Jump to content

Terry Dallas jelentkezése!

Ajánlott bejegyzések

OOC RÉSZ

Mi a neved?
- Kopócsy Bence  -
Hány éves vagy?
- 13 -
Napi hány órát tudnál fent lenni a szerveren és hány órát tudnál a frakcióra szánni?
- Hétköznap: 1-4 Hétvégén: 5-8  -
Voltál-e már frakcióban /akár más szerveren/? Ha igen melyikben?
< LV-n:Redline-ban. És, nem nemes szervereken különféle frakciókban. >

Miért ezt a frakciót választanád?

< Mert meg tettszett a Frakcióban az, hogy vezetni kell, nincsenek olyan nagy elvárások, és azt hiszem tudom teljesíteni.  >
Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és mikrofonnal?
< Természetesen.  >
Mesélj magadról pár mondatban! ( MINIMUM 5-6 kerek magyar mondat. )
< Bencének hívnak, 13 éves vagyok. Pesten egy erdős részen lakom, van egy 2 éves magyarvizslám. 2 idős testvérem van, az egyiknek van 2 étterme, a másiknak pedig egy gyereke. Jelenleg a gépem nem valami jó minőségű, de lassan lesz egy gépcserém. Jelenleg most kezdem a 7 osztályt. >

IC Rész

Jelentkező neve:
- Terry Dallas  -
 Jelentkező születési helye, ideje:
- Los Santos Medical Center, 1959.04.20 -
 Jelentkező anyjának leánykori neve:
- Amanda Montson -
 Jelentkező apjának neve:
- Jackson Dallas -
 Előző munkahelye(i):

- Olajfinomító Vállalat-

Rendelkezel jogosítvánnyal?
- Rendelkezem jogosítvánnyal. -
 Mi a véleménye a csapat munkáról? (3-4 mondat)
- A Rendes csapatmunka, szerintem az azt jelenti, hogy mindenki segít mindenkinek, mindenki megpróbál össze tartani a másikkal. Én is megpróbálom a másikat "szolgálni" de azt remélem, hogy ő is ugyan ezt viszonozza nekem. Ha valakit nem kedvel valaki a csapatban, az egyszerűen, ne foglalkozzon vele, de ne vitázzon, mert úgy elrontja az összhangot. És az emberek próbáljanak összetartani. -
 Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat)
- Terry Dallasnak hívnak, Los Santosban születtem. Elvégeztem az Általánost, a Gimnáziumot és az egyetemet. Mérnöknek tanultam, és közben megszereztem a jogosítványom. De nem tetszett meg a szakma.  Elmentem pizza futárkodni, majd neki kezdtem az állás keresésbe. Meg találtam a nekem való munkát, kamionsofőrnek mentem, azt 5 évig csináltam, majd elmentem egy olajfinomító céghez, mérnöknek. De megöregedtem, és már úgy gondolom magamról, hogy öreg vagyok folyton egy irodában ülni, és gondolkozni. Ezért elmentem, sofőrnek tanulni. Jelenleg még mindig tanulgatok, de már úgy érzem készen vagyok  lelkileg, és szakmailag arra, hogy Taxi sofőrnek jelentkezzek.  

Aláírás: Terry Dallas

Időpont:2019.09.02 -

Edited by Terry Dallas // Bency ™

• 3 weeks later...

Gratulálunk, jelentkezési lapod ELFOGADÁSRA került! Várunk meghallgatásra ((TS)) az alábbi időpontok valamelyikén:

2019.09.21 17:00 vagy 2019.09.22 17:00. Amennyiben egyik időpont sem megfelelő, jelezz vissza privát üzenetben.

Személyes megjegyzés: Egy próbát megér, meglátjuk mit tudsz keress fel majd TS.-en.

• Daniel locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.