Jump to content

Hector Valadez Lugo-->Vatos Locos

Ajánlott bejegyzések

OOC rólam:

Sziasztok! Antal Milán a teljes nevem, jelenleg 19 éves vagyok. Heves Megyében élek, egy kis faluban azaz Andornaktályán. Kijártam én az iskolát is, és sikeresen letettem a villanyszerelői szakmunkás vizsgát. Egyenlőre még nem dolgozom, csak maszekoltam eddig, ezért van bőven időm mindenre. 

Már elég kis gyerekkorom óta gépezek, de olyan 3-4 éve kezdtem el elég magas szinten, és folyamatosan játszani az MTA-al, és azon belül RP szervereken.

Látom, hogy elég jó szervernek néz ki, és ehhez kellenek a megbízható, magabiztos normális emberek, és frakciók. 

Elég aktív vagyok, egész nap tudok lenni szerveren, és ha meg lenne a frakció, akkor vele foglalkozni is.

Sok szerveren voltam Frakcióba, Inkább Illegális-ba utaztam mindig. Ebből kifolyólag ugye, maffia/banda.

Frakcióról:

A frakcióm neve nem más lenne mint, a Vatos Locos. Jelentése: Őrült emberek. Spanyol(mexikói) területről származó gengszter elnevezése.

Erről a frakcióról annyit kell tudni, hogy spanyol származású emberekből áll, és ez a szervezet nem csak egy szervezet, aki ebbe belekerül, annak ez lesz a családja, és ha belekezdtél vissza út nincs.

Lényege, hogy együtt csinálnak mindent, szeretik egymást mint testvérek, és mindenbe segítik egymást.

Talán sokan hallották a Vatos Locos mottóját, ami nem más, mint a vér kötelez.

nqsnax3t2zqaa3anxqhd.jpg

Rangok:

Igazából nagy rangokra nem gondoltam, mivel nem illő egy bandának rangok, viszont szeretnék egy minimális rangot, csak hogy mindenki tudja, frakción belül hol helyezkedik el.

Vato (Leader: Övé a körzet, az ő szava szent. )

Honesto (Al Leader: A Vato távollétében, övé a körzet, ő felel mindenért. Van mindenbe beleszólása.)

Juez (Úgymond, a kapitány. Fontos megbeszéléseken, már ő is részt vehet, a Honesto, és a Vato mellett.)

Hermano (Rendes, beavatott tag. Teljesíti, amit neki mondanak, kérdezés nélkül.)

Joven (Aki nincs beavatva, azaz próbaidőn lesz.)

TGF menete:

OOC:

Ha valaki be akar kerülni a frakcióba, akkor nálunk nem elég az, hogy jól RP-en.

1. Min. korhatár 16+ lesz, ezzel is segítve a frakciót, hogy tapasztaltabb, idősebb játékosok jöjjenek a frakcióba. 

2. Teljes mértékben komolyan kell vennie a játékot/frakciót, hisz ha már RP szerveren egy bandást RP-z, akkor pl: ne lövöldözzön ok nélkül az égbe, üsse meg a társát, tehát ne FUN-on.

3. Teamspeak elbeszélgetésen kell részt vennie, hogy kicsit megismerjük, elbeszélgessünk a leendő frakció társunkkal. 

4. Mindenféle képen, a szerver szabályzatot, illetve a frakció szabályzatot be kell tartania.

IC: 

Akkor az IC része, pedig úgy történne, hogy megismerkedik valamelyik tagunkal a bandából az illető, és a származása, stílusától függően fog eldőlni hogy, hogy fogunk hozzá viszonyulni.

Tehát a lényeg, hogy nem egyből lelövünk, semmi ok nélkül, hanem adunk esélyt az embernek, had legyen kreatív.

Majd ha alaposan megismertük a tagot, és a főnökök átbeszélték, hogy mi legyen az új taggal, utána szépen bemegyünk a házba, és a kézfejére fogjuk tetoválni, a Vatos Locos (címerét)

6h9gns2wsu99dx0eaoqj.jpg

Terveim a frakcióval:

Talán, mint mindenki más frakció leadernek, hogy egy olyan frakció legyen a szerveren, ami nem minősíti, hanem inkább pozitív élményekkel gazdagítja a szervert.

Természetesen, lennének szövetséges, illetve ellenségek is. Kihangsúlyoznám, hogy az ellenség úgymond kiirtását, nem azzal szeretném felé konferálni, hogy mindenkit lelövünk, és megyünk vissza HQ-ra, hanem ha van indokunk, pl: Átlépték a területünket, firkálnak a falainkra stb, ezeket inkább, utcai verekedéssel, beszólásokkal szeretném letisztázni. 

1. A frakció természetesen fog foglalkozni, a drog termesztés/eladás/fogyasztással.

2. Fegyverek eladásával/vásárlással.

3. Bulik rendezésével!

4. Utcai verekedésekkel, mint saját tagok, vagy éppen más ellenszenves szervezettel.

b9dmf538ui53c9cgn00r.jpg

Kocsik:

-Ford Thunderbird

-Ford E-150

-Mercedes Benz 280SE

-Picador

-Sanchez

Skin/HQ:

Ha esetleg el lesz fogadva a lap, akkor azonnal nézünk skineket, és megbeszéljük a HQ-t, mert sajnos ezekhez egyedül nem nagyon értek.

IC önéletrajz:

Hector Valadez Lugo a nevem, mostanra már 26 éves lettem. 3 igaz testvérem van, Paco, Miklo, és Cruz. Paco mikor még, kis seggnyaló volt, ő volt a fekete kakas a körzetünkbe. Erős testalkat, határozottság, ez kellet ahhoz, hogy övé legyen a terület. Miklo amikor hazatért a javítóintézetből teljesen megváltozott, felnőtt a testvérem. Tudni kell, hogy ő még nem volt rendes banda tag, de idő múlva őt is beavattuk, és igaz vatos locos vér folyik az ereiben. Ezzel szemben Cruz, inkább a festésnek, tetoválásnak élt. A vége felé, ezzel kereste meg minden napi kenyerét. Ez volt a szép idő, mi négyen, igaz vatos locos vér folyt bennünk. Egyszer történt egy olyan eset, hogy megtámadott minket, egy másik ellenszenves banda, és Cruz-t úgy elverték, hogy többet nem tudott járni, csak járóbottal. Persze, lehet kérdezni, mi lett a következő lépés? Hát igen. Amint időnk volt rá, vissza támadtunk, ahol a másik bandából a Jefe meghalt, miután ránk lőtt, és Miklo is megsebesült. Siettünk a kórházba, de a rendőrök lekapcsolták Miklot. Miklo emberölés vádjával börtönbe vonult, Paconak pedig vagy a börtön, vagy pedig a tengerészgyalogság között kellet döntenie, és inkább a hadsereget választotta. Én, és Cruz megmenekültünk, és szerencsére leszálltak rólunk a rendőrök is. Teltek az évek, és időközben Paco, a testvérünk átment a drog elleni ügyosztályra, tehát nyomozó lett. Miután kijött feltételes szabadlábon Miklo, rendesen dolgozott, és rendesen élt, míg egy napon elege nem lett az egészből, és boltot akartak rabolni a barátaival. Paco mihent kiért a helyszínre, tudta, hogy itt lövöldözés lesz, de azt nem tudta, hogy Miklo a rabló. Mikor Miklo elfutott símszkal a fején, Paco utánna ment, egymásra fogták a fegyvert, és felfedték magukat. Nem mertek lőni egymásra, hisz a vér kötelez. Miután Miklo el akart menni a pénzel, Paco nem hagyhatta, mert bajba sodorta volna a saját életét, ezért meglőtte Miklót, aki a fél lábát ez által elvesztette, és mihent felépült, vissza ment a börtönbe. Én, és Cruz, addig festegettünk, beszívtunk, ittunk, élveztük az életet, míg egy napon, el kellet menjek onnan, a testvéreimtől, egy másik városba, Los Angelesbe. 

Azóta sem tudom, mi van a testvéreimmel, de itt akarom újra alkotni a Vatos Locos-t.

Miért engem válasszatok: 

Elég régóta játszom, az MTA-al, és nagyon sok frakcióba voltam, köztük Al-leader, Leader poszton is. Egy elég határozott, magabiztos, döntésképes embernek tartom magam, és ezek által, sok tapasztalatot is szereztem más szervereken is. 

Ahol voltam nagy rangba, ott általában jól vezettem a frakciót, kivéve, ha már menthetetlenül lekakilták az emberek a frakciót.

Illetve elég aktív tudnék lenni, és a szabad időmet, mind a frkaicóra szeretném áldozni.

eny71ie2gpwv972sdjiw.png

Edited by Hector Valadez Lugo

• Peter locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.