MasterCube Létrehozva: Szeptember 2, 2019 Megosztás Létrehozva: Szeptember 2, 2019 Magamról: Huszár Bencének hívnak,de sokan csak kockának szólítanak. 15. életévemet töltöttem idén. Most kezdtem 9.-ben,naponta 4-5 órát tudok aktív lenni,de ez lehet változni fog a közeljövőben. Több évnyi tapasztalatom van különböző RP szerverekről. Terhelhető,megbízható vagyok. Legmagasabb admin rangom admin 5 volt. Amiket még elértem: (Leader)Főtörzsőrmester,ORFK/TEK. Sheriffség Törzszászlós. OMSZ Rezidens (Alleader). A szerveren nemrég kezdtem,azonban szeretnék az admin team tagja lenni,mert eddig nagyon tetszik a szerver,és segítenék a szerver fejlesztésében. Magamról a játékban: Allison Holmes a nevem. Nemrég költöztem a városba,de máris megszerettem. Férjem Philip S Johnson a rendvédelemnél,én pedig majd az egészségügyben szeretnék elhelyezkedni,amint lesz felvétel. Egyetemi diplomám van,Biológia-Kémia szak,férjem rendészeti főiskolát végzett. Elsőnek csak nászútra jöttünk a városba,viszont úgy megkedveltük,hogy végül úgy döntöttünk ideköltözünk. Hányszor voltál admin jailben? Miért, és mennyi időre? Csatolj képet az UCP-dről! https://imgur.com/93PPeyT Hányszor voltál banolva? Miért és mennyi időre? Csatolj képet az UCP-dről! https://imgur.com/93PPeyT Szerinted mi egy adminisztrátor feladata?: Alaposan fejtsd ki. A szerver rendjének fenntartása OOC értelemben. IC a rendvédelem. Azon kívü még segítik a játékosokat is. Aktivitási idő. 3-4 óra Mi a véleményed a csapatmunkáról? Alaposan fejtsd ki. A csapatmunka nagyon fontos,nem csak itt,hanem a való életben is. Csapatmunkával olyan dolgokra is képesek lehetünk ami egyedül nem megy/vagy pedig csak nehezen. Ez nem csak azért fontos,hogy segítsük egymást hanem azért is,mert minden egyesfrakciónak/közösségnek egy fő eleme. Ha nincs csapatmunka akkor képtelenek vagyunk együttműködni másokkal,így képtelen vagy akármire közösen. Miért pont téged válasszunk? Különösebb indokot nemtudok mondani. Van tapasztalatom,de azon kívül egy normál MTA felhasználó vagyok csak. Miért jelentkeztél adminisztrátornak? Többször voltam más szervereken adminisztrátor,de mindig otthagytam mert az admin közösség nem volt jó. így én tennék egy próbát itt is,és remélem hogy a szerver fejlesztésében. Pozitív tulajdonságok.: (4 minimum) Őszinte,terhelhető,megbízható,figyelmes Negatív tulajdonságok.: (4 minimum) Makacs,haragtartó Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Daniel Hozzászólva: Szeptember 2, 2019 Megosztás Hozzászólva: Szeptember 2, 2019 Hello ! Helyedben megformáznám a lapodat, meg kibővíteném, utánna meglátjuk, milyen lett. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Tulajdonos Peter Hozzászólva: Szeptember 3, 2019 Tulajdonos Megosztás Hozzászólva: Szeptember 3, 2019 Kedves jelentkező! Jelentkezési lapja nem nyerte el a vezetőség tetszését, ezért jelen jelentkezését elutasítjuk. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések