Williams L Jackson Létrehozva: Augusztus 31, 2019 Megosztás Létrehozva: Augusztus 31, 2019 (módosított) OOC RÉSZ Mi a neved? - Bozi Bence - Hány éves vagy? - 14 éves vagyok - Napi hány órát tudnál fent lenni a szerveren és hány órát tudnál a frakcióra szánni? - A szerveren,hogy hány órát lennék elérhető?? : Kb: 4-5 óra,abból minimum 4 órát a frakcióba töltenék - Voltál-e már frakcióban /akár más szerveren/? Ha igen melyikben? < Igen,SeeMTA-n a Fix and Drivéba voltam szerelő > Miért ezt a frakciót választanád? < Megszokásból!! És ráadásul autószerelőnek tanulok > Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és mikrofonnal? < Igen > Mesélj magadról pár mondatban! ( MINIMUM 5-6 kerek magyar mondat. ) < 14-éves vagyok.és szeretek sportolni. Idén leszek 9. es. És 3.éve rp zek és több szerveren is jártam már. Kedves,figyelmes vagyok és szeretek csapatba dolgozni. Kedvenc tevékenységem a gépezés mellette a Traktorozás/ Motorózás > IC Rész Jelentkező neve: - Williams L Jackson - Jelentkező születési helye, ideje: - Lossantos,agusztus.17.00:07, - Jelentkező anyjának leánykori neve: - Elizabett Waners Jelentkező apjának neve: - Williams Jackson - Előző munkahelye(i): - Santa The Marria 007 Car Fix - Mi a véleménye a csapat munkáról? (3-4 mondat) - Mindigis ebbe a szakmába dolgoztam,és még a csapatmunkámmal sosem volt baj,seholsem- Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat) - 28,éves családapa vagyok elszent tervekkel,. Megrópbálok mindig a csúcson lenni és jól teljesitteni egykori álmim,hogy egyszer én legyek mindenkinek a fönöke,de ez kemény munka folyamán elérhető!! Megpróbálok mindig mindenkivel nagyon kedves lenni,és reklámozni a munkahelyet,hogy minél több kedves ember jöjjön szereltetni,és törzsvendégek legyenek.! - Edited Augusztus 31, 2019 by Williams L Jackson 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Tulajdonos Peter Hozzászólva: Szeptember 1, 2019 Tulajdonos Megosztás Hozzászólva: Szeptember 1, 2019 Gratulálunk, jelentkezési lapod elfogadásra került! Várjuk meghallgatásra ((TS)) az alábbi időpontok valamelyikén: 2019.09.02. 19:00 vagy 2019.09.03. 19:00. Amennyiben egyik időpont sem megfelelő, jelezz vissza privát üzenetben. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések