Brendon$ William Lawson Létrehozva: Szeptember 4, 2019 Megosztás Létrehozva: Szeptember 4, 2019 Panasztevő játékos IC neve: -Lisa Leez- Panaszra tett játékos IC neve -Steav Johnson- Panasz oka: -Jövök vissza az olajszállító telepre, és azt látom, hogy veri szét az autókat... Nem értem mire jó, ha nem tud admin fent lenni, és nonozni kell ész nélkül.- Bizonyíték (videó, kép, log): -https://imgur.com/C1zzc7O- Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Vlad Hozzászólva: Szeptember 4, 2019 Megosztás Hozzászólva: Szeptember 4, 2019 Hello, a PK-t én fogom bírálni. Várom Steav Johnson-nak a válaszát 24 órán belül. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Vlad Hozzászólva: Szeptember 5, 2019 Megosztás Hozzászólva: Szeptember 5, 2019 Válasz nem érkezett, így kénytelen vagyok csak az egyik féltől hallott infók alapján bírálni. Lisa, te azt írtad, hogy "veri szét az autókat". Amit küldtél képet, az alapján nem lehet meg mondani, hogy a többi autót is szétverte-e. Ettől függetlenül Steav megkapja a büntetését, ami 25 perc jail lesz, "Vasláb" indokkal. PK-t zárom. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések