Carl_Jones Létrehozva: November 28, 2018 Megosztás Létrehozva: November 28, 2018 Magamról:Az irl nevem Csabai Norbert Medgyesegyházán lakok, Szegeden születtem 2001-ben, 11.-ik osztályba járok egy mg gépész iskolába,az átlagom közepes .17 éves vagyok. szabad időmben számítógépezek,motorozok ,autocrossozok.Szeretek új emberekkel ismerkedni, szeretek kommunikálni,elég jó a probléma megoldó képességem,konfliktusokat is bírom kezelni,Szeretem az embereket, társaságot. Tudok mappolni newage szerveren én mappoltam az önkormányzatot Magamról a játékban: SeeMTA-n 60 milliós vagyonnal büszkelkedhetek perpillanat SCCS frakcióba vagyok de voltam sok illegális frakció és legális frakció tagja is viszont más szerveren (NewAGE) nevezetű szerveren voltam önkormanyzat leader 1 hónapig meg 2-es admin ameddig meg nem szünt! Hányszor voltál admin jailben? SeeMTA-n 2 év alatt voltam 6x https://imgur.com/a/afYMMIq Hányszor voltál banolva? Miért és mennyi időre? Csatolj képet az UCP-dről! Nem voltam még egy szerverröl se bannolva Szerinted mi egy adminisztrátor feladata?: Konfliktusmegoldás játékosok segítése,szabályzat betartatása a játékokkal, szankcionálás Aktivitási idő. Hetköznap délutánonként hétvégé reggeltől estig Mi a véleményed a csapatmunkáról? Alaposan fejtsd ki. A csapatmunka az azért is hasznos mert egyszerűbb barmit megoldani csapatban mint egyedül. Szeretek csapatban dolgozni. Miért pont téged válasszunk? Mert már van tapasztalatom és garantálom hogy maximálisan fogok teljesíteni Miért jelentkeztél adminisztrátornak? Mert régebbi szerveren is szerettem admin lenni csak sajnálatosan megszünt a szerver meg ez a szerver megtetszett es szeretnék nektek segíteni hogy ez legyen a legjobb szerver Pozitív tulajdonságok.: (4 minimum) -maximalista vagyok -van tapasztalatom rp-be -jól oldom meg konfilktusokat -segítőkész vagyok szeretem a társaságot Negatív tulajdonságok.: (4 minimum) -nem tűrőm ha valaki parancsolgat ha valaki szeretne valamit kérjen meg... -vannak káros szenvedélyeim. -szoktam lógni az iskolából -nem nagyontudok mondani magamrol negatív tulajdonságot... ha valakit megkérdeznétek aki ismer lehet többet tudna mondani Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Joo Attila Hozzászólva: November 29, 2018 Megosztás Hozzászólva: November 29, 2018 (módosított) Szia és szép estét! Szerintem nem lett olyan rossz a jelentkezési lapod. Viszont egy kicsit lehetne átláthatóbb. Egyébként sok szerencsét, kedves vetélytársam. TÁMOGATOM! Edited December 2, 2018 by Joo Attila 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Goll Hozzászólva: December 6, 2018 Megosztás Hozzászólva: December 6, 2018 Kedves jelentkező! Sajnálattal közöljük, hogy a jelentkezése el lett utasítva. Felmerülő problémák a jelentkezési lapban: - Helyesírással, fogalmazással, és szóhasználattal kapcsolatos nyelvtani hibák sokasága. - Rövid és kevésbé igényesen megfogalmazott gondolatok. - Szövegszerkesztés elhanyagolása. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések