Jump to content

Illegállal való ötleteim

Tyler Hayes

Ajánlott bejegyzések

Az én ötleteim az illegállal azok lennének,hogy ne mindent csak az illegális frakciók tudjanak.Gondolok én itt ATM rablásra és termesztésre.Az ATM rablást úgy gondoltam,hogy civilek is tudnának viszont ha már raboltak akkor utána egy bizonyos időintervallumon belül nem tudsz ATM-et rabolni.PL:3 óránként tud csak ATM-et rabolni a civil.A termesztés meg egyszerű.Bármilyen interiorban bámelyik civil/illegális frakció tag tudna termeszteni,hiszem IRL is tudnék termeszteni a lakásomban ha akarnék.

Igazából ez ennyi lenne.Nem nagy cucc de úgy vélem,hogy a civileknek az illegális kereskedésen és az emberrabláson kívül nincsen semmi illegális tevékenység amit tudnának végezni.

Nyílván ha van valami amivel esetleg nem értetek egyet,vagy hozzáraknátok valamit akkor nyugodtan írjátok meg hozzászólásba.És lehetnének maszkok,hogy ne lássák az arcod.

Edited by Tyler Hayes

Arra is gondolj, hogy ha úgy lenne mint mondod, akkor a városban (bár megkockáztatom, hogy az egész térképen) nem lenne egy működő ATM se. A PD-nek ez egy ki végzés lenne, mert oké hogy 3 órát kell várni, de azon az egy játékoson kívül van még 70 ember akinek ugyan az a szándéka. A rendőrök nem tudnák fel venni a lépést ezzel a sok ATM rablással.

• Tulajdonos

Egyik indok ami miatt nincs ATM rablás civileknek, hogy az ATM rablás szabályzatait még jó sokszor frakcióban lévő emberek sem képesek betartani, ezen játékosok száma csak növekedne, és a jailek száma is. Másik ok, hogy ha nem kéne hozzá frakció, még kevesebb motiváció lenne, hogy valaki frakcióba csatlakozzon. Vannak illegális frakik, illetve pályázat is, tessék jelentkezni, pályázni, és RP-zni is. Harmadik és negyedik indokot pedig Don jól leírta.

• Like 3

• Daniel locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.