Jump to content

Allison Holmes

MasterCube

Ajánlott bejegyzések

• Magamról:
  •  Huszár Bencének hívnak,de sokan csak kockának szólítanak. 15. életévemet töltöttem idén. Most kezdtem 9.-ben,naponta 4-5 órát tudok aktív lenni,de ez lehet változni fog a közeljövőben. Több évnyi tapasztalatom van különböző RP szerverekről. Terhelhető,megbízható vagyok. Legmagasabb admin rangom admin 5 volt. Amiket még elértem: (Leader)Főtörzsőrmester,ORFK/TEK. Sheriffség Törzszászlós. OMSZ Rezidens (Alleader). A szerveren nemrég kezdtem,azonban szeretnék az admin team tagja lenni,mert eddig nagyon tetszik a szerver,és segítenék a szerver fejlesztésében.
  • Magamról a játékban:
  • Allison Holmes a nevem. Nemrég költöztem a városba,de máris megszerettem. Férjem Philip S Johnson a rendvédelemnél,én pedig majd az egészségügyben szeretnék elhelyezkedni,amint lesz felvétel. Egyetemi diplomám van,Biológia-Kémia szak,férjem rendészeti főiskolát végzett. Elsőnek csak nászútra jöttünk a városba,viszont úgy megkedveltük,hogy végül úgy döntöttünk ideköltözünk.
  • Hányszor voltál admin jailben? Miért, és mennyi időre? Csatolj képet az UCP-dről!
  • https://imgur.com/93PPeyT
  • Hányszor voltál banolva? Miért és mennyi időre? Csatolj képet az UCP-dről!
  • https://imgur.com/93PPeyT
  • Szerinted mi egy adminisztrátor feladata?: Alaposan fejtsd ki.
  • A szerver rendjének fenntartása OOC értelemben. IC a rendvédelem. Azon kívü még segítik a játékosokat is.
  • Aktivitási idő.
  • 3-4 óra
  • Mi a véleményed a csapatmunkáról? Alaposan fejtsd ki.
  • A csapatmunka nagyon fontos,nem csak itt,hanem a való életben is. Csapatmunkával olyan dolgokra is képesek lehetünk ami egyedül nem megy/vagy pedig csak nehezen. Ez nem csak azért fontos,hogy segítsük egymást hanem azért is,mert minden egyesfrakciónak/közösségnek egy fő eleme. Ha nincs csapatmunka akkor képtelenek vagyunk együttműködni másokkal,így képtelen vagy akármire közösen.
  • Miért pont téged válasszunk?
  • Különösebb indokot nemtudok mondani. Van tapasztalatom,de azon kívül egy normál MTA felhasználó vagyok csak.
  • Miért jelentkeztél adminisztrátornak?
  • Többször voltam más szervereken adminisztrátor,de mindig otthagytam mert az admin közösség nem volt jó. így én tennék egy próbát itt is,és remélem hogy a szerver fejlesztésében.
  • Pozitív tulajdonságok.: (4 minimum)
  • Őszinte,terhelhető,megbízható,figyelmes
  • Negatív tulajdonságok.: (4 minimum)
  • Makacs,haragtartó

• Peter locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.