Jump to content

Jelentkezésem a Vállalathoz

Ajánlott bejegyzések

Mi a neved?
- Győrfi Krisztián -
Hány éves vagy?
- 13 -
Napi hány órát tudnál fent lenni a szerveren és hány órát tudnál a frakcióra szánni?
- 3 esetleg 4 Iskolaidőben, Szünetekben Hétvégéken kb. 5-7 órát -
Voltál-e már frakcióban /akár más szerveren/? Ha igen melyikben?
< Igen voltam, ezen a szerveren Taxis Frakcióban >

Miért ezt a frakciót választanád?

< Mert szeretem az autókat és érdekel a szerelés >
Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és mikrofonnal?
< természetesen mind a 2-vel >
Mesélj magadról pár mondatban! ( MINIMUM 5-6 kerek magyar mondat. )
< Egy 13 éves Srác vagyok aki szereti az Mta-s szervereket. Leginkább a Közlekedés vonz, de a szerelést is Szeretem. Néha kissé lusta vagyok de leginkább szorgalmas . Jelenleg Kaposváron élek. Vasút Mániás vagyok ezért a Mellettem elhaladó vonatokat mindig megcsodálom.  >

IC Rész

Jelentkező neve:
- Bertrand Sanderson -
 Jelentkező születési helye, ideje:
- Los Santos 1998.03.07 -
 Jelentkező anyjának leánykori neve:
- Wolf Alexandra -
 Jelentkező apjának neve:
- Bertrand Alex -
 Előző munkahelye(i):
- Olajfinomító -
 Mi a véleménye a csapat munkáról? (3-4 mondat)
- Szerintem az a legjobb  amikor emberek csapatban dolgoznak mert kialakulhat egy jó együttműködő közösség. Ha az emberek csapatban dolgoznak hamarabb végeznek feladataikkal ami egy szerelőtelepen nagyon fontos. A közösség tagjai között kialakulhatnak nagyon jó barátságok.   -
 Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat)
- Bertrand Sanderson-nak hívnak 21 éves vagyok  Los Santosban élek. Jelenleg az Olajfinomítónál dolgozok. Egy albérletben lakok a város közepén egy kocsival és egy Kutyával. A szüleim jelenleg is élnek Palominoban. Az a célom hogy vegyek magamnak egy Dárga kocsit. Imádom az  autókat kiskoromban  Autószerelő akartam lenni. Otthon már sokat Játszottam egy  számítógépes játékkal amiben autót kell szerelni. Sok barátom van, és néhánnyal nagyon jó kapcsolatot tartok néha a pénzüket is megosztjuk. Szeretek közösségek-be járni és embereket Megismerni. Az álomautóm a BMW m5 e60. Én szeretem az életet és próbálok mindent minél jobban csinálni és küzdök az álmaim-ért.    -

Edited by Bertrand Sanderson
  • Like 1

• Peter locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.