Hector Valadez Lugo Létrehozva: Augusztus 31, 2019 Megosztás Létrehozva: Augusztus 31, 2019 (módosított) OOC rólam: Sziasztok! Antal Milán a teljes nevem, jelenleg 19 éves vagyok. Heves Megyében élek, egy kis faluban azaz Andornaktályán. Kijártam én az iskolát is, és sikeresen letettem a villanyszerelői szakmunkás vizsgát. Egyenlőre még nem dolgozom, csak maszekoltam eddig, ezért van bőven időm mindenre. Már elég kis gyerekkorom óta gépezek, de olyan 3-4 éve kezdtem el elég magas szinten, és folyamatosan játszani az MTA-al, és azon belül RP szervereken. Látom, hogy elég jó szervernek néz ki, és ehhez kellenek a megbízható, magabiztos normális emberek, és frakciók. Elég aktív vagyok, egész nap tudok lenni szerveren, és ha meg lenne a frakció, akkor vele foglalkozni is. Sok szerveren voltam Frakcióba, Inkább Illegális-ba utaztam mindig. Ebből kifolyólag ugye, maffia/banda. Frakcióról: A frakcióm neve nem más lenne mint, a Vatos Locos. Jelentése: Őrült emberek. Spanyol(mexikói) területről származó gengszter elnevezése. Erről a frakcióról annyit kell tudni, hogy spanyol származású emberekből áll, és ez a szervezet nem csak egy szervezet, aki ebbe belekerül, annak ez lesz a családja, és ha belekezdtél vissza út nincs. Lényege, hogy együtt csinálnak mindent, szeretik egymást mint testvérek, és mindenbe segítik egymást. Talán sokan hallották a Vatos Locos mottóját, ami nem más, mint a vér kötelez. Rangok: Igazából nagy rangokra nem gondoltam, mivel nem illő egy bandának rangok, viszont szeretnék egy minimális rangot, csak hogy mindenki tudja, frakción belül hol helyezkedik el. Vato (Leader: Övé a körzet, az ő szava szent. ) Honesto (Al Leader: A Vato távollétében, övé a körzet, ő felel mindenért. Van mindenbe beleszólása.) Juez (Úgymond, a kapitány. Fontos megbeszéléseken, már ő is részt vehet, a Honesto, és a Vato mellett.) Hermano (Rendes, beavatott tag. Teljesíti, amit neki mondanak, kérdezés nélkül.) Joven (Aki nincs beavatva, azaz próbaidőn lesz.) TGF menete: OOC: Ha valaki be akar kerülni a frakcióba, akkor nálunk nem elég az, hogy jól RP-en. 1. Min. korhatár 16+ lesz, ezzel is segítve a frakciót, hogy tapasztaltabb, idősebb játékosok jöjjenek a frakcióba. 2. Teljes mértékben komolyan kell vennie a játékot/frakciót, hisz ha már RP szerveren egy bandást RP-z, akkor pl: ne lövöldözzön ok nélkül az égbe, üsse meg a társát, tehát ne FUN-on. 3. Teamspeak elbeszélgetésen kell részt vennie, hogy kicsit megismerjük, elbeszélgessünk a leendő frakció társunkkal. 4. Mindenféle képen, a szerver szabályzatot, illetve a frakció szabályzatot be kell tartania. IC: Akkor az IC része, pedig úgy történne, hogy megismerkedik valamelyik tagunkal a bandából az illető, és a származása, stílusától függően fog eldőlni hogy, hogy fogunk hozzá viszonyulni. Tehát a lényeg, hogy nem egyből lelövünk, semmi ok nélkül, hanem adunk esélyt az embernek, had legyen kreatív. Majd ha alaposan megismertük a tagot, és a főnökök átbeszélték, hogy mi legyen az új taggal, utána szépen bemegyünk a házba, és a kézfejére fogjuk tetoválni, a Vatos Locos (címerét) Terveim a frakcióval: Talán, mint mindenki más frakció leadernek, hogy egy olyan frakció legyen a szerveren, ami nem minősíti, hanem inkább pozitív élményekkel gazdagítja a szervert. Természetesen, lennének szövetséges, illetve ellenségek is. Kihangsúlyoznám, hogy az ellenség úgymond kiirtását, nem azzal szeretném felé konferálni, hogy mindenkit lelövünk, és megyünk vissza HQ-ra, hanem ha van indokunk, pl: Átlépték a területünket, firkálnak a falainkra stb, ezeket inkább, utcai verekedéssel, beszólásokkal szeretném letisztázni. 1. A frakció természetesen fog foglalkozni, a drog termesztés/eladás/fogyasztással. 2. Fegyverek eladásával/vásárlással. 3. Bulik rendezésével! 4. Utcai verekedésekkel, mint saját tagok, vagy éppen más ellenszenves szervezettel. Kocsik: -Ford Thunderbird -Ford E-150 -Mercedes Benz 280SE -Picador -Sanchez Skin/HQ: Ha esetleg el lesz fogadva a lap, akkor azonnal nézünk skineket, és megbeszéljük a HQ-t, mert sajnos ezekhez egyedül nem nagyon értek. IC önéletrajz: Hector Valadez Lugo a nevem, mostanra már 26 éves lettem. 3 igaz testvérem van, Paco, Miklo, és Cruz. Paco mikor még, kis seggnyaló volt, ő volt a fekete kakas a körzetünkbe. Erős testalkat, határozottság, ez kellet ahhoz, hogy övé legyen a terület. Miklo amikor hazatért a javítóintézetből teljesen megváltozott, felnőtt a testvérem. Tudni kell, hogy ő még nem volt rendes banda tag, de idő múlva őt is beavattuk, és igaz vatos locos vér folyik az ereiben. Ezzel szemben Cruz, inkább a festésnek, tetoválásnak élt. A vége felé, ezzel kereste meg minden napi kenyerét. Ez volt a szép idő, mi négyen, igaz vatos locos vér folyt bennünk. Egyszer történt egy olyan eset, hogy megtámadott minket, egy másik ellenszenves banda, és Cruz-t úgy elverték, hogy többet nem tudott járni, csak járóbottal. Persze, lehet kérdezni, mi lett a következő lépés? Hát igen. Amint időnk volt rá, vissza támadtunk, ahol a másik bandából a Jefe meghalt, miután ránk lőtt, és Miklo is megsebesült. Siettünk a kórházba, de a rendőrök lekapcsolták Miklot. Miklo emberölés vádjával börtönbe vonult, Paconak pedig vagy a börtön, vagy pedig a tengerészgyalogság között kellet döntenie, és inkább a hadsereget választotta. Én, és Cruz megmenekültünk, és szerencsére leszálltak rólunk a rendőrök is. Teltek az évek, és időközben Paco, a testvérünk átment a drog elleni ügyosztályra, tehát nyomozó lett. Miután kijött feltételes szabadlábon Miklo, rendesen dolgozott, és rendesen élt, míg egy napon elege nem lett az egészből, és boltot akartak rabolni a barátaival. Paco mihent kiért a helyszínre, tudta, hogy itt lövöldözés lesz, de azt nem tudta, hogy Miklo a rabló. Mikor Miklo elfutott símszkal a fején, Paco utánna ment, egymásra fogták a fegyvert, és felfedték magukat. Nem mertek lőni egymásra, hisz a vér kötelez. Miután Miklo el akart menni a pénzel, Paco nem hagyhatta, mert bajba sodorta volna a saját életét, ezért meglőtte Miklót, aki a fél lábát ez által elvesztette, és mihent felépült, vissza ment a börtönbe. Én, és Cruz, addig festegettünk, beszívtunk, ittunk, élveztük az életet, míg egy napon, el kellet menjek onnan, a testvéreimtől, egy másik városba, Los Angelesbe. Azóta sem tudom, mi van a testvéreimmel, de itt akarom újra alkotni a Vatos Locos-t. Miért engem válasszatok: Elég régóta játszom, az MTA-al, és nagyon sok frakcióba voltam, köztük Al-leader, Leader poszton is. Egy elég határozott, magabiztos, döntésképes embernek tartom magam, és ezek által, sok tapasztalatot is szereztem más szervereken is. Ahol voltam nagy rangba, ott általában jól vezettem a frakciót, kivéve, ha már menthetetlenül lekakilták az emberek a frakciót. Illetve elég aktív tudnék lenni, és a szabad időmet, mind a frkaicóra szeretném áldozni. Edited Szeptember 1, 2019 by Hector Valadez Lugo Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Aleksandr Nurmagomedov Hozzászólva: Augusztus 31, 2019 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 31, 2019 Ideje lenne mar egy bandanak! Tamogatom! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Hector Valadez Lugo Hozzászólva: Augusztus 31, 2019 Author Megosztás Hozzászólva: Augusztus 31, 2019 Köszönöm Szépen, Hidd el mindent meg fogok tenni, ha elfogadják a lapot, hogy végre az igazi Banda rp-t, stílust visszahozzam a szerverre Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Aleksandr Nurmagomedov Hozzászólva: Augusztus 31, 2019 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 31, 2019 Irtam privat uzeneter,megnezed kerlek? Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Hector Valadez Lugo Hozzászólva: Augusztus 31, 2019 Author Megosztás Hozzászólva: Augusztus 31, 2019 Just now, Aleksandr Nurmagomedov said: Irtam privat uzeneter,megnezed kerlek? Igen, megnéztem válaszoltam is! 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
flessh. Hozzászólva: Szeptember 1, 2019 Megosztás Hozzászólva: Szeptember 1, 2019 (módosított) Nem rossz, nem rossz. Egy próbát megérne. Támogatom! Edited Szeptember 1, 2019 by Sergei Petrov Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Hector Valadez Lugo Hozzászólva: Szeptember 1, 2019 Author Megosztás Hozzászólva: Szeptember 1, 2019 Köszönöm, remélem neked is összejön, és tudunk valamit alkotni Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Tulajdonos Peter Hozzászólva: Szeptember 2, 2019 Tulajdonos Megosztás Hozzászólva: Szeptember 2, 2019 Kedves pályázó! Pályázata elnyerte a vezetőség tetszését, így elfogadásra került! Megj.: Tegyünk egy próbát egy TS meghallgatáson. Az alábbi időpontokban várunk TS-en: 2019.09.04. 19:00 vagy 2019.09.05. 19:00 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések