Sayaka Hachiro Tsukiko Létrehozva: Augusztus 31, 2019 Megosztás Létrehozva: Augusztus 31, 2019 Panasztevő játékos IC neve: Sayaka Hachiro Tsukiko Panaszra tett játékos IC neve ORFK Panasz oka: Többszörös HQ ki MGzése , IC Jail azért mert flex volt nála , Rádióban lévő helytelen parancsok ki adása , többszörös indok nélkül való sokkolás .Ezekből 2 dolgot tudok igazolni videóval , loggal de ez igy nem állapot.Egyik rendőr aki admin rádiózása amit ő is bevalott :Boris Brown mondja (rádióba): Uraim, ha ázsiaiakat látnák, vigyék be. , indok nélkül való MGből kifolyólagos NNi kihalgatások , Ok nélküli autó lefoglalások , HQnk MGből való ismerete , A tGF menete eleinte nem szabályszerűren ment az első 4 ember tgf nélkül került be ooc ismerés alapján szintén IC MG használatával (Belsős információ) , Korrupció után való nem egységes büntetés rendszer PL James Rodger William ártatlanul megúszta a fegyver kereskedelmet míg egy másik PDs akivel nem volt jóba a leader kirugásban jailben és levonásban részesült,Pit manőver néven ismertettem autó TKzások rengetege , Helikopteres üldözés alatt történő üldözött félre történő rá parkolás majd tkzás , Fegyverhajóhoz való kimenetel , Pit manőver = Derbyvel eléd vág majd rád huzza a kormányt töbször tapasztoltuk több illegálból , ok nélküli motozások , IC jailek utána egybőli igazoltatás majd újabb ticket ,ugyanolyan indokkal .Az egész frakciót az újonnan felvett tagok rontják el a PD-t.A Frakció szinte teljes újraszervezését kérném 2 ember kivételével : Lewis Austins , Boris Brown .A többi ember kirugását újraszervezés indokával. Bizonyíték (videó, kép, log): Bizonyitékok : Rádiózásra : Boris Brown mondja (rádióba): Uraim, ha ázsiaiakat látnák, vigyék be. Oknélkül való sokkolásra : Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
GameAdmin 5 KR3MX Hozzászólva: Augusztus 31, 2019 GameAdmin 5 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 31, 2019 Sziasztok! Gondoltam lecsapok erre a PK-ra mivel tegnap már volt szó egy hasonló ügyről... Mindenképp várom a válaszát a PD leadernek illetve az érintetteknek!(24 órán belül) 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Koma Hozzászólva: Augusztus 31, 2019 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 31, 2019 Tehát, a rádiózásos dologról; szerintem már neked is elmondtam, hogy ez teljesen RP-sen történt, mivel: Tegnap elkaptunk egy illetőt, aki fegyvert árusított. ((Teljesen RP-s volt az elfogása, ha gondoljátok privátban arról is küldöm a logot.)) Az elkapása után, bevittük, kihallgattuk, egy részlet ami talán megmagyarázza a rádiós dolgot: [2019-08-30 11:34:13] [Output] : Boris Brown mondja: Belevágok a közepébe. [2019-08-30 11:34:18] [Output] : Boris Brown mondja: Honnan van a fegyver? [2019-08-30 11:34:21] [Output] : Boris Brown mondja: Kitől vette? [2019-08-30 11:34:25] [Output] : Boris Brown mondja: Adjon személyleírást. [2019-08-30 11:34:34] [Output] : Thomas Cartwright mondja: Egy bandától szereztem önvédelemre [2019-08-30 11:34:41] [Output] : Thomas Cartwright mondja: Ázsia származásúak voltak Úgy vélem itt nem én hibáztam, hanem Thomas, aki azt mondta: "Egy bandától szereztem", ezt valóban nem tudhatja, hogy ti banda/maffia vagytok, az viszont szerintem eléggé egyértelmű, hogy valaki ázsiai. Tehát erről a rádiózós dologról ennyit. Mellesleg, nem azt mondtam, hogy vigyék be, hanem: [2019-08-30 11:44:12] [Output] : Thomas Cartwright mondja: Világos színű ruhában volt [2019-08-30 11:44:15] [Output] : Boris Brown mondja (rádióba): Uraim, ha ázsiaiakat látnák, ellenőrizzék. [2019-08-30 11:44:28] [Output] : Boris Brown mondja: Az nem számít, az arca érdekel minket. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Sayaka Hachiro Tsukiko Hozzászólva: Augusztus 31, 2019 Author Megosztás Hozzászólva: Augusztus 31, 2019 Tudok róla már beszéltük a PK-ba nem si azért tettem hogy veled szúrjak ki hanem hogy voltak hasonlóak több is mesélte PD-s haverom hogy nem ez az első eset igy bele raktam de ahogy láthattad a végén meg is emlitelek hogy téged nem szeretnélek kirugatni sem hogy elveszisd a frakit!Téged RP-snek tartalak de amit a kadétoktól egyenes noelig művelnek azt nem birom.Te meg Lewis még az RPsebb fajták vagytok veletek nem szeretnék kiszurni.Ezért nem elvételt hanem újraszervezést szeretnék! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Kazuomi Akimitsu/Balázs Hozzászólva: Augusztus 31, 2019 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 31, 2019 Véleményem szerint, nem szükséges újraszervezés a frakcióba. Holnapi megbeszélésen el fogom intézni az egész ügyet, és kirúgással fogom díjazni ennek a nonnak a kitervelőjét/felelősét. Én fogom majd kérni az adminokat, hogy az illetőt/illetőket tegyék be adminjailba. 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Sayaka Hachiro Tsukiko Hozzászólva: Szeptember 1, 2019 Author Megosztás Hozzászólva: Szeptember 1, 2019 Rendben van egyet értek Lewissel a PK semmis.! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések