Avram Eduard Létrehozva: Augusztus 28, 2019 Megosztás Létrehozva: Augusztus 28, 2019 Panasztevő játékos IC neve: mit tudom Panaszra tett adminisztrátor neve: Daniel Panasz oka: nem tidja mit jelent az érme 2 oladala a rablás mögöt semmi rp nem volt a ban indoktalan. Bizonyíték (videó, kép, log): nincs Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Daniel Hozzászólva: Augusztus 28, 2019 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 28, 2019 Hello !1. Tudom mivolt a háttere, mivel titeket reconoltalak, és azért vittek hátra, mivel ezt akarták csinálni, nem értem erről minek kell neked log ? 2. Tudtommal úgy kaptál UB-t bármilyen nagyobb adminjail visszakerül rád, ennek ellenére folyamatosan megtagadtad a RP-t, majd adminügy közben mindenkit fejbelőttél, nonoztál, és volt egy kis OOC stílusod is... Várom a bírálást ! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Tulajdonos Peter Hozzászólva: Augusztus 29, 2019 Tulajdonos Megosztás Hozzászólva: Augusztus 29, 2019 Nem is értem a PK-t. Zárom. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések