Kazuomi Akimitsu/Balázs Létrehozva: Augusztus 31, 2019 Megosztás Létrehozva: Augusztus 31, 2019 Panasztevő játékos IC neve: -Lewis Austins- Panaszra tett játékos IC neve -James Cravis- Panasz oka: -Hajnali 2 körül, elkaptuk őt és egy társát.. a társa sajnos tűzpárbajban meghalt, de a társát sikerült megmenteni, rp-vel fel lett szedve erre. Ahogy fel lett kaparva, előveszi a coltot és szétdarál mindkettőnket mikor le is sokkoltuk...- Bizonyíték (videó, kép, log): - - Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Bazsa Hozzászólva: Augusztus 31, 2019 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 31, 2019 Sziasztok. Szerintem nem engem szeretettek volna PK-ra tenni, mivel a videóban is látható hogy James Cravis volt az aki megölt titeket. 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Kazuomi Akimitsu/Balázs Hozzászólva: Augusztus 31, 2019 Author Megosztás Hozzászólva: Augusztus 31, 2019 Elnézést kérek! Javítom, elég fáradt vagyok és véletlenül elnézhettem. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Daniel Hozzászólva: Augusztus 31, 2019 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 31, 2019 Sziasztok ! Én fogom bírálni az ügyet ! Várom az érintett válaszát 24 órán belül ! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Rocky Hozzászólva: Augusztus 31, 2019 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 31, 2019 Sziasztok! Sajnálom a dolgot mivel egy kicsit mérges voltam. Amint a videó felvételén is látható hogy force RP-vel szedtek fel. Többszörösen force rp-t használt Lewis. Ezek mellet nem tartom azt RPs-nek hogy OMSZ-es nélkül szednek fel azok után hogy több golyót is kaptam a testembe. Régen amikor PD-s voltam akkor ezt nem tehettük meg, mindig OMSZ-t kellet hívni. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Daniel Hozzászólva: Augusztus 31, 2019 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 31, 2019 Várom a válaszát Lewis-nak ! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Kazuomi Akimitsu/Balázs Hozzászólva: Augusztus 31, 2019 Author Megosztás Hozzászólva: Augusztus 31, 2019 (módosított) OMSZ-es nincsen a szerveren, legalább is én nem tudok róla. Tehát ezért azt is nekünk kell megoldani, nem egyszer hívtak már ki minket azért mert valaki animban volt. Tehát igen én kapartalak fel, mivel muszáj voltam. ForceRP-t meg sajnálom, de mivel nem szóltál érte OOC, hogy majd rp-zed te..., gondoltam megfelel neked, hogy így intézem el. A ForceRP-ért vállalom a felelősséget, nem kellett volna. De amit te műveltél, azzal te így kibújtál a fegyver elvételtől,a letöltendő börtön időből és a pénzbírság alól, és én ezt szándékos tettnek éreztem részedről. Ui.: Jobb lett volna, ha RP nélkül szedlek fel? Edited Augusztus 31, 2019 by Lewis Austins Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Rocky Hozzászólva: Augusztus 31, 2019 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 31, 2019 Van a szerveren OMSZ tegnap is volt fent egy OMSZ-es, azonban logikusan hajnali 2-kor kevés az esélye hogy legyen online. Egy ilyen esetnél ahol több lőtt seb is található szerintem ha nincsen OMSZ-es nem kéne felszedni. Nem hinném hogy lenne olyan tapasztalatod mint egy mentőápolónak és lenne egy szabványos elsősegély dobozban olyan felszerelés amivel megtudnátok menteni. Ha pedig nem force RP-zel akkor rpzhettem volna azt is hogy mondjuk van vagy 4 sebem és nincsen kimeneti nyílás, tehát ha fel is szedtek OMSZ nélkül a későbbiekben elvéreznék. Tehát ez nem volt véleményem szerint RP-s cselekedet. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Kazuomi Akimitsu/Balázs Hozzászólva: Augusztus 31, 2019 Author Megosztás Hozzászólva: Augusztus 31, 2019 Jó én az ügyhöz nem szeretnék többet fűzni csak annyit, hogy non-ra nem non a válasz. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Daniel Hozzászólva: Augusztus 31, 2019 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 31, 2019 Mivel mindkét fél hibázott, ezért kénytelen vagyok büntetni mindkettőtöket ! Lewis, 60 perc adminjail-t fogsz kapni, ilyen indokkal:Force RP,Non RP James, 100 perc adminjail-t fogsz kapni, ilyen indokkal:Non-ra nem non a válasz Ezzel zárom ! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések