílus admin felé? Örülj, hogy ezért nem kaptál adminjailt. Legközelebb figyelj oda, hogy mit és hogyan PM-elsz egy adminnak. A panaszkönyv jogtalan, jogtalan kick nincs. Zárom. 1 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések