Domii Létrehozva: Augusztus 28, 2019 Megosztás Létrehozva: Augusztus 28, 2019 Panasztevő játékos IC neve: Max Sanchez Panaszra tett adminisztrátor neve: KR3MX Panasz oka: a barátom kocsijának a kerekei eltüntek felborult instant a kocsi és annyira belaggolt a barátom hogy nem tudott semmit se csinálni. erre hivtam admint valószínüleg le RTC-zte és mintha nem lett volna bug annyit szólt hogy: Hívj vontatóst. és ez nem is elég mert fel is robbant az autó amit a kedves admin is látott. Remélem ez KR3MX - jövőében változtatni fog. By.:Domii Bizonyíték (videó, kép, log): nincs mert kikickelt :3 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Rob sanchez Hozzászólva: Augusztus 28, 2019 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 28, 2019 ez igy igaz minden amit mond Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
GameAdmin 5 KR3MX Hozzászólva: Augusztus 28, 2019 GameAdmin 5 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 28, 2019 Sziasztok megint! Akkor hadd elemezzem ki az esetet. Elsősorban a kocsinak a kerekei csak magától úgy nem tűnnek el! Annak a kocsinak akkor tűnnek el a kerekei ha felborul... Szóval fix, hogy mielőtt animba estél előtte valamit csináltál, hogy felborultál. Fel se kellett volna szedjelek, hiszen ez a OMSZ dolga lett volna, csak mivel jelenleg nem volt elérhető mentős ezért felszedtelek. Utána valamiért felrobbant a kocsi, ezért RTCztem és utána pedig mivel felborultál és csak unflippelni akartam a kocsidat ezért robbantottam le a kocsidat RTC után. Plusz ha kickellek attól még van logod... Nem értem a fennakadásodat Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Domii Hozzászólva: Augusztus 28, 2019 Author Megosztás Hozzászólva: Augusztus 28, 2019 ANNAK A KOCSINAK KIESETT A KEREKE és utána borult fel. de bírom hogy semmiről nem tudsz de azért neked áll feljebb :3 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Rob sanchez Hozzászólva: Augusztus 28, 2019 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 28, 2019 GG Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
GameAdmin 5 KR3MX Hozzászólva: Augusztus 28, 2019 GameAdmin 5 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 28, 2019 Rendben, akkor kérlek bizonyítsd be, hogy előbb kiesett a kocsi kereke és majd csak utána borultál fel... várom a válaszodat, illetve remélem stílusból visszaveszel 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Tulajdonos Peter Hozzászólva: Augusztus 29, 2019 Tulajdonos Megosztás Hozzászólva: Augusztus 29, 2019 Csak úgy magától nem tűnnek el a kocsinak a kerekei, nem robban fel csak úgy magától, esetleg ha felborultok. Kr3mx nem kapott bizonyítékot bugra, így nem is fixelt. A panaszt zárom, jogtalan. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések