Jump to content

Tom Cravis panasztétele Shak Noel-re[Daniel/Peter]

Tom Cravis

Ajánlott bejegyzések

Panasztevő játékos IC neve:

Tom Cravis

Panaszra tett játékos IC neve

Shak Noel

Panasz oka:

PG,Halottan kihivja a mentőket, hirdet halottan

A szituáció az volt ,hogy munkát ajánlottunk neki bevittük ki akartuk rabolni tartjuk rá a fegyvert majd elmenekül leugrik a tetőről.. Fejbelövöm a többi meg már látszik

Bizonyíték (videó, kép, log):

https://imgur.com/a/om1lCYp

1, Nem hívtam ki mentőt! :) 

2, ha munkát adsz akkor nem le lőni kell ;) 

3, grat hogy mindig a craviseknek van az igazuk.

IRL is ha munkát adsz egy embernek nem egyből a fegyvert tartod rá és utána rpzel :) ha nem elöbb az rp utána a történés. 

De mindegy is úgy is neked van igazad^^

4, Hol a rádió beszélgetés, hogy ti engem el raboltok ki raboltok akármi? ^^ 

Edited by ShakNoel

szia!

1.Mint a logbol látszódik igenis kihívtad őket , sőt még hirdetted is a kocsidat halálból ott van a képen nézd csak meg.

2.Az IC ügy ha én azt mondom hogy munkát adok neked és akkor ki akarlak rabolni.

3. Mi is tévedhetünk. Ezt az útó RP-s dolgot meg nem tudom mire érted.

4. Nem kell rádió beszélgetés mivel direkt azért hivtam magammal Doug-ot ,hogy segitsen és ha én előkapom a fegyvert hogy kiraboljalak akkor ő is fogja mivel én vagyok az egyik leader

.

• Haha 1

Tudtommal egyik ismerősömet ilyen dologért jailezték a szerveren amit te csináltál most :)

vagy ez egy ilyen kivétel mert Cravise-es vagy? :) 

nekik minden kivétel mindig ők kapnak meg mindent?! ^.^ 

Igen érdekes kivételezés ez a playerekkel szemben. 

és hol a log ahol ki hívod őt? ha már itt tartunk.

Na mindegy is mindig a Cravis nyer még ha nem is nekik van igazuk.

• Tulajdonos

Rendben, akkor átveszem a PK-t, mivel nem vagyok Cravis, ha neked így jobban tetszik.

Tehát ők neked IC azt mondták, hogy munkát kapsz, de igazából átvertek, kiraboltak. IC ügy, nincs ezen mit megbeszélni. 

A képen látszik, hogy Tom írja Dougnak, hogy fogja rád a fegyvert, ha nem is beszélték meg előre, de Tomnak kipattant a fejéből, nyilván nem hülye, hogy nem vágja le Doug, hogy mi a szituáció, és mi történik, csak tudja, hogy a "főnöke" miért kéri azt, hogy tartsa rád a fegyvert. 

Az imgur-os képeken látszik, hogy te mentőt hívtál halál után, látszik, hogy hirdettél, látszik, hogy telefonálsz. Én azt értem, hogy figyelmetlen vagy, nem figyelsz a részletekre (pl. 25x kérdezted meg, hogy mikor bíráljuk az admin lapokat, mikor ki volt írva, majd megpályáztál egy maffiát, amikor ki van írva, hogy csak bandát lehet jelenleg pályázni mint illegális frakció), de ha legalább egy panaszkönyvet kapsz, ahol bizonyítékot is csatolnak, legalább néznéd meg figyelmesen. 

Azt meg már alapból sem értem, hogy a Craviséknek miért lehetne bármit csinálni, mikor közel sem, egyik nap kapott az egyik egy panaszkönyvet, ugyanúgy megkapta a büntetését a srác, szóval alaptalanul ne vádaskodj légy szíves. Az ég világon senki nem kivételezik velük. 

Kicsit eltértem a lényegtől, szóval: téged raboltak ketten, rádfogták a fegyvereiket, majd te elkezdtél PG-zni (elfutottál). Ekkor Tom téged fejbe is lőtt, ami tőle sem volt helyén való. 

Szankciók

Tom Cravis: Non-ra nem Non a válasz. PK @Peter - 60 perc

Shak Noel: PG, NonRP-s hirdetésfeladás, telefonálás. PK  @Peter - 120 perc

• Peter locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.