Jump to content

[LEGÁL] Los Santos Taxi pályázása.

Ajánlott bejegyzések

pl49B04.png

Los Santos Taxi

m6G35CW.png

A cég kialakulása:

Én ((Marco Provenzano, lentebb lesz ic.)) egy kis asztalnál összeültem Deshae Bradshottal,Azon kezdtünk el gondolkodni, hogyan is lehet a várost szebbé tenni. Azt vettük észre a városban, hogy elég sok a gyalogos és nincs ki őket szállítsák A-ból B-be.
Arra a döntésre jutottunk, hogy megalapítsuk Los Santosban a személyszállítást. Vettünk 2 darab Mercedes Benz E500-as típusú autókat, amiket átalakítottunk személyszállítás előírásainak megfelelően.. Eleinte csak Los Santos területén volt lehetséges a személyszállítást számunkra, mostanára Nemzetközileg is vállaljuk a fuvarozást.
9r7TSXj.png
Hogyan kerülhetsz be a frakcióba?

A frakcióba egy IC beszélgetés után, egy Taxi vizsgára adunk időpontot. Ha átmentél a vizsgán és az ic beszélgetés után megfelelsz az elvásásoknak és nem tudunk belekötni a vezetésedbe, a frakció tagja leszel. Ezután 10 ezret le kell adni a frakció leaderének, amiből 5 ezer a vizsga díja. A fennmaradó 5 ezret 1 hónap után visszaadjuk az illetőnek.
Frakció Rangok, és fizetések.

Nos ide felsorolom az elképzelt rangokat és hogy is működne a fizetés:
-Elsősorban elmondom a fizetés működését :
Hogyan is lehet rangot lépni?Elég egyszerű a válasz erre, nem más mint az aktívság.
Beginner Taxi Driver -  Ő az új tag, először még nem vezethet. 2 hónapig ((2 nap)) a felettesei munkáját kell figyelnie. -15.000 HUF
Advanced Taxi Driver - Ő már kicsit edzettebb, bent van már a témában. Vezethet autót, de egy rossz lépés és akár vissza repül a Beginner rangra. - 35.000 HUF
Professional Taxi Driver - Ő az aki már tud valamit! Nagyon sok munkával, idővel lehet kiérdemelni ezt a rangot. - 50.000 HUF
Dispatcher - Ő felel a hívásokért, ő osztja őket szét. ((PL: felhívják a taxit, a diszpécser felveszi, pl: 16-os hívás, Escobar Alving a 16-os hívásra!))
Site Manager - Ő felel a telephely tisztaságáért. - 40.000 HUF
Taxi Questioner -Ő az Al-leader, ő vizsgáztatja az embereket, jó munkával esetleg ki is lehet érdemelni ezt a rangot! - 110.000 HUF
Taxi CEO - Ő a főleader, nem nagyon kell beszélnem a rangról. - 120.000 HUF

iBLZXVU.png
Taxisok feladata :

Nos a telepen vagy kint kéne nekik várni a hívásokra.Ha elindulnak egy szemèlyért rádioznak. Majd ha a személyért oda értek, egy rádiózás után elindulnak oda ahova, majd a személy kívánna menni. Majd ha sikeresen végzett a szállítással egy rádiózással visszaindul a telephelyre. Mért kell ennyi rádiózás? Egyszerű a válasz, nyomonkövetés céljából.
R2vdc5n.png
Rádiózás,Bindek. :

Szolgálat felvétele: 
[Név]Szolgálatba állok!
[Név]Leadja a szolgálatot!
[Kocsi rendszám]Fogadja a [telefonszám utolsó három számjegye] hívást.
[Kocsi rendszám] Végzet a hívással, visszaindul a telephelyre.
Bindek
bind [betű,szám] say Szép Napot! XY vagyok a Los Santos Taxi társaságtól, hová vihetem?
bind [betű,szám] say Megérkeztünk! További szép napot!
bind [betű,szám] me lenyomja a "START" gombot a taxiórán.
bind [betű,szám] me lenyomja a "STOP" gombot a taxiórán.
bind [betű,szám] do A gép nyomtatja a blokkot.
bind [betű,szám] me átnyújta az illetőnek. (ezt te döntöd el hogy bindeled-e.)

Elvárások.

KRESZ ismerete. (Ha meglátjuk,  hogy átmész a piroson/driftelsz, stb,stb,stb... szankciót osztunk!)
 MAP ismerete.

0x4V0vE.png
jsPyetf.png lehetőleg kéne majd a gate-ra egy "idegeneknek belépni tilos" modellezés.
Hc8AGjL.png

Kocsi,ember skinek.
79c8f5f67d86373282e7eaf0da4816d3113c04a8 BMW E34 525TDS
Ho4ZAKd.jpg ford crown victoria.
UqPrUQT.png
tmzl0Nr.png
HjjSBoc.png      LEADER SKIN
HrxV3nH.png

Sziasztok, Milán vagyok. Azaz Marco Provenzano. a pályázat formázó, és a remélhetőleg leendő főleader. 15 éves vagyok,általában BMX-ezem,Freestyle rollerezem,úgy gondoltam, ha nincs taxi, megéri megpályázni. 2.5 éve RP-zek, fél éve komolyabban. 
Hát ennyi volt a pályázat, köszönjük hogy időt szántatok ránk, és megnéztétek.
ui:bocsi, tudom nem san andreas taxi, de ez már kész volt, és a barátom tájékoztatott róla hogy szabad a frakció.
pl49B04.png
Edited by Marco Provenzano

• Peter locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.