Jump to content

panasz KR3MX re

Domii

Ajánlott bejegyzések

Panasztevő játékos IC neve:

Max Sanchez

Panaszra tett adminisztrátor neve:

KR3MX

Panasz oka:

a barátom kocsijának a kerekei eltüntek felborult instant a kocsi és annyira belaggolt a barátom hogy nem tudott semmit se csinálni. erre hivtam admint valószínüleg le RTC-zte és mintha nem lett volna bug annyit szólt hogy: Hívj vontatóst. és ez nem is elég mert fel is robbant az autó amit a kedves admin is látott. Remélem ez KR3MX - jövőében változtatni fog. By.:Domii

Bizonyíték (videó, kép, log):

nincs mert kikickelt :3

• Köszi 1

• GameAdmin 5

Sziasztok megint!

Akkor hadd elemezzem ki az esetet. Elsősorban a kocsinak a kerekei csak magától úgy nem tűnnek el! Annak a kocsinak akkor tűnnek el a kerekei ha felborul... Szóval fix, hogy mielőtt animba estél előtte valamit csináltál, hogy felborultál. Fel se kellett volna szedjelek, hiszen ez a OMSZ dolga lett volna, csak mivel jelenleg nem volt elérhető mentős ezért felszedtelek. Utána valamiért felrobbant a kocsi, ezért RTCztem és utána pedig mivel felborultál és csak unflippelni akartam a kocsidat ezért robbantottam le a kocsidat RTC után.

Plusz ha kickellek attól még van logod...

Nem értem a fennakadásodat

• Peter locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.