didu21 Létrehozva: Augusztus 31, 2019 Megosztás Létrehozva: Augusztus 31, 2019 (módosított) _________________________ A frakcióról röviden: A Tree Top Piru ismertebb nevén Tree Top Bompton Piru vagy West Side Trees egy Afro-Amerikaiakból álló utcai banda akik Compton nyugati részén találhatóak meg Kaliforniában. A Tree Top Piru(TTP) 1980-as években a legerőszakosabb hírnevet építette magaköré. Ez a banda nemzet közileg is ismert az Egyesült államokban. A bandának sikeres zenei jelenléte van az iparban, mivel itt található DJ Quik,YG 400 és Hi-C. _________________________ Leader: Deshae Bradshott Alleader: Paul Adek Elvárások/segítség a TGF-hez: -Teljesen mindegy, hogy hány éves vagy RP szint alapján vesszük fel az embereket. -Legyen fogalmad a New Era RPről. -Ha esetleg még nincsen lövésed se, hogy miaz a "New Era" de van egy kis RP tudásod akkor megtanítjuk neked azt! -Ne gyertek oda fehér skinben mivel egy Afro-Amerikai frakció vagyunk. _________________________ Bemutató rólam/vezetési stílus bemutatása: Sziasztok! Krisztiannak hívnak, 13 éves vagyok. 2 éve kezdtem el RP szervereken játszani és az utóbbi 2évben kezdtem el komolyabban RPzni. Egy időben sokat játszottam a szerveren de a mostani időben megint elkezdtem ráfüggni. A szerveren játszottam egyhuzamban a nagyobb kihagyás elött. Mivel már több frakciót is vezettem ezért elég ambíciót érzek magamban, hogy ezt is eltudjam vállalni. Rengeteg tapasztalatot szereztem az időm alatt a szerverrel kapcsolatban és a frakciókkal kapcsolatban. A frakciót egy ismerősömmel vezetném Las Collinas területén. Amennyiben a tagok a leader(ek) szavának ellent mondanak IC következményei lesznek, lehet az CK vagy csak egy egyszerű konfliktus. Naponta megpróbálnánk a legnagyobb RPket kihozni a frakcióból(Persze ez online játékosfüggő.). _________________________ TGF és beavatás menete: TGF és beavatás menete: Pár napig/hétig velünk RPzgetsz és majd ha megfelelsz a számunkra felveszünk "outsider" rangra. Az RP szintedtől függ, hogy mennyi idő alatt kerülsz be. Beavatott rangra azok kerülnek akik már elnyerték az OG tiszteletét, és átmentek egy bizonyos beavatási ceremónián, ahol páran nekiugranak az outsidernek és annyi másodpercig verik őt, ahány éves. Mi IC egy ismert banda vagyunk, szóval ha oda jöttök, hogy kosárcsapatba vagy ehhez hasonló dolgokba csatlakoznátok akkor ellesztek küldve. Leginkább ismerkedés céljából gyertek oda.(A szaftos (NEM SABLON!) storykat pedig csak pontozni tudjuk!) Ismerd az alap szlengeket.(Ha megkapjuk az FK-t egy külön topicott is fogok csinálni a legfőbb szlengeknek.) Legyen egy minimális angol tudásod, ergo tudj válaszolni ha kérdezünk valamit angolul IC. _________________________ Terveid a frakcióval kapcsolatban: Szeretném, ha minnél több játékos ismerné meg a szervernek "ezt" a részét is. Másodikként főbb célom az is, hogy a szerveren újra jelen legyen a "bandaélet" . Szeretnék olyan embereket összeszedni ebbe a frakcióba, akik már valamennyire értenek az e-fajta RolePlay-hez. Persze segítenénk azoknak is, akik kíváncsian jönnek oda, tanulás céljából. Borzasztóan sok tervünk van az ilyesmi RP-hez, ezért szeretnénk egy esélyt kérni. Fórumot is megszeretnénk tolni képekkel ha megkapjuk az FK-t. _________________________ Skinek/mappolás: Mappolás: https://imgur.com/a/1Olxx0R https://imgur.com/a/hkiXMRj (még keressük a skineket, egyenlőre ennyi van meg, még legalább kettőt szeretnénk.) _________________________ Miért pont neked adjuk a frakciót?: -Elég ambíciót érzek magamban a feladat betöltésére. -Kellő tapasztalatom van a frakcióval kapcsolatban. -Vezettem már frakciót, szóval leader tapasztalatom is akad. -Megfelelő RP tudással rendelkezem. _________________________ IC önéletrajz: Deshae Bradshott 1998 születtem Los Santos-ba. Mikor eltelt körülbelül 12 év 12 éves voltam, akkor elkezdtek engem érdekelni valamilyen módon a "DROGOK". 15évesen meghalt sajnos a testvérem egy lövöldözésbe. 18 évesen kezdtem el hozni a drogokat Hollandiából a cigiket pedig ukrajnából, mostani időben nagyon sokat kell utaznom, hogy elérjek Ukrajna illetve Hollandiába. Jármű igénylés: 2db Voodoo ENYHÉN tuningolt 1db Majestic erre nem kell tuningolás. 2db Chevrolet Impala nagyon ENYHÉN tuningolt Interiorok: 2 Ház elé + 1 garázs háát picit nagy de nem annyira. Edited Szeptember 1, 2019 by didu21 Muszály 1 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Tyler Hayes Hozzászólva: Augusztus 31, 2019 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 31, 2019 Helló,én személy szerint TÁMOGATOM bár a dizájn nem tetszik,de szépen össze írtad.Remélem majd tudunk valamit RPzni,mivel nekem NS frakim van és nyílván valóan lehetne valami a szerveren.(Utcai fehér banda szóval szerintem érted hogy nem haverok leszünk :D) 2 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
James Redway Hozzászólva: Szeptember 1, 2019 Megosztás Hozzászólva: Szeptember 1, 2019 Hali! Szerintem mindenki megérdemel egy esélyt! TÁMOGATOM! Szerintem jó kezekbe lenne a frakció! 1 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Koma Hozzászólva: Szeptember 1, 2019 Megosztás Hozzászólva: Szeptember 1, 2019 Egy próbát megérhetne, elég jó lett, viszont hiányos: -IC Önéletrajz -Igényelni kívánt járművek - Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
didu21 Hozzászólva: Szeptember 1, 2019 Author Megosztás Hozzászólva: Szeptember 1, 2019 (módosított) 20 perce, Koma said: Egy próbát megérhetne, elég jó lett, viszont hiányos: -IC Önéletrajz -Igényelni kívánt járművek - Már ki javítva és mappolás is van! Edited Szeptember 1, 2019 by didu21 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Marco Provenzano Hozzászólva: Szeptember 1, 2019 Megosztás Hozzászólva: Szeptember 1, 2019 támogatom köxpsuz Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Marco Provenzano Hozzászólva: Szeptember 1, 2019 Megosztás Hozzászólva: Szeptember 1, 2019 így hogy haverod vagyok és megtehetem hogy beszólok, ezért ajánlatos beleírni hogy "munka kéne" = hedsátt Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
flessh. Hozzászólva: Szeptember 2, 2019 Megosztás Hozzászólva: Szeptember 2, 2019 (módosított) On 2019. 09. 01. at 8:24, James Redway said: Hali! Szerintem mindenki megérdemel egy esélyt! TÁMOGATOM! Szerintem jó kezekbe lenne a frakció! Szerintem ez nincs így ugyanis ez egy RolePlay szerver. Ennyiből a 3 éves kisgyerek is kaphatna egy frakciót. Edited Szeptember 2, 2019 by Sergei Petrov Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Aleksandr Nurmagomedov Hozzászólva: Szeptember 2, 2019 Megosztás Hozzászólva: Szeptember 2, 2019 Hat,nekem kicsit fiatal vagy meg egy ilyen banda vezetesehez. Meg forumon miert az a neved,hogy didu21?? Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
didu21 Hozzászólva: Szeptember 2, 2019 Author Megosztás Hozzászólva: Szeptember 2, 2019 5 perce, Aleksandr Nurmagomedov said: Hat,nekem kicsit fiatal vagy meg egy ilyen banda vezetesehez. Meg forumon miert az a neved,hogy didu21?? ezt adta fórum névnek Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Daniel Hozzászólva: Szeptember 2, 2019 Megosztás Hozzászólva: Szeptember 2, 2019 Hello ! Jól jönne a szerverre egy Piru banda, és szerintem ha kibővítenéd, akkor sokkal jobb lenne. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Tulajdonos Peter Hozzászólva: Szeptember 2, 2019 Tulajdonos Megosztás Hozzászólva: Szeptember 2, 2019 Sajnálattal kell közölnünk, hogy a pályázatod elutasításra került, nem nyerte el a vezetőség tetszését. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések