Jump to content

Botvinnik Sofia Admin Lap!:D

Ajánlott bejegyzések

• Magamról: (10-15 mondat minimum) Itt pár mondatban taglald azt, hogy mit kell rólad tudnunk. Honnan jöttél, ki vagy, milyenek a tanulmányaid stb.
  • --17 éves vagyok.Csongrád megyében élek Szentesen.A Zsoldos iskolába járok jelenleg hegesztő-nek tanulok!Családcentrikus ember vagyok és nagyon szeretem az állatokat.Szabad időmben sokat sportolok de az MTA is javarészt az életem részévé vált ez az 5 év alatt amit különféle Roleplay szervereken töltöttem el!Könyen ismerkedek és megértő,együt érző típus vagyok!Voltam már sok más szerveren is Admin/Admin Segéd úgyhogy tapasztalatom van a dologba!
  • Magamról a játékban: (5-10 mondat minimum) Itt a játékban elért eredményeidre vagyunk kíváncsiak. Milyen posztokat töltöttél be idáig frakciók életében. 
  • -Igazából még olyan dolog nincs amit mondhatnék.Jelenleg a yakuza frakció hasznos tagja vagyok és a játszott perceimet a frakcióval és munkával töltöm hogy legyen pénzem és hogy megismerjem a frakció tagokat,játék közösséget!
  • Milyen IC dolgokkal büszkélkedhetsz a szerveren. Akár ezen, vagy másik szerveren.
  • -Olyan dolog nem igazán van amire ezena  szerveren büszke lehetnék ugyanis még nem igazán játszottam sokat mert most találtam rá erre a Roleplay szervere!De más szerveren persze van Voltam több szerveren is admin/frakciótag,leader stb..
  • Hányszor voltál admin jailben? Miért, és mennyi időre? Csatolj képet az UCP-dről!
  • -Nem voltam admin jailba a játszott időm alatt!
  • Hányszor voltál banolva? Miért és mennyi időre? Csatolj képet az UCP-dről!
  • Nem voltam bannolva!
  • Szerinted mi egy adminisztrátor feladata?: Alaposan fejtsd ki.
  • Szerintem egy adminisztrátornak sok feladata van rangfokozattól/szinttől függ.De alapvetően egy admin fő  feladata hogy segítse a játékosokat hogy a szerveren töltött idő hasznos és jó legyen de persze oda kell figyelni mert vannak szabálytalankodó emberek akik másokban rossz indulatukkal utálatot keltene ennek eredménye az lessz hogy sokan nem fognak játszani a szerveren a rosz akaró emberek miatt!
  • Aktivitási idő.
  • Naponta tudok aktív lenni 3-6 órát is akár hétvégén többet!
  • Mi a véleményed a csapatmunkáról? Alaposan fejtsd ki.
  • -A csapat munak egy nagyon fontos dolog hogy az ember hogy alkalmazkodik egy bizonyos csapathoz kell kompromisszum illetve megkell lenie a kölcsönös tiszteletnek ahoz hogy tudjanak egy csapatban dolgozni ami nagyon fontos mert a csapatmunkára szükség van mint a játékban mint a való életben!
  • Miért pont téged válasszunk?
  • -Voltam már más szerverenek is admin és elég érett vagyokj a feladathoz illetve szorgalmas normális alkalmazkodó típus vagyok!
  • Miért jelentkeztél adminisztrátornak?
  • -Mert tetszik ez a szerver és szeretném magamat kipróbálni ebbena  közösségben is illetve segíteni és javítani a játék élményt!
  • Pozitív tulajdonságok.: (4 minimum)
  • -Kedves vagyok
  • -Türelmes vagyok
  • -Értelmes vagyok
  • -Szeretek segíteni másokon
  • -Jól kijövök nagyjából mindenkivel!
  • Negatív tulajdonságok.: (4 minimum)
  • -Fáradékoyn vagyok
  • -Sokat beszélek
  • -Kicsit türelmetlen vagyok
  • -Engedékeny vagyok
  •  
  •  

• Peter locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.