Cartel Alvarez Létrehozva: Szeptember 3, 2019 Megosztás Létrehozva: Szeptember 3, 2019 OOC Egy kicsit magamról: Engem Fodor Patriknak hívnak! 15 éves vagyok! Komáromban élek családommal! Anyukámmal Nevelő apukámmal és 4 darab testvéremmel! Ezért átlagosan van egy kis háttér zaj de orvosolható! Kb.: 5-6 éve RP-zek kisseb nagyobb kihagyásokkal! De manapság napi 4-5 órát tudok a játékra fordítani amit ha meg kapnám a frakciót egy értelmü hogy a lapok elbírálása TGF-ek megtartása és a tagokkal való foglalkozásra fordítanám! Tudni kell rólam hogy nagyon megértő vagyok és ha valaki egy jó lapot ír biztos adok neki egy esélyt! Mivel vezettem már más szerveren a Mentő Szolgálatot így egy kis tapasztalattal is rendelkezem! IC Egy kicsit magamról: Engem Cartel Alvarez-nek hívnak! 35 éves vagyok Los Santos-ba élek,itt is születtem! Eddig Egy hotelban éltem mivel anyukám eladta a lakást mivel ő kiköltözött külföldre! Így én egy hirtelen fel lendülésből elvégeztem egy ápolói szakot így felkerültem egy mentőautóra és onnantól én szépen lépkedtem fel a rang létrán míg eljutottam arra a szintre hogy vezethetek mentő állomást! Mivel felfigyeltem rá hogy a városban nem igen van ilyen szerepű szolgáltatás így arra gondoltam hogy megírom-e kérványező jellegű levelet! Remélem eljut a miniszter elnök úrhoz is és feltudják építeni a korszerű mentő állomást korházzal hogy a betegeket itt helyben is tudjuk kezenli ne keljen napokat szálítani egy műtétre vagy bármi! Szolgálatunk feladata és működése:Első sorban egy értelmű hogy az életmentéssel foglalkozunk! De-e mellet vannak más feladataink is! Példának okáért rendezvényeken való részvétel és biztosítás! Vérvétel és vérszállítás! Nagyobb műtétek és Orvosi rendelések! A szervezetünk 1998-ban alapult sajnos még kevés taggal és annak idején még az én ápoló oktatóm vezette! Napjainkra sajnos megszünt így én szeretném újra köztudatba hozni -e remek szolgáltatást! Rangok,Vezetői pozíciók:Elsőnek a vezetői pozíciókról lenne szó! Egyenlőre erre alkalmas embert még nem találtam így arra a döntésre jutottam hogy a késöbbiek folyamán az embereim feljebb képzésével egy embernek alkalma lehet velem vezetniu az intézményt persze alacsonyabb rangon! A rangok: Szolgálatunk kérései:Ezúton szeretném megigényelni a korszerűsített jármű flottánkat melyben 5 DB Audi RS6 Orvosi autót és 20 DB Mercedes Sprinter nevezetű Eset kocsit igényelnénk! Miért engem válasszanak?:Ennek több oka van! 1.Vezettem már önállóan saját mentő állomást! 2.Elég megértő és rugalmas vagyok! 3.Van megfelelő szak képesítésem a vizsgáztatásra is! Aláírás: Cartel Alvarez Kelt.: 2019.09.03 15:13 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Hector Valadez Lugo Hozzászólva: Szeptember 3, 2019 Megosztás Hozzászólva: Szeptember 3, 2019 Szia, rövid lett nagyon szerintem. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Norbi147 Hozzászólva: Szeptember 3, 2019 Megosztás Hozzászólva: Szeptember 3, 2019 Szevasz,először is , hát eléggé rövid, sok olyan dolgot nem írtál le ami fontos ,ha egy Leader szeretnél lenni akkor legyenek elveid, tudd mit akarsz és tudd hogyan akarod. Bővítsd ki ,kicsit több kép és jó lesz. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Tulajdonos Peter Hozzászólva: Szeptember 8, 2019 Tulajdonos Megosztás Hozzászólva: Szeptember 8, 2019 Sajnálattal kell közölnünk, hogy a pályázatod elutasításra került, nem nyerte el a vezetőség tetszését. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések