Bertrand Sanderson Létrehozva: Augusztus 30, 2019 Megosztás Létrehozva: Augusztus 30, 2019 (módosított) Mi a neved? - Győrfi Krisztián - Hány éves vagy? - 13 - Napi hány órát tudnál fent lenni a szerveren és hány órát tudnál a frakcióra szánni? - 3 esetleg 4 Iskolaidőben, Szünetekben Hétvégéken kb. 5-7 órát - Voltál-e már frakcióban /akár más szerveren/? Ha igen melyikben? < Igen voltam, ezen a szerveren Taxis Frakcióban > Miért ezt a frakciót választanád? < Mert szeretem az autókat és érdekel a szerelés > Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és mikrofonnal? < természetesen mind a 2-vel > Mesélj magadról pár mondatban! ( MINIMUM 5-6 kerek magyar mondat. ) < Egy 13 éves Srác vagyok aki szereti az Mta-s szervereket. Leginkább a Közlekedés vonz, de a szerelést is Szeretem. Néha kissé lusta vagyok de leginkább szorgalmas . Jelenleg Kaposváron élek. Vasút Mániás vagyok ezért a Mellettem elhaladó vonatokat mindig megcsodálom. > IC Rész Jelentkező neve: - Bertrand Sanderson - Jelentkező születési helye, ideje: - Los Santos 1998.03.07 - Jelentkező anyjának leánykori neve: - Wolf Alexandra - Jelentkező apjának neve: - Bertrand Alex - Előző munkahelye(i): - Olajfinomító - Mi a véleménye a csapat munkáról? (3-4 mondat) - Szerintem az a legjobb amikor emberek csapatban dolgoznak mert kialakulhat egy jó együttműködő közösség. Ha az emberek csapatban dolgoznak hamarabb végeznek feladataikkal ami egy szerelőtelepen nagyon fontos. A közösség tagjai között kialakulhatnak nagyon jó barátságok. - Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat) - Bertrand Sanderson-nak hívnak 21 éves vagyok Los Santosban élek. Jelenleg az Olajfinomítónál dolgozok. Egy albérletben lakok a város közepén egy kocsival és egy Kutyával. A szüleim jelenleg is élnek Palominoban. Az a célom hogy vegyek magamnak egy Dárga kocsit. Imádom az autókat kiskoromban Autószerelő akartam lenni. Otthon már sokat Játszottam egy számítógépes játékkal amiben autót kell szerelni. Sok barátom van, és néhánnyal nagyon jó kapcsolatot tartok néha a pénzüket is megosztjuk. Szeretek közösségek-be járni és embereket Megismerni. Az álomautóm a BMW m5 e60. Én szeretem az életet és próbálok mindent minél jobban csinálni és küzdök az álmaim-ért. - Edited Augusztus 31, 2019 by Bertrand Sanderson 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
henrik123 Hozzászólva: Augusztus 30, 2019 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 30, 2019 A lényeg benne van jó kis frakció pályázatt. 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Tulajdonos Peter Hozzászólva: Szeptember 1, 2019 Tulajdonos Megosztás Hozzászólva: Szeptember 1, 2019 Gratulálunk, jelentkezési lapod elfogadásra került! Várjuk meghallgatásra ((TS)) az alábbi időpontok valamelyikén: 2019.09.02. 19:00 vagy 2019.09.03. 19:00. Amennyiben egyik időpont sem megfelelő, jelezz vissza privát üzenetben. 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések