Acynerith Létrehozva: Augusztus 30, 2019 Megosztás Létrehozva: Augusztus 30, 2019 OOC RÉSZ Mi a neved? - Bodnár Levente - Hány éves vagy? - 13 - Napi hány órát tudnál fent lenni a szerveren és hány órát tudnál a frakcióra szánni? - 3-4 - Voltál-e már frakcióban /akár más szerveren/? Ha igen melyikben? < Olasz Maffiába voltam más szerveren > Miért ezt a frakciót választanád? < Mert imádom az autókat > Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és mikrofonnal? < Holnaptól lesz > Mesélj magadról pár mondatban! ( MINIMUM 5-6 kerek magyar mondat. ) < Bodnár Levente vagyok…. Szeretek csapatban és egyedül dolgozni.. Nagyon szeretek segíteni… Kedvenc hobbim a foci.. Kosárlabdát sportolok… Miskolcon születtem és még most is itt élem mindennapjaim. > IC Rész Jelentkező neve: - Lara Z Zykow - Jelentkező születési helye, ideje: - San Francisco, 2000.06.17 - Jelentkező anyjának leánykori neve: - Paula Z Zykow - Jelentkező apjának neve: - Frank Z Zykow - Előző munkahelye(i): - Olajfinomító - Mi a véleménye a csapat munkáról? (3-4 mondat) - Szerintem legjobb dolog a csapatmunka, mert sokkal könnyebb úgy dolgozni, illetve jobban megismerkedik az ember, és akár egy szerető társaságot tud biztosítani - Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat) - San Franciscoban születtem 2000 nyarán… Az édesapám hamar meghalt rákban, így anya nevel engem… Mivel dolgozok segítek neki az albérletben, kajákban, ruhákban, bútorokban, és minden apróságban... Nagyon szeretem az autókat, különösen szeretem a BMW szériáit.. Kedvenc színem a fekete… Imádom a pizzát és a hamburgert, nagyon társaságkedvelő vagyok.. - Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Modolus Hozzászólva: Augusztus 31, 2019 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 31, 2019 Támogatom. Nagyon igényes és szép lap lett! 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Tulajdonos Peter Hozzászólva: Szeptember 1, 2019 Tulajdonos Megosztás Hozzászólva: Szeptember 1, 2019 Kedves jelentkező! Sajnálattal közöljük, hogy a jelentkezését elutasítjuk. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések