Jacob Hunter Létrehozva: Szeptember 3, 2019 Megosztás Létrehozva: Szeptember 3, 2019 Admin joggal vissza él egy ütéssel animba vert meg egy gyerek le vert animba és nem rakta börtönbe és rp nélkül vert animba mert barátok és kivételez vele 3 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
vendel Hozzászólva: Szeptember 3, 2019 Megosztás Hozzászólva: Szeptember 3, 2019 vissza él az admin joggal Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Koma Hozzászólva: Szeptember 3, 2019 Megosztás Hozzászólva: Szeptember 3, 2019 Egyszerűen nem értem mire akarsz kilyukadni. Elmondtam, akkor is, hogy ne Don-ra nyisd a panaszt, hanem rám, mivel én voltam ott @James Cravis (továbbiakban: Bubu) barátommal. Tehát, a történet a következő volt, motorozgattam, és a déli felé jártam. Bubu ott állt, és vitatkozott valamelyikőtökkel, leszálltam, mivel ismerem IC, elkezdtük az RP-t, eztán te beszállsz a kocsidba, és elütöd Bubu-t, jó rendben, ezért még nem szóltam. Eztán írtam, hogy menjünk utánad, elkezdtünk üldözni, majd a rendőrség előtt megtaláltunk, amikor kiszálltunk, én egy teljesen normális RP-t csináltam a verekedésről, míg te csak annyit írtál: [2019-09-03 20:21:04] [Output] : * meg üti a urat * ((Pete Carol)), és kb. itt a vége a történetnek. A logomat, a bíráló adminnak elküldhetem, szükség esetén. 'Az egy ütéssel animba ver' dologhoz pedig annyit fűznék hozzá: Amikor ti a Ganton környékén voltatok, animba voltál, Don jófej volt, és felszedett, mert nem volt fent mentős, de nem 100%-ra töltötte fel a HP-dat, hanem 21%-ra, no már most azt tudnod kell, hogy ha a HP-d 20%-on van, vagy annál lentebb, akkor animba esel. Ezért tűnhetett úgy, hogy '1 ütéssel ütöttelek animba'. Ui: Minta használata kötelező! 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Vlad Hozzászólva: Szeptember 3, 2019 Megosztás Hozzászólva: Szeptember 3, 2019 Koma tökéletesen kifejtette, én nem max életerőre vittelek fel, hanem 21-re. 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Steven Hozzászólva: Szeptember 4, 2019 Megosztás Hozzászólva: Szeptember 4, 2019 Ha panaszt szeretnétek rakni megadott minta szerint töltsétek ki. Mivel nem így történt a panaszt zárom. 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések