Jump to content

panasz Don-ra

Jacob Hunter

Ajánlott bejegyzések

Egyszerűen nem értem mire akarsz kilyukadni. Elmondtam, akkor is, hogy ne Don-ra nyisd a panaszt, hanem rám, mivel én voltam ott @James Cravis (továbbiakban: Bubu) barátommal.
Tehát, a történet a következő volt, motorozgattam, és a déli felé jártam. Bubu ott állt, és vitatkozott valamelyikőtökkel, leszálltam, mivel ismerem IC, elkezdtük az RP-t, eztán te beszállsz a kocsidba, és elütöd Bubu-t, jó rendben, ezért még nem szóltam. Eztán írtam, hogy menjünk utánad, elkezdtünk üldözni, majd a rendőrség előtt megtaláltunk, amikor kiszálltunk, én egy teljesen normális RP-t csináltam a verekedésről, míg te csak annyit írtál: [2019-09-03 20:21:04] [Output] :  * meg üti a urat * ((Pete Carol)), és kb. itt a vége a történetnek.
A logomat, a bíráló adminnak elküldhetem, szükség esetén. 'Az egy ütéssel animba ver' dologhoz pedig annyit fűznék hozzá: Amikor ti a Ganton környékén voltatok, animba voltál, Don jófej volt, és felszedett, mert nem volt fent mentős, de nem 100%-ra töltötte fel a HP-dat, hanem 21%-ra, no már most azt tudnod kell, hogy ha a HP-d 20%-on van, vagy annál lentebb, akkor animba esel. Ezért tűnhetett úgy, hogy '1 ütéssel ütöttelek animba'.

Ui: Minta használata kötelező!

• Like 1

• Steven locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.