Nicolas McCormick Létrehozva: November 28, 2018 Megosztás Létrehozva: November 28, 2018 Magamról: (10-15 mondat minimum) Itt pár mondatban taglald azt, hogy mit kell rólad tudnunk. Honnan jöttél, ki vagy, milyenek a tanulmányaid stb. Bódi Márkó vagyok.Falun lakom,mezőgazdasaggal foglalkozunk.Illetve vallalkozasaink is vannak,ami 1 boltot 2 kocsmát és 1 lottózót takar.Tanulmányaim egy mezőgazdasági iskolában végzem,ahol idén végzős vagyok.18.-ik életévemet fogom betölteni februárban.Közepes átlaggal rendelkezem.Magamrol pár szó. Szeretek szabad időmben,horgászok.Horgászaton belül versenyekre is többször eljutottam már.Szüleimmel élek.Ugyan úgy a ha van szabad idő,már pedig szokott,akkor a gépezés a másik elfoglaltságom. Gépen szoktam ugye a SeeMTA szerverein jatszani, általában a V2-őn,mostanában pedig a CSGO is a kedvelt jatekaim közé tartozik. Nyugodt természetű,segítőkésznek gondolom magam.Nagyjabol ennyit tudtam magamrol össze írni. Magamról a játékban: (5-10 mondat minimum) Itt a játékban elért eredményeidre vagyunk kíváncsiak. Milyen posztokat töltöttél be idáig frakciók életében. Milyen IC dolgokkal büszkélkedhetsz a szerveren. Akár ezen, vagy másik szerveren. SeeMTA V2 szerverén egy hatalmas vagyon értem el. Közel 1-1.5 milliárdos vagyonnal büszkélkedhetek. Több frakcióban is voltam már. Az NNI és a TEK-et sikeresen vezettem Carl Jones barátommal.Mind a két frakciót 1-1 évig vezettük. Hányszor voltál admin jailben? Miért, és mennyi időre? Csatolj képet az UCP-dről! 12 darab adminjailom van,ezek nagyrésze apróságok miatt.Mint Pl. Fk jump,illegá-legál keverés. Nem voltak vészes dolgaim. Hányszor voltál banolva? Miért és mennyi időre? Csatolj képet az UCP-dről! Eggyetlen egyszer sem voltam bannolva. Szerinted mi egy adminisztrátor feladata?: (4-5 mondat minimum) Egyértelműen a jatékosok segítéségére vagyunk. Nézet eltérések eldöntése. Szanció kiosztasa amennyiben nem a szabályzat szerint játszik az adott player. Illetve az adminisztrátor szintjétől függően,akár széf,gates kapu,garázs,ház interior lerkásában segíti a playereket Aktivitási idő. Napi 5-8 órá tudok aktív lenni. Mi a véleményed a csapatmunkáról? Alaposan fejtsd ki. Fontos a csapatmunka,mivel így lehet tökéletesen,zökkenőmentesen teljesíteni az adott feladatainkat. Miért pont téged válasszunk? Mivel a napi aktivitáson 75-80%-át a duty-ra tudom szánni.Felelősség teljesen végezném a feladataimat. Sok-sok kedvel csinálnám az Admint. Miért jelentkeztél adminisztrátornak? Mivel szeretném segíteni a playerek zökkenőmentes játékját. Illetve ezt is szeretnem kihúzni a bakancsilstáról. Pozitív tulajdonságok.: (4 minimum) Figyelmes,segítőkész,közvetlen,szeretek megismerni új embereket. Negatív tulajdonságok.: (4 minimum) Haragtartó,káros szenvedélyek,sokat beszélek,néha csúnyán beszélek. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Joo Attila Hozzászólva: November 30, 2018 Megosztás Hozzászólva: November 30, 2018 Szia, és szép estét! Igazándiból te is egy szép és korrekt lapot hoztál össze. És te is a vetélytársam vagy, igaz neked mondjuk egy kicsit (persze ez csak az én véleményem) lehetne szellősebb és átláthatóbb a lapod. De mindenesetre TÁMOGATOM. Sok sikert kedves, vetélytársam. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Goll Hozzászólva: December 6, 2018 Megosztás Hozzászólva: December 6, 2018 Kedves jelentkező! Sajnálattal közöljük, hogy a jelentkezése el lett utasítva. Felmerülő problémák a jelentkezési lapban: - Helyesírással, fogalmazással, és szóhasználattal kapcsolatos nyelvtani hibák sokasága. - Néhány pontban rövid és kevésbé igényesen megfogalmazott gondolatok. - Szövegszerkesztés elhanyagolása. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések