475659Reper Létrehozva: Szeptember 2, 2019 Megosztás Létrehozva: Szeptember 2, 2019 OOC RÉSZ Mi a neved? - Ladislav Durky (Laci) - Hány éves vagy? - 19 - Napi hány órát tudnál fent lenni a szerveren és hány órát tudnál a frakcióra szánni? - 4-5 órát - Jelenlegi játszott perceid száma: - 300 - Voltál-e már admin jailben és voltál-e már bannolva a szerverről? Csatolj képet az UCPdről! - Nem - Voltál-e már frakcióban? Ha igen melyikben? - Nem - Miért ezt a frakciót választanád? -Mert szeretem a kocsikat/motorokat és ez a frakció eddig a hozzám ilő - Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és mikrofonnal? - Igen- Mesélj magadról pár mondatban! ( MINIMUM 5-6 kerek magyar mondat. ) - Nos Ladislav a nevem (Laci) hogy miért? Mivel Szlovákiaban lakom és itt is szülletem jellenleg még nem járok suliba ezért sok szabadidőm van,És mivel itthon vagyok egész nap úgy döntöttem hogy jelentkezem valami értelmes frakcióba. - IC Rész Jelentkező neve: - Adam Wighton - Jelentkező születési helye, ideje: - 1995.9.19-San Fierro- Jelentkező anyjának leánykori neve: - Armanda - Jelentkező apjának neve: - Adam- Előző munkahelye(i): - San Fierro trans K.f.t - Mi a véleménye a csapat munkáról? (3-4 mondat) - Szeretek új embereket megismerni ézért nemgond a csapatmunka sem - Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat) - Adam Wighton vagyok Jellenleg 24 éves vagyok San Fierróból költözzem ide mivel sok barátom van itt és több a munka lehetőseg ézért úgy döntötünk a jelenlegi páromal hogy kiveszünk albérletbe egy lakást és megpróbálunk itt letepedni ami sikerült is. Csak itt a probléma hogy a én San Fierroban dolgoztam de viszont mivel átteledtünk Los Lantos-ba ezért muszáj-volt otthagyni a munkahelyemet is. És ezért úgy döntötem teszek egy próbát és jelentkezem. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Tulajdonos Peter Hozzászólva: Szeptember 4, 2019 Tulajdonos Megosztás Hozzászólva: Szeptember 4, 2019 Jelenleg nincs tagfelvétel, így zárom. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések