Dominic Westbrook Létrehozva: Szeptember 1, 2019 Megosztás Létrehozva: Szeptember 1, 2019 OOC RÉSZ Mi a neved? - Dominik - Hány éves vagy? - 14 - Napi hány órát tudnál fent lenni a szerveren és hány órát tudnál a frakcióra szánni? - Olyan 4-5órát tudnék fentlenni,ebböl 3-4óra dutyidő. - Voltál-e már frakcióban /akár más szerveren/? Ha igen melyikben? < Rengetek szerverem voltam már frakcióban...Ezen a szerveren még nem voltam.> Miért ezt a frakciót választanád? < Mivel szeretnék sokat Rp-zni.> Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és mikrofonnal? < Igen mind a kettővel.> Mesélj magadról pár mondatban! ( MINIMUM 5-6 kerek magyar mondat. ) < Dominik vagyok,Szegeden élek.14éves vagyok,és már lassan 4éve Rp-zek.Rengeteg szerveren voltam már szerelő.Szabadidőmbe főképp MTA-zok. > IC Rész Jelentkező neve: - Dominic Westbrook- Jelentkező születési helye, ideje: - San Fiero Hospital,1987 - Jelentkező anyjának leánykori neve: - Lisa Westbrook - Jelentkező apjának neve: - James Westbrook - Előző munkahelye(i): - Targoncás - Mi a véleménye a csapat munkáról? (3-4 mondat) - Szeretek csapatba dolgozni,kömnyen beilleszledek.Szeretek összetartó csapatba dolgozni.Szeretek másokkal eggyütt dolgozni. - Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat) - San Fieróban születtem,vagyis nekem ezt mondták,aztán ebböl mi igaz azt nem tudom.Apukámat nagyon,régen láttam,mivel ő csatlakozott egy Rockbandához,így mindig turnéztak.Rengetek barátom volt.Egyszer eljött a 8. Év folyam,így választani kellet valami iskolát.Engem nagyon igattak az autók,így arra mentem tova.Miután kitanultam ajánlottak targoncás munkát elég jól fozető fizetéssel.De feloszlott a cég,így most ide jelentkezek... - Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Tulajdonos Peter Hozzászólva: Szeptember 1, 2019 Tulajdonos Megosztás Hozzászólva: Szeptember 1, 2019 Gratulálunk, jelentkezési lapod elfogadásra került! Várjuk meghallgatásra ((TS)) az alábbi időpontok valamelyikén: 2019.09.02. 19:00 vagy 2019.09.03. 19:00. Amennyiben egyik időpont sem megfelelő, jelezz vissza privát üzenetben. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések