Jump to content

Logan Dark Jelentkezése Adminisztátornak!

Logan_Dark

Ajánlott bejegyzések

Logan Dark

Nos sziasztok! Bemutatkoznék nektek. Márknak hívnak. Budapesten , azon belül a 3. kerületben élek. Szerencsére jól betudom osztani az időm ezért
mondhatni egész sok szabadidőm van. Iskola után általában játszani szoktam, vagy haverokkal vagyok, stb. Hobbim a teniszezés, de nyitott vagyok sok mindenre és sok dolog érdekel. Szeretek barátkozni, ismerkedni, nyugodt vagyok és tudok tiszta fejjel gondolkozni és döntéseket hozni felnőtt ember módjára. Igyekszem normális ember módjára megoldani a dolgokat. Jól tudok csapatban dolgozni és emberi hangnemben beszélek az emberekkel, amíg ők is megadják az illő hangnemet.

Szerinted mi egy adminisztrátor feladata?

Véleményem szerint egy admin legfőbb feladata az igazságos és higgadt konfliktuskezelés és a probléma megoldás. Ebbe beletartozik a fórumon lévő
Panaszkönyv, vagy IG érkezett reportok elbirálása. Harmadik fontos tényező egy admin feladatánál az, hogy a játékosokat informálja valamilyen szinten, illetve segítsen elhárítani a problémáit az adott játékosnak minden esetben és persze a szabályzat betartatása a játékosokkal. Nem tűrendő ha egy admin kivételezik a haverjaival, ezt sose néztem jó szemmel, ezért nem is tenném. Egy admin legyen higgadt, amennyire csak lehet, legyen igazságos, ne adjon se túl kevés,se túl sok aj-t, meg kell találni az arany középutat, ami az adott helyzetért jár. Az adminok feladatköréhez tartozik még a /név/ub-k elbírálása. Egy admin ne csak büntessen hanem tanítson is!

Aktívsági idő: Mennyi időt tudnál átlagosan a szerveren az adminisztrációs tevékenységnek szentelni napi szinten?

Nos ez program függő, ezért minimum 3-4 órát biztosan, de ha nem vagyok iskolába és (vagy) nincsen programom akkor a 6-7 óra is lehetséges.

Csapatmunkához való hozzá állásod?
Személy szerint a csapatmunka híve vagyok. Csapatban lehet a dolgokat a legjobban megoldani, összetartva és segítve egymást! Fegyelmezett és összetartó csapatmunkával minden problémát meg lehet oldani! Fontos olyannak elfogadni a többi csapattagot, amilyen az ő személyiségük. Nem muszáj mindenkivel a legjobb baráti viszonyt folytatni viszont az emberi és csapattársi hangnem mindig meg kell legyen még ha nem is kedveljük az illetőt. A csapatmunka másik legfontosabb feladata hogy a munkát (jelen esetben a dutyzás feladatait) egyenlően osszuk el, hogy probléma mentesen menjen minden (jelen esetben ha pl. látjuk hogy admintársunk egyedül dutyzik mondjuk 50-100 playerre akkor illessük meg őt annyival, hogy beállunk mi is dutyzni és segítünk neki, hogy ne egyedül tartsa fenn a rendet a szerveren.

konfliktusokat jól tudom kezelni és a legtöbb esetben sikerül is!
Azért jelentkezem adminisztrátornak, mert szeretnék hozzáadni egy jó nagy pluszt a közösséghez. Szeretném segíteni a játékosokat és be tartatni velük a szabályzatot, elmagyarázni neki mi mire való és hogy miért nem jó valami, ami miatt pl. jailbe kerültek. Szeretném a közösségnek ezt a vonalát is megismerni, illetve összehaverkodni pár emberrel és tartozni egy jó társaságba. És még az is hozzá tartozik, hogy szeretném fenntartani a rendet a szerveren és segíteni mások játékát.
- Tanulékony vagyok.
- Nyugodt vagyok.
- Jók a konfliktuskezelési képességeim és barátságos vagyok.
- Néha sokat beszélek, de általában rájövök ha nem vevő rá valaki.
- Kicsit izgulós, de ez sem vészes.

Edited by Logan_Dark
  • Like 1

• Peter locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.