Jump to content

tyson jelentkezési lapja adminisztrátornak

flessh.

Ajánlott bejegyzések

Magamról: Hello, sziasztok. Engem Sergei-nek hívnak (irl nevem privát) hívnak. Jelenleg 15 éves vagyok és egy veszprémi középiskolába tanulok szakácsnak jelenleg. Veszprém megyében élek egy kisvárosban Zircen. Nem vagyok egy túlságosan jó tanuló, a közepes szintet súrolom általában. A szabadidőm nagyrészét a számtógépezés, a sűtés-fözés és a sportolás tölti be. Még szabadidőmben szeretem fejleszteni a designer tudásomat.

Magamról a játékban: Még nem játszom túl régóta a szerveren, de amiket eddig elértem az egy fullos BMW 750-es és több mint száz ezer dollár készpénz. Legfőképp az rp miatt járok fel a szerverre, emiatt is vagyok jelenleg a Camorra tagja is. Nincsen túl sok pénzem a szerveren de ami van az elég. Kb 2-3 napja játszok a szerveren azóta már van több mint 2000+ játszott percem.

Hányszor voltál admin jailben? Igen sajnos egyszer voltam jailben mert cselekedetem előtt nem tekintettem át eléggé a szabályzatot. https://imgur.com/yvopmCM

Hányszor voltál banolva? Szerencsére még egyszer sem voltam bannolva és nem is tervem a jövőre nézve. https://imgur.com/amoHfaZ

Szerinted mi egy adminisztrátor feladata: Segíteni a játékosokon, válaszolni a kérdéseikre, példát mutatni a playereknek.  Privát üzenetek (PM) fogadása és azokra válaszolás. Ügyek megoldása, ha valaki nem tudja a szabályzatot akkor azt elmagyarázom neki nem pedig be rakom jailbe. Ha viszont valaki szándékosan nem akarja betartani a szabályokat akkor azt szankcionálom.

Aktivitási idő: Hétköznaponként általában 3-4 órát tudnék fent lenni a szerveren és tolni az ipart, ez mindig változó. Hétvégén ugyanis megváltozik a világ amikor ugyanis akár 5-6 órát tudok kockulni a szerveren.

Mi a véleményed a csapatmunkáról: Szerintem a csapat munka egy nagyon fontos dolog egy közösség életében ugyanis ha valaki nem tud együtt működni akkor az egész szál fel bomolhat. Mindenkinek szüksége van segítségre legyen ő a batman vagy a jóisten. Azért fontos szerintem a csapatmunka mivel ha valakivel együtt tudunk működni akkor könnyen meg is tudjuk ismemerni.

Miért pont téged válasszunk: Nem vagyok egy tiszteletlen fiatalember, tisztességes, barátságos, tisztelettudó vagyok. Kitartóan végezném a munkámat és ameddig csak lehetne addig csinálnám is a dolgomat. Elég sok tapasztalatom van admin/segéd téren is, de ezeket a szervereket nem szeretném nevükön illetni. Nem vagyok bunkó senkivel legyen az 7 éves vagy 35. Mindenkinek normális válaszokat adnék és arra törekednék, hogy meg tudjam oldani a játékos problémáját és ne pedig csak annyit, hogy ez ic ügy stb.

Miért jelentkeztél adminisztrátornak: Eléggé érettnek tartom magam ahoz, hogy egy ilyen fontos poszt betöltésére képes legyek. Szeretnék új embereket megismerni, és a kezdő játékosok könnyebb játékmenetét segíteni. A mindennapi monotonságot szeretném egy kicsit "feldobni".

Pozitív tulajdonságok: Barátságos, tisztelet tudó, kitartó, sértődékeny. 

Negatív tulajdonságok: Hirtelen haragú, haragtartó, akaratos, kritikus.

Köszönöm, hogy végig olvastad a lapomat, ha gondolod írj egy hozzászólást is!

Edited by Sergei Petrov

• Tulajdonos

Kedves jelentkező!

Jelentkezési lapja nem nyerte el a vezetőség tetszését, ezért jelen jelentkezését elutasítjuk.

Egy elég súlyos jail-t kaptál tőlem, kb. örülhetsz, hogy nem ban lett a vége, nem szeretem ha hülyének néznek/hazudnak. +azóta kaptál 3 db NonRP jailt. Azt hiszem, ezzel még várjunk.

• Peter locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.