Norbi147 Létrehozva: Szeptember 3, 2019 Megosztás Létrehozva: Szeptember 3, 2019 (módosított) NorbY Admin Tagfelvételi lapja -,Magamról,- Norbinak hívnak ,16 éves vagyok ,Szerbiában élek a hobbim a focizás és a gépezés.Mondhatjuk,hogy adrenalin függő vagyok ,imádok utazni és imádom a csapatmunkát. Most így többet nemtudok mondani. -,Referenciáim,- /DoubleMTA Főadmin/ /Rengeteg kisebb/nagyobb szerveren való Adminisztrátori jog/ /Rengeteg nagyobb szerveren való Leader jog/ /6-7 Évnyi RP tapasztalat/ -,Csapatmunkához való hozzáállásom,- Én szeretek csapatmunkában dolgozni de sajnos ez nem csak tőlem függ. A csapatmunka jelentése határtalan , csapatban dolgozni jobban szeretek mint egyedül. A csapatmunka egy olyan dolog ami nem csak tőled függ , hanem a csapattól is. -, Miaz amit adnék az AdminTeamnek és miaz amit elvárok az AdminTeamtől ,- Én egy aktív,segítőkész,tapasztalt jó konfliktus kezelő tagot(magamat) tudnék adni az AdminTeamnek. Elvárom,hogy lehetőleg ne legyen sok a konfliktus az Adminok között ,elvárom,hogy ha segítséget kérek akkor tudjanak nekem nyújtani. -, Mi az Adminisztrátor feladata? ,- Az Adminisztrátor feladata a konfliktusok kezelése , a jobb játékélmény ezt úgy értem,hogy azokat akik a szabályokat nem tartják be szankciónálni kell. És a legfontosabb a játékosokon való segítség. -, Voltál-e már bannolva/bebörtönözve a szerveren ,- Még nem voltam se bannolva se bebörtönözve a szerveren ,de nem is tervezem.Ez egy olyan dolog amit eldöntessz magadban ,hogy például nem szeretnék jailben lenni se bannolva.Akkor törekszel arra,hogy betartsd a szabályokat és ,hogy ne rontsd el mások játékélményét. -, Mi az oka annak,hogy engem válasszatok ,- Azért válasszatok engem ,mivel van már tapasztalatom,tudom az RP szabályokat és a szabályokat is egy iránt. Jó a konfliktus kezelésem, nem dobom el magam ,ezt úgy értem,hogy nem csinálok olyat amit nem szabadna. Mert eléggé aktív vagyok és mert eléggé sokat Adutyznék. -, Miért jelentkezem Adminisztrátori posztra ,- Ez azért van ,mivel már meguntam a kereskedelem életet és szeretném kipróbálni a szerveren az Adminéletet, szeretnék találni egy olyan közösséget akikben megbízom és akikre barátként tekintek.Gondolok itt az AdminTeamre. -, 4 Pozitív, illetve Negatív Tulajdonságom ,- /Pozitív/ - Aktivitás,Csapatmunka hozzáállás,Tapasztalat,Segítőkész /Negatív/ - Gyorsan felidegesedem (Javítható),Sértődés,Haragtartásom,Sajnálat( Úgy értve,hogy mindenkit megtudok sajnálni eggyes dolgokért) -, Kép az UCPről a Bannról illetve a Jailekről ,- https://imgur.com/a/fBzLTaM /*Végszó*/ Remélem tetszett azoknak akik elolvasták és a hozzászólásban véleményetek le tudjátok írni aminek én nagyon örülnék.Lehet nem fogalmaztam meg annyira jól a pályázatomban ,de én nem is a szavak embere vagyok. Remélem a vezetőségi tagoknak tetszett és adnak egy próbát.Mégegyszer köszönöm azoknak akik elolvasták! Edited Szeptember 3, 2019 by Norbi147 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Tulajdonos Peter Hozzászólva: Szeptember 8, 2019 Tulajdonos Megosztás Hozzászólva: Szeptember 8, 2019 Kedves jelentkező! Örömmel közöljük, hogy a jelentkezési lapja elnyerte a tetszésünket! 2019.09.10.-én 19:00-kor vagy 2019.09.11.-én 19:00-kor várjuk TeamSpeak 3 szerverünkön. (ts.nextgamingrp.com) Megjegyzés: Az alábbi időpontokból tetszés szerint választhatsz, kérjük jelezz vissza privát üzenetben vagy hozzászólásban, hogy melyik időpontot választod. Amennyiben egyik időpont sem megfelelő, privát üzenetben megbeszélünk egy másik időpontot. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Norbi147 Hozzászólva: Szeptember 8, 2019 Author Megosztás Hozzászólva: Szeptember 8, 2019 2019.09.10 19:00 megfelel. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések