jordan house Létrehozva: Augusztus 31, 2019 Megosztás Létrehozva: Augusztus 31, 2019 Panasztevő játékos IC neve: -jordan house- Panaszra tett játékos IC neve -lewis carl- Panasz oka: -non rps csomizás- Bizonyíték (videó, kép, log): -https://imgur.com/a/Xk3EQCX- Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Daniel Hozzászólva: Augusztus 31, 2019 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 31, 2019 Sziasztok ! Én fogom bírálni az ügyet ! Várom az érintett válaszát 24 órán belül ! 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
norbi0828 Hozzászólva: Szeptember 2, 2019 Megosztás Hozzászólva: Szeptember 2, 2019 Lejárt a 24 óra! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
jordan house Hozzászólva: Szeptember 2, 2019 Author Megosztás Hozzászólva: Szeptember 2, 2019 Lassan a 48 is... Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Daniel Hozzászólva: Szeptember 2, 2019 Megosztás Hozzászólva: Szeptember 2, 2019 Bocsi, kicsit elhúzztam az időt, hátha válaszol, de nem jött... Ezért kénytelen vagyok a válasza helyett bírálni. Lewis Carl-t 30 perc adminjail-el jutalmazom, még pedig ilyen indokkal: Non RP-s csomagtartózás Ezzel zárom ! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések