Modolus Létrehozva: Augusztus 31, 2019 Megosztás Létrehozva: Augusztus 31, 2019 OOC RÉSZ Mi a neved? - Markovics Levente - Hány éves vagy? - 13 - Napi hány órát tudnál fent lenni a szerveren és hány órát tudnál a frakcióra szánni? - Napi 4-5 órát tudnék fentlenni. - Voltál-e már frakcióban /akár más szerveren/? Ha igen melyikben? < Igen voltam, taxiban. > Miért ezt a frakciót választanád? < Még sosem voltam ilyen frakcióba, ki szeretném próbálni. Nekem ez egy tökéletes opció. > Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és mikrofonnal? < Van, és eléggé gyakran szoktam fent lenni. > Mesélj magadról pár mondatban! ( MINIMUM 5-6 kerek magyar mondat. ) < Markovics Leventének hívnak. jelenleg a 13. életévemet töltöm. Kedvenc hobbijaim közé tartozik a foci és a horgászat. Számomra mindkét sport nyugtató hatású. Szigetszentmiklóson élünk a családommal egy kis kertes házban. > IC Rész Jelentkező neve: - Edison William - Jelentkező születési helye, ideje: - Los Santos, 1998 - Jelentkező anyjának leánykori neve: - Jessica William. - Jelentkező apjának neve: - Thommas William. - Előző munkahelye(i): - Olajfinomítő, vízimentő, pizzafutár. - Mi a véleménye a csapat munkáról? (3-4 mondat) - A legjobb csapatok is hibáznak, lényeg egy csapatban a szeretet, barátság én is szeretek csapatban dolgozni. Egy összeszokott csapatban dolgozni a legkönnyebb. A pozitív hozzáállás számít a legtöbbet. Fontos, hogy a csapat tagjai tartsák egymással a kapcsolatot mert a kommunikáció elengedhetetlen. - Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat) - Edison William vagyok, egy Los Santosi lakos. Kedvelem a munkát. Az anyukám elköltözött tőlünk, mert édesapám megcsalta egy másik nővel. Nagyon nehéz gyerekkorom volt. Apám nagyon keveset keresett ezért éheztünk egy ideig. Volt hogy utcára kerültünk. Apámmal még tartom a kapcsolatot. Most egy nagyobb vállalat dolgozója vagyok. Apám és anyukám is nagyon büszkék rám, hogy ilyen nagy sikereket elértem. Szerencsére van egy testvérem, aki nélkül ez lehetetlen lett volna. - 3 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Bertrand Sanderson Hozzászólva: Augusztus 31, 2019 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 31, 2019 Támogatom Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Acynerith Hozzászólva: Augusztus 31, 2019 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 31, 2019 Támogatom Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Figaro Hozzászólva: Augusztus 31, 2019 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 31, 2019 Támogatom Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Modolus Hozzászólva: Augusztus 31, 2019 Author Megosztás Hozzászólva: Augusztus 31, 2019 5 perce, Bertrand Sanderson said: Támogatom Köszi szépen 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Tulajdonos Peter Hozzászólva: Szeptember 1, 2019 Tulajdonos Megosztás Hozzászólva: Szeptember 1, 2019 Gratulálunk, jelentkezési lapod elfogadásra került! Várjuk meghallgatásra ((TS)) az alábbi időpontok valamelyikén: 2019.09.02. 19:00 vagy 2019.09.03. 19:00. Amennyiben egyik időpont sem megfelelő, jelezz vissza privát üzenetben. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések