Jump to content

Cartel Alvarez Frakció pályázási kérelme! (O.M.SZ.)

Ajánlott bejegyzések

Fájl:Insignia Hungary OMSZ v1.svg

OOC

Egy kicsit magamról: Engem Fodor Patriknak hívnak! 15 éves vagyok! Komáromban élek családommal! Anyukámmal Nevelő apukámmal és 4 darab testvéremmel! Ezért átlagosan van egy kis háttér zaj de orvosolható! Kb.: 5-6 éve RP-zek kisseb nagyobb kihagyásokkal! De manapság napi 4-5 órát tudok a játékra fordítani amit ha meg kapnám a frakciót egy értelmü hogy a lapok elbírálása TGF-ek megtartása és a tagokkal való foglalkozásra fordítanám! Tudni kell rólam hogy nagyon megértő vagyok és ha valaki egy jó lapot ír biztos adok neki egy esélyt! Mivel vezettem már más szerveren a Mentő Szolgálatot így egy kis tapasztalattal is rendelkezem!

IC

Egy kicsit magamról: Engem Cartel Alvarez-nek hívnak! 35 éves vagyok Los Santos-ba élek,itt is születtem! Eddig Egy hotelban  éltem mivel anyukám eladta a lakást mivel ő kiköltözött külföldre! Így én egy hirtelen fel lendülésből elvégeztem egy ápolói szakot így felkerültem egy mentőautóra és onnantól én szépen lépkedtem fel a rang létrán míg eljutottam arra a szintre hogy vezethetek mentő állomást! Mivel felfigyeltem rá hogy a városban nem igen van ilyen szerepű szolgáltatás így arra gondoltam hogy megírom-e kérványező jellegű levelet! Remélem eljut a miniszter elnök úrhoz is és feltudják építeni a korszerű mentő állomást korházzal hogy a betegeket itt helyben is tudjuk kezenli ne keljen napokat szálítani egy műtétre vagy bármi!

Szolgálatunk feladata és működése:Első sorban egy értelmű hogy az életmentéssel foglalkozunk! De-e mellet vannak más feladataink is! Példának okáért rendezvényeken való részvétel és biztosítás! Vérvétel és vérszállítás! Nagyobb műtétek és Orvosi rendelések! A szervezetünk 1998-ban alapult sajnos még kevés taggal és annak idején még az én ápoló oktatóm vezette! Napjainkra sajnos megszünt így én szeretném újra köztudatba hozni -e remek szolgáltatást!

Rangok,Vezetői pozíciók:Elsőnek a vezetői pozíciókról lenne szó! Egyenlőre erre alkalmas embert még nem találtam így arra a döntésre jutottam hogy a késöbbiek folyamán az embereim feljebb képzésével egy embernek alkalma lehet velem vezetniu az intézményt persze alacsonyabb rangon! A rangok:

Szolgálatunk kérései:Ezúton szeretném megigényelni a korszerűsített jármű flottánkat melyben 5 DB Audi RS6 Orvosi autót és 20 DB Mercedes Sprinter nevezetű Eset kocsit igényelnénk!

Miért engem válasszanak?:Ennek több oka van!

1.Vezettem már önállóan saját mentő állomást!

2.Elég megértő és rugalmas vagyok!

3.Van megfelelő szak képesítésem a vizsgáztatásra is!

Aláírás: Cartel Alvarez

Kelt.: 2019.09.03 15:13

• Peter locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.