Jump to content
🔥Új Projekt: indul a BindzsiRP🔥 ×

Carl Jones Jelentkezése Adminisztrátornak

Carl_Jones

Ajánlott bejegyzések

• Magamról:Az irl nevem Csabai Norbert Medgyesegyházán lakok, Szegeden születtem 2001-ben, 11.-ik osztályba járok egy mg gépész iskolába,az átlagom közepes .17 éves vagyok. szabad időmben számítógépezek,motorozok    ,autocrossozok.Szeretek új emberekkel ismerkedni, szeretek kommunikálni,elég jó a probléma megoldó képességem,konfliktusokat is bírom kezelni,Szeretem az embereket, társaságot. Tudok mappolni newage szerveren én mappoltam az önkormányzatot
  • Magamról a játékban: SeeMTA-n 60 milliós vagyonnal büszkelkedhetek perpillanat SCCS frakcióba vagyok de voltam sok illegális frakció és legális frakció tagja is viszont más szerveren (NewAGE) nevezetű szerveren voltam önkormanyzat leader 1 hónapig meg 2-es admin ameddig meg nem szünt!
  • Hányszor voltál admin jailben? SeeMTA-n 2 év alatt voltam 6x https://imgur.com/a/afYMMIq
  • Hányszor voltál banolva? Miért és mennyi időre? Csatolj képet az UCP-dről! Nem voltam még egy szerverröl se bannolva
  • Szerinted mi egy adminisztrátor feladata?: Konfliktusmegoldás játékosok segítése,szabályzat betartatása a játékokkal, szankcionálás
  • Aktivitási idő. Hetköznap délutánonként hétvégé reggeltől estig
  • Mi a véleményed a csapatmunkáról? Alaposan fejtsd ki. A csapatmunka az azért is hasznos mert egyszerűbb barmit megoldani csapatban mint egyedül. Szeretek csapatban dolgozni. 
  • Miért pont téged válasszunk?           Mert már van tapasztalatom és garantálom hogy maximálisan fogok teljesíteni
  • Miért jelentkeztél adminisztrátornak?                             Mert régebbi szerveren is szerettem admin lenni csak sajnálatosan megszünt a szerver meg ez a szerver megtetszett es szeretnék nektek segíteni hogy ez legyen a legjobb szerver
  • Pozitív tulajdonságok.: (4 minimum)                                            -maximalista vagyok                         -van tapasztalatom rp-be                 -jól oldom meg konfilktusokat         -segítőkész vagyok szeretem a társaságot
  • Negatív tulajdonságok.: (4 minimum)                                             -nem tűrőm ha valaki parancsolgat ha valaki szeretne valamit kérjen meg...                           -vannak káros szenvedélyeim.         -szoktam lógni az iskolából             -nem nagyontudok mondani magamrol negatív tulajdonságot... ha valakit megkérdeznétek aki ismer lehet többet tudna mondani

Kedves jelentkező!

Sajnálattal közöljük, hogy a jelentkezése el lett utasítva.

Felmerülő problémák a jelentkezési lapban:

- Helyesírással, fogalmazással, és szóhasználattal kapcsolatos nyelvtani hibák sokasága. 

- Rövid és kevésbé igényesen megfogalmazott gondolatok.

- Szövegszerkesztés elhanyagolása.

• Peter locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.