James Redway Létrehozva: Szeptember 4, 2019 Megosztás Létrehozva: Szeptember 4, 2019 (módosított) OOC: Sziasztok! Gergő vagyok egy 11 éves gyerek Jelenleg 6.os vagyok és suli után mindig a géphez ülök, ahol jó szívvel a NextGaming szerverre csatlakozom. (vagy fórumot nézem) Ez a 2. pályázásom mivel sajnos elrontottam az előzőt. De, Kiszeretném javítani a hibát, és köszönöm, hogy ha végig olvastátok! A kommentben mindenkit megkérnék arra, hogy leírja a pályázatról a véleményét! UI.: Tudom, hogy a fejlesztők előző pályázásom során, azt mondták, hogy inkább még csak próbáljak meg más frakcióba lenni és ott menni a ranglétrán. Viszont a szerveren nem látok egy olyan frakció közösséget ahol betudok illeszkedni. Felakarom éleszteni a szervert, és ezen a király szerveren lehetetlen, hogy feladom a pályázást! MIÓTA RPZEK? Lassan a 4. éve ismerem a Szerepjáték szót, és lassan másfél éve RPzek komolyabban Eléggé nehezen indult a "karrierem" az RP világba, de sok sok év gyakorlás után megérte. IC: James Redway vagyok egy 19 éves Néger csávó. Kiskoromba mindig piros ruhákot adott rám az apukám, nem tudom, hogy miért. Apa nevét a mai napig nem tudom mivel nem mondott semmi teljes nevet Anyukám, Sophia mindennap segített azért, hogy jobb legyen a körülményeim Egész nap dolgozott, apa pedig csak néha néha tudta, hogy hol van. Oviban sok ovi társat bántottam a körülményeim miatt. A Suliban már egyre jobban érdekelt az illegál élet. Normális 5. osztályban jöttem rá, hogy miaz. Apa egyszer, mikor 6.os voltam Piros ruhában és kendőben kiment a házból és vártam. 3:32 perckor jött haza, a pólója véres volt és nagyon lihegett. Letett 1000 dollár köteg pénzt az ágy melleti szekrényre és bement a másik szobába. Innentől elkezdtem gondolkodni, hogy hova is kerültem. Sokszor buktam suliban, leginkább azért mert nem figyeltem az órákon és sok embert bántottam. 15 és fél évesen végeztem el az általánost majd nem mentem tovább tanulni. Egyik nyári szüneti napon megkérdeztem apát, hogy apa az a bizonyos este, ami 3 évvel ezelőtt történt, akkor mi történt? Apa elmondta hogy a Bloods tagja. Ekkor jöttem rá, hogy nekem is ez a sorsom, Így évről évre egyre jobban tanulmányoztam a drogot, a kis kaliber fegyverek használatát. És minden más dolgot. Az egyik napon reggel felkeltem, és apa nem volt otthon. Az ágyban egy Kék kendő volt egy üzenettel: 17th Avenue Crips for life! Ekkor anya sírt vagy 15 percig és elmondta, hogy mi történt. Ezen a napon jöttem rá, hogy ki vagyok, és hogy, Miért jöttem! Frakció leendő neve, kiket hoznák: Idlewood Mafia Blood ( ez egy banda ) Jelenleg 1 alleader-t és 1 tagot tudnék hozni, de azonnal elkezdeném a Tagfelvételt, hogy ha netán véletlen folytán elfogadják, és sikerül a megbeszélés is. Szóval szerintem 1 hét alatt meglenne a 3 - 10 tag Frakció felépítése, rangok, leaderek, alleaderek száma, stb. Rangok: - OOC/Frakció figyelő ((egyértelmű)) - Little Gangster ( nem rég avatták be, megkapja a piros ruházatot. ) - Young Gangster ( már több mint 1 hete tag, Beavathatja az új tagokat ) - Original Gangster ( már több mint 3 hete tag, parancsolhat a nála lejjebb lévő tagoknak!) - Double Original Gangster ( Alleader egyértelmű ) - Triple Original Gangster ( A banda főnöke, ő tartja egybe a bandát) ( Leader ) Céljaim a frakcióval kapcsolatban: Egy olyan csapatot szeretnék létrehozni, ami nem 1 hét alatt eltűnik mert NONozunk hanem egy olyat, ahol mindenki jól érzi magát, és mindenki elfogadja egymást. Sok RP-t szeretnék összehozni a frakcióval, naponta több mint 2őt. Szeretném, hogy a fejlesztők lássák, hogy ez a Frakció tényleg király, nincsen veszekedés, nincsen panasz, nincsen a benne lévő tagokra panasz, stb Amellett, hogy banda attól még szeretnék, fontos és szigorú szabályokat beletenni a frakcióba ezzel, jobb Frakciót létrehozni! Igényelni kívánt frakció járművek (milyen típus, és hány darab): - 2 db Chevrolet Impala - 1 db Ford E150 - 1 Mercedes Benz 280SE - 1 db Majestic Miért téged válasszunk? 11 évesen eléggé érett vagyok, Kedves megbízható vagyok, szóval a tulajoknak/fejlesztőknek könnyű feladata lesz Szerintem eléggé érett vagyok ahhoz, hogy elvezessek egy jó kis magas létszámú frakciót! Mindenkinek van 1 esélye ami.... Hát nekem már megtörtént De, nem adom fel! Milyen tapasztalataid vannak leaderség terén? Van pár tapasztalatom Leaderség terén, mivel eléggé sokat hibáztam és ezeket kijavítottam! Viszont egyelőre nehéz dolgom lesz / van / nem lesz, hogy még nem vezettem bandát, csak maffiát, De nem gond! Idő múlva megtanulok mindent! ( De szerintem van pár tapasztalatom, szóval 100% , hogy eltudom tartani a frakciót, és nem lépek ki ) Nem szeretnék csalódást okozni a tulajoknak / fejlesztőknek / adminoknak / játékosoknak! Skinek, mapolás képek/videó: HQ: ( MAPPOLÁS NEM KELL ) SKINEK: Ezek közül: 1. 4. 5. 7. + Leader skin ( Lány skin nem lesz ) A bandatagok megkülönböztetésül piros kendőt (bandannát) és piros ruhákat hordanak. Kábítószer-, és illegális fegyverkereskedelemmelfoglalkoznak, de a gyilkosságoktól sem riadnak vissza. Legfőbb ellenségük a Crips banda, amelynek tagjait kék kendőjükről lehet megismerni és megkülönböztetni a Bloods tagjaitól. UI.: Hát még egyszer köszönöm, hogy végig olvastad a pályázatot! Külön köszönöm Peternek és a fejlesztőknek, hogy ha elolvasták! És nektek is játékosok / adminok! További szép napot kívánok mindenkinek! A kommenteket mindig olvasni fogom! . A szerveren nincsen banda szóval ezért vetettem újra próbálkozásomat. De, nem fogom feladni. Ezen a király szerveren képtelen feladnom. Na sziasztok! Edited Szeptember 4, 2019 by James Redway Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Tyler Hayes Hozzászólva: Szeptember 4, 2019 Megosztás Hozzászólva: Szeptember 4, 2019 Szia!Tetszik a pályázat,viszont nem igazán értem,hogy ha azt mondták,hogy próbálj más frakcióba menni akkor nem értem miért pályázol.Tudom leírtad,de most lesz egy csomó jó banda frakció amikbe mehetnél.(Ha meglesz a TS3 megbeszélés)Úgyhogy egyelőre Tartózkodom! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
James Redway Hozzászólva: Szeptember 4, 2019 Author Megosztás Hozzászólva: Szeptember 4, 2019 @Tyler Hayes Értem. Hát jó. Azért köszönöm a válaszod. Kíváncsi leszek hogy mennyi banda lesz most a szerveren a megbeszélés után Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Aleksandr Nurmagomedov Hozzászólva: Szeptember 4, 2019 Megosztás Hozzászólva: Szeptember 4, 2019 Elmondtak,hogy ne palyazz frakciot 11eves vagy menjel el focizni a haverokkal vagy ilyesmi vagy jelentkezz egy maffiaba inkabb bocsi,de en is tartozkodom 2 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
James Redway Hozzászólva: Szeptember 4, 2019 Author Megosztás Hozzászólva: Szeptember 4, 2019 @Aleksandr Nurmagomedov Hát jó. Neked is köszi Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Norbi147 Hozzászólva: Szeptember 5, 2019 Megosztás Hozzászólva: Szeptember 5, 2019 Hát, őszinte leszek. A skinekből rengeteg van de ezeken felül jók , a másik ami a legnagyobb probléma,hogy a Piru az lehet,hogy menő volt meg jó volt 2013ban ,de ez már 2019. Ebben a z a gond,hogy a Piru az már oldschool és már semmi értelme sincs, mivel mindig ugyanazok az RPk stb.. A harmadik pedig,hogy 11 éves vagy. Igaz! Én 11 évesen is már nagyban RPztem de sose probáltam meg Leader lenni hiszen tudtam,hogy a korom miatt előítéletesek lesznek velem. Én NEM vagyok előítéletes , én csak a saját javadra mondom,hogy inkább hanyagold. NEM TÁMOGATOM! 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
James Redway Hozzászólva: Szeptember 5, 2019 Author Megosztás Hozzászólva: Szeptember 5, 2019 @Norbi147 értem.. Neked is köszönöm a válaszod! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Rocky Hozzászólva: Szeptember 7, 2019 Megosztás Hozzászólva: Szeptember 7, 2019 Hát nekem egy kicsit furcsálom, hogy 11 évesen leader, de én szerintem jól meglett csinálni a pályázat és hát oldschoolos vagyok. Én személy szerint adnék egy proba hetet, hogy mi fog belőle kisülni szóval TÁMOGATOM 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
James Redway Hozzászólva: Szeptember 7, 2019 Author Megosztás Hozzászólva: Szeptember 7, 2019 @Meyer Erwin Nagyon szépen köszönöm a válaszod! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Tulajdonos Peter Hozzászólva: Szeptember 8, 2019 Tulajdonos Megosztás Hozzászólva: Szeptember 8, 2019 Sajnálattal kell közölnünk, hogy a pályázatod elutasításra került, nem nyerte el a vezetőség tetszését. 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések