Jump to content

Nicolas McCormick jelentkezése adminisztrációs pozícióra.

Ajánlott bejegyzések

• Magamról: (10-15 mondat minimum) Itt pár mondatban taglald azt, hogy mit kell rólad tudnunk. Honnan jöttél, ki vagy, milyenek a tanulmányaid stb. 
  • Bódi Márkó vagyok.Falun lakom,mezőgazdasaggal foglalkozunk.Illetve vallalkozasaink is vannak,ami 1 boltot 2 kocsmát és 1 lottózót takar.Tanulmányaim egy mezőgazdasági iskolában végzem,ahol idén végzős vagyok.18.-ik életévemet fogom betölteni februárban.Közepes átlaggal rendelkezem.Magamrol pár szó. Szeretek szabad időmben,horgászok.Horgászaton belül versenyekre is többször eljutottam már.Szüleimmel élek.Ugyan úgy a ha van szabad idő,már pedig szokott,akkor a gépezés a másik elfoglaltságom. Gépen szoktam ugye a SeeMTA szerverein jatszani, általában a V2-őn,mostanában pedig a CSGO is a kedvelt jatekaim közé tartozik. Nyugodt természetű,segítőkésznek gondolom magam.Nagyjabol ennyit tudtam magamrol össze írni.
  • Magamról a játékban: (5-10 mondat minimum) Itt a játékban elért eredményeidre vagyunk kíváncsiak. Milyen posztokat töltöttél be idáig frakciók életében.  Milyen IC dolgokkal büszkélkedhetsz a szerveren. Akár ezen, vagy másik szerveren.
  • SeeMTA V2 szerverén egy hatalmas vagyon értem el. Közel 1-1.5 milliárdos vagyonnal büszkélkedhetek. Több frakcióban is voltam már. Az NNI és a TEK-et sikeresen vezettem Carl Jones barátommal.Mind a két frakciót 1-1 évig vezettük.
  • Hányszor voltál admin jailben? Miért, és mennyi időre? Csatolj képet az UCP-dről!
  • 12 darab adminjailom van,ezek nagyrésze apróságok miatt.Mint Pl. Fk jump,illegá-legál keverés. Nem voltak vészes dolgaim.
  • Hányszor voltál banolva? Miért és mennyi időre? Csatolj képet az UCP-dről!
  • Eggyetlen egyszer sem voltam bannolva.
  • Szerinted mi egy adminisztrátor feladata?: (4-5 mondat minimum)
  • Egyértelműen a jatékosok segítéségére vagyunk. Nézet eltérések eldöntése. Szanció kiosztasa amennyiben nem a szabályzat szerint játszik az adott player. Illetve az adminisztrátor szintjétől függően,akár széf,gates kapu,garázs,ház interior lerkásában segíti a playereket
  • Aktivitási idő.
  • Napi 5-8 órá tudok aktív lenni.
  • Mi a véleményed a csapatmunkáról? Alaposan fejtsd ki.
  • Fontos a csapatmunka,mivel így lehet tökéletesen,zökkenőmentesen teljesíteni az adott feladatainkat.
  • Miért pont téged válasszunk?
  • Mivel a napi aktivitáson 75-80%-át a duty-ra tudom szánni.Felelősség teljesen végezném a feladataimat. Sok-sok kedvel csinálnám az Admint.
  • Miért jelentkeztél adminisztrátornak?
  • Mivel szeretném segíteni a playerek zökkenőmentes játékját. Illetve ezt is szeretnem kihúzni a bakancsilstáról.
  • Pozitív tulajdonságok.: (4 minimum)
  • Figyelmes,segítőkész,közvetlen,szeretek megismerni új embereket.
  • Negatív tulajdonságok.: (4 minimum)
  • Haragtartó,káros szenvedélyek,sokat beszélek,néha csúnyán beszélek.

Kedves jelentkező!

Sajnálattal közöljük, hogy a jelentkezése el lett utasítva.

Felmerülő problémák a jelentkezési lapban:

- Helyesírással, fogalmazással, és szóhasználattal kapcsolatos nyelvtani hibák sokasága. 

- Néhány pontban rövid és kevésbé igényesen megfogalmazott gondolatok.

- Szövegszerkesztés elhanyagolása.

• Peter locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.